Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кръчма в сряда

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кръчма в сряда

Екстра се получава. Страхотна кухня, много приятна обстновка и домакина моторист.Благодарско за приятното прекарване!
    Поздрави!

Коментар

Даа, кръчмата наистина е супер.

Кухнята беше перфектна и всичко беше много вкусно.
      Благодарности за "дегустацията".
      Поздравления, Тони
      Per aspera ad astra.

Коментар

Въпреки,че не бях в кондиция и чревоугодническите ми рецептори бяха и все още са леко нарушени....еми...всичко си е супер.....кухня,просторно,а бе въобще якоооо.

Тони Благодаря!

Бойко,къде точно смяташ да си паркираш мотора идното лято?

Поздрави,
        търся си подписа....

Коментар

Хопси-тропси

Тази сряда къде ?
          Тони ?
          Или Ники? Пак в Дон Домат ?

Казвайте
          Per aspera ad astra.

Коментар

Ако Тони не е отворил още аз съм твърдо за Дон Домат. С тези порции ме спечелиха за цял живот.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
              Ако Тони не е отворил още аз съм твърдо за Дон Домат. С тези порции ме спечелиха за цял живот.

И аз съм за....вкусовите ми рецептори....полека-лека се възстановяват.

Бойко,вчера ми споделиха за няк'ви джолани в Пловдив....дет били по-голями от тия в Чехия....и значително по-евтини....ше се пробаме ли някой ден?

Поздрави,
              търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
                ... Бойко,вчера ми споделиха за няк'ви джолани в Пловдив....дет били по-голями от тия в Чехия....и значително по-евтини....ше се пробаме ли някой ден?...
                А защо не, още тази сряда?
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
                  И аз съм за....вкусовите ми рецептори....полека-лека се възстановяват.

Бойко,вчера ми споделиха за няк'ви джолани в Пловдив....дет били по-голями от тия в Чехия....и значително по-евтини....ше се пробаме ли някой ден?

Поздрави,

Е аз откога говоря за Пловдив, ама Бойко не, та не, Чехия, та Чехия
                  Per aspera ad astra.

Коментар

@ Джорджо: ЗА

@ Тануцо: Давай.....убеждавай го ....не е от тез дет се дърпат дълго....и азз ще помагам.....става въпрос за джолани Бойкоооооо.....

Поздрави,
                    търся си подписа....

Коментар

Айде стига с тия джолани. В Дон Домат като имаше всички ми скочиха - сакън, не поръчвай, че не можеш се справи, и аз нали съм си послушен си поръчах пилешки джоланчета. Пък сега да отида до пловдив на джолан и пак да ям шопска салата няма да стане.

Между другото къде в Пловдив има джоланче.

Коментар

Аз съм за Пловдив. И времето ще става за каране...
                        You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Времето в сряда не го дават много добро, но поне ще е без валеж за Пловдив. Дават мъгла и студ, около 10 градуса... Мен само дъжда ме притеснява. Няма ли дъжд и аз идвам в Пловдив с мотора. Само кажете къде.
                          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                          Златомир Попов - Forry

Коментар

Доколкото разбирам идеята е сряда вечер с моторите до Пловдив, ядем и се връщаме .
                            Ако правилно съм разбрал съм -1, ама който ще ходи да се обозначи за да видим ако останат мераклии за София, HUKO да ни пази места при пилешките джолани

Коментар

Не ми пука от времето... вече съм с отопляеми ръкохватки.
                              Ако кажете, в сряда паля и съм в Пловдив!
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                                Доколкото разбирам идеята е сряда вечер с моторите до Пловдив, ядем и се връщаме .
                                Ако правилно съм разбрал съм -1, ама който ще ходи да се обозначи за да видим ако останат мераклии за София, HUKO да ни пази места при пилешките джолани
                                Е ти отказваш ли се
                                То заради теб ще се ходи дет' се вика
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X