Има някои неща където няма смисъл да се пускат в отделни теми. Та тук е за тях.
Ето нещо, в което всички (или почти) мотористи ще се познаят.

Поздрави! 

Ето нещо, в което всички (или почти) мотористи ще се познаят.

МЕЧТАТА Купих мотоциклет като мечта. Един ден, когато съм много стар, и когато вече не мога да ходя, ще бъде в гаража ми като трофей от моите спомени. Измокрих се, изморих се, измръзнах, усетих жегата, всичко ме болеше, бях гладен, усетих страх, падах, ставах, нараних се. Но също ... и се усмихвах и смеех вътре в шлема. Говорих хиляди пъти със себе си. Пеех и виках от радост като луд човек и да ... понякога се отчайвах. Виждал съм дивни места, изкачвах се над облаците, слизах в долините, обиколих морета и изживях незабравими преживявания. Често взимах завоите, като Валентино Роси, друг път изпитвах страх и ужас. Спирах хиляди пъти, за да съзерцавам пейзажа. Започнах да уча чужди езици за да се потопя в местната култура. Говорих с абсолютни непознати и тотално забравих за ежедневието. Излязох с демоните вътре в мен и се върнах у дома със спокойствие в сърцето си. Винаги съм знаел колко е опасно, знам че смелостта е да се учиш и да го правиш дори и да чувстваш страх. Всеки път, когато се качвам на мотора си мисля колко е прекрасно. Не, не е транспортно средство или парче желязо с колела, това е част от душата и духа ми. И когато някой ми каже: „Мани не ти трябва тая работа, трябва да си по-сериозен човек“, аз не отговарям. Просто поклащам глава и се усмихвам. Да караш мотор ....... само човекът, който ги обича, го разбира.

"
"

Това ми напомни за един приятел, който караше Хонда, но хич не харесваше самата дума Хонда... Звучала му много тъпо... Хонда...
 Това ми напомни за един приятел, който караше Хонда, но хич не харесваше самата дума Хонда... Звучала му много тъпо... Хонда...

да е жив и здрав, който го е измислил това описание. В момента карам неголям на кубици /750/ японски чопър произведен 1992, но в добро състояние. Имам склонност към този тип мотори, както и турист ендурата /опа, усещам жегата лъхаща зад врата ми от форума
 да е жив и здрав, който го е измислил това описание. В момента карам неголям на кубици /750/ японски чопър произведен 1992, но в добро състояние. Имам склонност към този тип мотори, както и турист ендурата /опа, усещам жегата лъхаща зад врата ми от форума /, но поради лек финансов елемент не съм се сдобил с нова машина от който и да е тип. Признавам си също така, че се заглеждам по Трейсър 900 ГТ-той е леко встрани от категориите. Това са си моите пчели в моята глава и само споделям. Останалото е да имаме сили и желание за още повече пътувания и много много емоции от +страна на нещата. Дано тази година, въпреки че на мен това ми е най-бавната пролет, да има възможност за всички да карат до, където и каквото поискат...
/, но поради лек финансов елемент не съм се сдобил с нова машина от който и да е тип. Признавам си също така, че се заглеждам по Трейсър 900 ГТ-той е леко встрани от категориите. Това са си моите пчели в моята глава и само споделям. Останалото е да имаме сили и желание за още повече пътувания и много много емоции от +страна на нещата. Дано тази година, въпреки че на мен това ми е най-бавната пролет, да има възможност за всички да карат до, където и каквото поискат... 

Коментар