Последното трето филмче на Норали от пустинята Такламакан - Китай. Невероятно жестоко място. Беше ми много интересно! Направили са зелен коридор, около пътя с кладенци през 6-8 километра и с тръби, за да поливат растенията, които са посадили край пътя. Този път е над 650 километра. Иначе без това път няма да има.
До колкото знам "Такламакан" на езика на уйгурите означава - "Влезеш ли няма да излезеш". 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интересни клипчета
Свий
X
-
От известно време ми правят много приятно впечатление видеAта на LANKARRA.
Руснак или украинец - не съм сигурен но нито има значение нито пък някаква разлика
Стила му се доближава до FortNine - канацката ливада, на която също съм фен.
И двамата "чуват" еднакво добре както моторите, карането им, киното.
И също така чувството им за хумор е уникално!
Вчера ми попадна едно нАучно-пУпулярно гледив0 - препоръчвам с чаша вино:
Враг усраине
Коментар
-
От пустинята Такламакан влезе в планините Тяншан... Завиждам и на тая жена...

Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Тя по начало си кара сама. Там в Китай без водач тя по никакъв начин не може да се мота насам, натам сама, пък и езика е проблем там. А извън Китай тя знае и може повече от мен. За какво съм и аз? Да ме дондурка на стари години?!?!?

Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- Харесвани 1
Коментар
-
От сума време се каня но най-сетне днес сколасах да си платя за да гледам това:
Утре ще го догледам, че е сума време ама то е филм за околосвтеско пътешествие и е норално да е дълъг.
Трудно е да се каже дали си струват тия 8$ за конкретната продукция но пък съм гледал толкова много страхотни видеа на Раян, че тия 9 гущера си ги е заработил много пъти
Пиклата... Тя няма нужда от пари струва ми се
Последно редактирано от Esper; 11-02-26, 19:25.Враг усраине
Коментар
-
Това лято заминавам за Индия - Ладакх. Ще карам мотор из Хималайте през най-високите проходи в света. Купил съм вече билетите за самолета София - Истанбул - Делхи - Лех.
Златомир Попов - Forry
- Харесвани 2
Коментар
-
А стига бе - това съм го пропуснал!
Честито и дано тази година да няма общо с миналогодишната простащина
И отвори тема по въпроса - какво общо има това с тази?
Пиши там какъв е плана - с организирана група или самоорганизация?
И аз имам планове но още не съм ги финализирал.
Но каквито и да са няма да изискват нищо по-рано от месец преди да се случи.
-
Не. Мотора си е в гаража. Там в Лех ще взема мотор под наем. Най-вероятно Роял Енфилд 450.
Златомир Попов - Forry
- Харесвани 2
Коментар
-
Тука трябва да пускам отделна тема. Когато наближи времето, или след това може и да го направя. Още е много рано да вдигам шум и да пускам отделна тема...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Е то все едно си на квота с броя теми та си я пазиш да се не поарчи
Днеска познат ми разправя как турили 2 лаптопа един срещу друг.
На единият имало copilot на другият gemini и ги КУРдисали да си говорят и спорят един с друг пък те седели отстрани и им гледали сеира.
Изгорили една цистерна ток некъде за едната тролня

Та да не сън чук за мене къ я съм бил трол
-
-
Приключения, приключения... За тях живеем...
https://www.youtube.com/watch?v=Q88VCb9SPOM
Италианеца с Кавазакито 650 се набута здраво в джоджъна...
С помощта на местните се измъкна от сериозни ядове. Приключения... Приключения...
https://www.youtube.com/watch?v=NCDRZ-tOn_4
Последно редактирано от ВладиЧ; 16-02-26, 19:10.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Бахти тапотията!Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеОт сума време се каня но най-сетне днес сколасах да си платя за да гледам това:
Ако някой го интересува ке му проводя линк за зяп!
Малко резолюция но и това е много!
Голямо разочарование от ТОЗИ филм тоя канал!
П.С: За Yalla Habibi на F9 говоря, че май не е много ясно.
Толкова яки неща са снимали за без пари и накрая някаво пълно гомно което вече продават.
Толкова е абсурдно, че чак се замислям дали не е някакъв вид тролня от техна страна.
Или хумор, който не разбирам.
А тапотията на българистанската границата нема и да я коментирам - то тука сме си така по дифолт
И отнесоха дислайк - не помня кога за последно съм давал такъв.
Ше си го преместят в другият крачол - знам
Последно редактирано от Esper; 17-02-26, 07:20.Враг усраине
Коментар
-
Боже, Боже.. Колко мъка има по тоя свят!

Вижте нашият герой, белорусът Бересневич, какви ги върши из Аржентина и Андите. До като си откара китайският мотор там, колко зор и мъка беше... Направо не е истина. Сега с някакви скапани гуми 80+20% асфалт + черно се опитва да мине с китаеца си из места, които са за много по-леки мотори с много по рошави гуми. И естествено гризе здраво дървото...

Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Едно от филмчетата на Крико от Швеция. Не знам за вас, но на мен ми беше много интересно, как се бори и кара мотор при -29 градуса. Успя да се справи тая северна красавица.
https://www.youtube.com/watch?v=EIyNR0EHG_4
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар