За утре имаме гост Steve Coleman или Стивчо (може и Стефчо )
Много от вас го познават от срещите на Horizons Unlimited в Идилево. Аз лично го срещнах за първи път на събора в Приморско преди три години.
Та утре Стив ще е в София и ще мине да се видим.
Това лято той пътува сам през Русия и Монголия с неговото BMW 650 Dakar. На мен ми беше много мило да видя по снимките мотор с габровска регистрация в монголските степи
Стив няма нищо против утре да ни спретне една малка презентация ... Абе да си покаже снимките и да раздуе
Мисля си за място. Къде според вас може да го направим? В Домата ? Ако вземем проектор и екран ...
Проектор мога да взема, но екран?
Не знам в домата ще ни изтърпят ли ... Хуко ?
Преди малко на прибиране към къщи говорих с хората, казаха, че няма проблем стига да дадем времева рамка за настаняването на хората, понеже не мога да гадая колко хора ще дойдат.
Разбрах се с тях да кажем някакъв час за прожекцията, примерно 7, за да могат, примерно в 7:30 да освободят маси, ако не са заети от нас, така че няма проблем.
Ще докарат ток, но проектор и екран трябва да си осигурим ние, те ще съдействат с каквото могат за монтаж и т.н.
+1. Ако някой иска нещо от феншопа за Дакар 2012, работя наблизо и мисля да мина по-късно следобед за една тениска. Мога да взема и за вас и да ги донеса довечера.
Последно с Димо и управата на Дон Домат се разбрахме, че се събираме между 1830 и 2000 часа. В тази времева рамка ще се определят местата за присъстващите, който дойде след това ще се настанява на общи основания . Иначе цялата градина е на наше разположение. Мисля, че е перфектно.
Кога ще започне самата презентация, оставям Димо да каже.
Коментар