Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересни клипчета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Последното трето филмче на Норали от пустинята Такламакан - Китай. Невероятно жестоко място. Беше ми много интересно! Направили са зелен коридор, около пътя с кладенци през 6-8 километра и с тръби, за да поливат растенията, които са посадили край пътя. Този път е над 650 километра. Иначе без това път няма да има. До колкото знам "Такламакан" на езика на уйгурите означава - "Влезеш ли няма да излезеш".
    https://www.youtube.com/watch?v=FeWYITE1voU
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Гледах го ....друг свят , други правила . Как ги съпровождаха полицайте през селото . Интересни филмчета прави каката .
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• И зареждане с лична карта
        На мен ми направи впечатление страхотният контраст като влезе от Киргизия в Китай.
        Все едно две различни вселени а ги дели една граница, ебаси!
        Враг усраине

Коментар

• От известно време ми правят много приятно впечатление видеAта на LANKARRA.
          Руснак или украинец - не съм сигурен но нито има значение нито пък някаква разлика

Стила му се доближава до FortNine - канацката ливада, на която също съм фен.
          И двамата "чуват" еднакво добре както моторите, карането им, киното.
          И също така чувството им за хумор е уникално!

Вчера ми попадна едно нАучно-пУпулярно гледив0 - препоръчвам с чаша вино:

Враг усраине

Коментар

• От пустинята Такламакан влезе в планините Тяншан... Завиждам и на тая жена...
            https://www.youtube.com/watch?v=6OBMUFmXRj4
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

• trapper
              trapper коментира
              Редактиране на коментар
              Стига си въздишал по тая жена, ами й прати хабер, че би искал да я придружаваш. Може и да те покани, ако не - поне си опитал!

• Тя по начало си кара сама. Там в Китай без водач тя по никакъв начин не може да се мота насам, натам сама, пък и езика е проблем там. А извън Китай тя знае и може повече от мен. За какво съм и аз? Да ме дондурка на стари години?!?!?
            Златомир Попов - Forry

Коментар

• trapper
              trapper коментира
              Редактиране на коментар
              Нема да се даваме, наборе!
              Никога не е късно човек да стане за резил (цитат от дядо ми)

• От сума време се каня но най-сетне днес сколасах да си платя за да гледам това:

Утре ще го догледам, че е сума време ама то е филм за околосвтеско пътешествие и е норално да е дълъг.
            Трудно е да се каже дали си струват тия 8$ за конкретната продукция но пък съм гледал толкова много страхотни видеа на Раян, че тия 9 гущера си ги е заработил много пъти

Пиклата... Тя няма нужда от пари струва ми се
            Последно редактирано от Esper; 11-02-26, 19:25.
            Враг усраине

Коментар

• Това лято заминавам за Индия - Ладакх. Ще карам мотор из Хималайте през най-високите проходи в света. Купил съм вече билетите за самолета София - Истанбул - Делхи - Лех.
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• trapper
                trapper коментира
                Редактиране на коментар
                Мотора ти пак на поляците ли го даде?

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                А стига бе - това съм го пропуснал!
                Честито и дано тази година да няма общо с миналогодишната простащина
                И отвори тема по въпроса - какво общо има това с тази?
                Пиши там какъв е плана - с организирана група или самоорганизация?

И аз имам планове но още не съм ги финализирал.
                Но каквито и да са няма да изискват нищо по-рано от месец преди да се случи.

• Не. Мотора си е в гаража. Там в Лех ще взема мотор под наем. Най-вероятно Роял Енфилд 450.
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• ВладиЧ
                ВладиЧ коментира
                Редактиране на коментар
                Група от 10 човека. То там сам се не ходи. Не ги знам кои са другите, но ще се запознаем. Ами нямаше, къде да го напиша това. То тука раздел за мото новини, или за бъдещи планове няма...

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Какво не му харесваш на това?

• Тука трябва да пускам отделна тема. Когато наближи времето, или след това може и да го направя. Още е много рано да вдигам шум и да пускам отделна тема...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Е то все едно си на квота с броя теми та си я пазиш да се не поарчи
                Днеска познат ми разправя как турили 2 лаптопа един срещу друг.
                На единият имало copilot на другият gemini и ги КУРдисали да си говорят и спорят един с друг пък те седели отстрани и им гледали сеира.
                Изгорили една цистерна ток некъде за едната тролня
                Та да не сън чук за мене къ я съм бил трол

• Приключения, приключения... За тях живеем... https://www.youtube.com/watch?v=Q88VCb9SPOM

Италианеца с Кавазакито 650 се набута здраво в джоджъна... С помощта на местните се измъкна от сериозни ядове. Приключения... Приключения... https://www.youtube.com/watch?v=NCDRZ-tOn_4
              Последно редактирано от ВладиЧ; 16-02-26, 19:10.
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                От сума време се каня но най-сетне днес сколасах да си платя за да гледам това:
                Бахти тапотията!
                Ако някой го интересува ке му проводя линк за зяп!
                Малко резолюция но и това е много!
                Голямо разочарование от ТОЗИ филм тоя канал!

П.С: За Yalla Habibi на F9 говоря, че май не е много ясно.
                Толкова яки неща са снимали за без пари и накрая някаво пълно гомно което вече продават.
                Толкова е абсурдно, че чак се замислям дали не е някакъв вид тролня от техна страна.
                Или хумор, който не разбирам.
                А тапотията на българистанската границата нема и да я коментирам - то тука сме си така по дифолт
                И отнесоха дислайк - не помня кога за последно съм давал такъв.
                Ше си го преместят в другият крачол - знам
                Последно редактирано от Esper; 17-02-26, 07:20.
                Враг усраине

Коментар

• Брадъре, какво му харесваш на тоя мото шмекер Ф9
                  Настане вечер — месец изгрее,
                  звезди обсипят сводът небесен;
                  гора зашуми, вятър повее, —
                  Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Епа щото е шменти-капели а и хумора му е един път!
                    С таа тролня обаче ме фана неподготвен и настъпих мотиката

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                X