От: Интересни клипчета
Кардунг Ла - 5602 м нмв, или 18 380 фута в Хималайте - Северна Индия. Превала Кардунг... Ла е превал на тибетски. Достъпен е максимум, около два месеца в годината, почти за всякакви МПС-та, ама все пак по-добре и по-сигурно да е 4х4, или мотор, който позволява каране по черно.
 Достъпен е максимум, около два месеца в годината, почти за всякакви МПС-та, ама все пак по-добре и по-сигурно да е 4х4, или мотор, който позволява каране по черно.  Топ дестинация за пътешествие! За да се стигне до него се минават през още няколко по-ниски превала между 4000 - 5000 м нмв.  Нисички нали....
 Топ дестинация за пътешествие! За да се стигне до него се минават през още няколко по-ниски превала между 4000 - 5000 м нмв.  Нисички нали.... 

Кардунг Ла - 5602 м нмв, или 18 380 фута в Хималайте - Северна Индия. Превала Кардунг... Ла е превал на тибетски.
 Достъпен е максимум, около два месеца в годината, почти за всякакви МПС-та, ама все пак по-добре и по-сигурно да е 4х4, или мотор, който позволява каране по черно.
 Достъпен е максимум, около два месеца в годината, почти за всякакви МПС-та, ама все пак по-добре и по-сигурно да е 4х4, или мотор, който позволява каране по черно.  Топ дестинация за пътешествие! За да се стигне до него се минават през още няколко по-ниски превала между 4000 - 5000 м нмв.  Нисички нали....
 Топ дестинация за пътешествие! За да се стигне до него се минават през още няколко по-ниски превала между 4000 - 5000 м нмв.  Нисички нали.... 

малее и аз не знам колко съм луд май. гледам пърпорят с нортън и хаябуса-що пък аз да не мога с баба яга...
 малее и аз не знам колко съм луд май. гледам пърпорят с нортън и хаябуса-що пък аз да не мога с баба яга...

"
"

Коментар