Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тема за разни работи.
Свий
X
-
Като карах MZ-тка мечтаех за кросов мотор, но от време на време мечтаех и за чопър! Затова MZ-тката ми често мутираше ту в нещо подобно на кросов ту в нещо подобно на чопър! Тогава имах цял завод на разположение та каквото ми потрябваше за мутациите, се изработваше бързо и качествено. После се замогнах и си купих турист ендуро ( щото не се бях замогнал достатъчно да си купя хард ендуро, кросов нито пък чопър)! Като карах по асфалта си представях че карам чопър, пък като карах по гората си представях че карам хард ендуро или кросов. После се замогнах достатъчно че да си купя чопър ( за хард ендуро или кросов ми се струваше че вече съм стар), достатъчно хубав чопър че хората като го видят да искат да се снимат с него. Чесах си чесах крастата ноо гората ми липстваше, все повече ми липстваше, и един ден синът ми пожела или електрическа тротинетка или мотор! Синът ми е на 11 г. беше си спестил пари, но като си го представих с ел. тротинетка между колите по улиците и моментално го отведох при приятел който внася разни моторетки от Италия. Моторчето, което взехме имаше лош външен вид но доста читаво двигателче. Тему и Алиекспрес помогнаха за разкрасяването, аз приложих шлосерски и бояджийски умения, и моторчето придоби доста приличен вид. И крастата ме засърбя неистово. Почнах и аз да се качвам на моторчето чат пат, а то малко, децко, ще го счупя, а не бива! А крастата сърби! Взех да се оглеждам да търся нещо и за мене. Убедих се че Бай Ганьо съвсем е изперкал и не познава парите! За разни над 20 годишни дръгляци ми търсят пари колкото за нов китаец! Айде реших, китаец ще е! Китаец ама нов! Нов, ама китаец! Три месеца четене, проучване, издирване на собственици, сондиране на мнение. Избрах го поляко-китаеца, взехме се накрая! Сега имам всичко, което някога съм искал - красив чопър с който се гордея и ме кефи, кросов ( ендуро) който макар от смесен евро китайски произход, също ме кефи, съпруга, която ме подкрепя и позволява щуротиите ми, един синковец който е мое копие по всичко, и друг синковец който пък е копие на майка си! Изобщо, аз съм щастлив и доволен човек, и благодаря на Бог за това!
Последно редактирано от sl.daskalov; 22-02-26, 20:46."Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
- 3 likes
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар