Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Практически занятия по офф-роуд за "стругари"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Практически занятия по офф-роуд за "стругари"

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Клипчето е велико!
    Братушките основно карат с дърти японски въздухари - никакви модерни наточени ендура.
    Понеже са много народ, има кой да носи, са взели и по едно БМВ и КТМ за цвят
    И едно Варадеро има...голямо падане пада с него

Коментар

Първоначално публикуван от petar_ray Преглед на мнение
      ...
      Как обаче ще се организира...с много строги вътрешни правила предполагам.
      ...
      Колкото и строги да са правилата, спуканите гуми, сринатите съединители и скъсаните вериги не се подчиняват на регулация.

Първоначално публикуван от Ivan_J
      Братушките основно карат с дърти японски въздухари - никакви модерни наточени ендура.
      Понеже са много народ, има кой да носи, са взели и по едно БМВ и КТМ за цвят
      Че даже и CRM димеше измежду всичкия сбиртак.

Коментар

Крайно време е , и ние да организираме нещо подобно , не само да гледаме клипчета , и да даваме газ пред монитора.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
          Крайно време е , и ние да организираме нещо подобно , не само да гледаме клипчета , и да даваме газ пред монитора.
          Е, ние не сме спряли да се каляме, само че едвам се събираме двама-трима стругаристи

Коментар

Първоначално публикуван от petar_ray Преглед на мнение
            И едно Варадеро има...голямо падане пада с него
            Този с Varadero-то, как се е навил изобщо да тръгва по такива терени не мога да проумея. Но по едно време изчезна... дали не се отказа.

Аз не бих тръгнал с тоя слон и по утъпкани черни пътища... не, че не съм пробвал, но след първите няколко километра ти "къса" ръцете с тая тежка предница.

Коментар

Първоначално публикуван от К.Наков Преглед на мнение
              Този с Varadero-то, как се е навил изобщо да тръгва по такива терени не мога да проумея. Но по едно време изчезна... дали не се отказа.

Аз не бих тръгнал с тоя слон и по утъпкани черни пътища... не, че не съм пробвал, но след първите няколко километра ти "къса" ръцете с тая тежка предница.
              Е, той ездача си изглеждаше дребен. Но, пък добре пада, някак си с желание
              В началото го има на почти всяко препядствие, после вярно се изгубва, но към края пак се появява, падайки разбира се.

Коментар

Това не е комерсиално начинание. Това е клуб, като нашия. С идеална цел. Групират се на принцип, на който и ние опитваме

Правилата им не са сложни:

"Съгласявайки се на участие вие ставате част от група с обща цел - да премине по маршрута и получи от това максимално удоволствие. Правилата в групата са прости - да помагаш на ближния и да дадеш максимума за постигане на общата цел!!!
                Ние нямаме за цел спортни постижения - всеки кара според собствените си възможности. Силните помагат на слабите, а бързите чакат останалите.
                Избора на маршрут също е общо дело. Приемат се и се обсъждат всякакви, даже безразсъдни идеи.
                Организаторите не носят отговорност за здравето на участниците и състоянието на моторите им, но винаги ще помогнем за да поправим или транспортираме до близко населелно място счупена техника, а за пилотите си има медицинска аптечка."

Това е.
                Никъде не прочетох да приемат само със стари "японски въздухарки" или с "наточени нови ендура".
                Естествено, че съобразяват маршрута според моторите и главната Цел.
                Мисля, че обръщаме по-голямо внимание на по-маловажните неща и ако не го правим, може и да я постигнем.

Пък за Родопи 2012 си има отговорник. Онзи, който организира Родопи 2011
                Обаче сега и Гълъбин се включи така, че може и да стане тази година
                ______2
                Е = MZ

Коментар

Е това вече си е новина! То се е видяло ще търся кални гуми за Пеги тази година

Коментар

Едно лекичко стругарско упражнение , при първия тест на новозглобеният мотор.

Коментар

Това клипче на Веско ми навява приятни спомени.
                      През не съвсем близката вече 2009г. издевателствахме с неговото Супертенере из Пасарелските чукари...

Не е лош мотора, но малко по-трудно се обръща на сипея, за да се върне обратно надолу, когато забоксува по средата...

На заден план мАтористОт Веско сияе от кеф през какви места прекара СТ, за да се добере до тази студена водица

Накрая спускаме една "лесна" пътечка покрай природната забележителност Гарванец

Супертенерето се запътва към едно от последните препятствия за деня

Разбирасе снимки от екстремните места нямаме, но СТ водено от motormen мина почти отвсякъде сам, а особено за 200кг мотор, теренът беше доста екстремен на моменти.

Наистина приятни спомени.
                      Веско, трябва да направим една организация...

Коментар

Жоре , те тия спомени ме грееха две години , докато карах плексигласа. За организация на нещо интересно , "стругарско" , няма проблеми , освен това вече не карам с Митас , и съм решил да покоря всички пътеки. Но да го организираме така , че да има и други "стругари" в групата.

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
                          Я да повдигнем хубавата, стара, забравена тема с едно чудно руско филмче

http://player.vimeo.com/video/31139253?autoplay=1
                          Страхотно филмче аз съм за една такава организацийка и за обиколка през горите.
                          [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

• От: До: Практически занятия по офф-роуд за "стругари"

Тази тема защо е така умряла.
                            Айде една снимка от предния УЙкенд, за съживяване:

Вярно, че аз смених С11 с С8, ама пак си е струг(разбирай СуперТенерето с ДР650).

Коментар

Тя темата си е много хубава , ама стругарите сме на свършване, а и аз не знам дали да пиша в темата , след последното карана казаха че тенерето стругова по-добре от КТМ и Бета. Обаче пак си е струг с тия 180 кила , но най ми е кеф като има къде да включа втора.

Коментар

Браво. Топлата вода си е интересно качване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X