Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кръчма в сряда

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На кръчма в сряда

+1, ставаме 14
    LZ2NKM

Коментар

Теб вече те броих
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

+1 = 14

Коментар

Масата е запазена за 14 човека , ако ни е тясно ще седим един в друг , това е което можах да направя.
          Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение
            Масата е запазена за 14 човека , ако ни е тясно ще седим един в друг , това е което можах да направя.
            Значи да гледам да съм от първите

Коментар

+1 , тази кръчма си е във вътрешния ми двор )

Коментар

За утре имаме гост Steve Coleman или Стивчо (може и Стефчо )
                Много от вас го познават от срещите на Horizons Unlimited в Идилево. Аз лично го срещнах за първи път на събора в Приморско преди три години.
                Та утре Стив ще е в София и ще мине да се видим.
                Това лято той пътува сам през Русия и Монголия с неговото BMW 650 Dakar. На мен ми беше много мило да видя по снимките мотор с габровска регистрация в монголските степи

Стив няма нищо против утре да ни спретне една малка презентация ... Абе да си покаже снимките и да раздуе

Мисля си за място. Къде според вас може да го направим? В Домата ? Ако вземем проектор и екран ...

Ето няколко снимки от историята му

______2
                Е = MZ

Коментар

Дон Домата е добре, ако може да вземем една голяма маса отляво на вратата в градината или направо цялата градина. А проектор откъде?
                  LZ2NKM

Коментар

Проектор мога да взема, но екран?
                    Не знам в домата ще ни изтърпят ли ... Хуко ?
                    ______2
                    Е = MZ

Коментар

Другия вариант е на Тони старата кръчма, ( стига Тони да няма нещо против) там можем да сме си като у дома си.

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
                        Проектор мога да взема, но екран?
                        Не знам в домата ще ни изтърпят ли ... Хуко ?
                        Преди малко на прибиране към къщи говорих с хората, казаха, че няма проблем стига да дадем времева рамка за настаняването на хората, понеже не мога да гадая колко хора ще дойдат.
                        Разбрах се с тях да кажем някакъв час за прожекцията, примерно 7, за да могат, примерно в 7:30 да освободят маси, ако не са заети от нас, така че няма проблем.
                        Ще докарат ток, но проектор и екран трябва да си осигурим ние, те ще съдействат с каквото могат за монтаж и т.н.
                        Зима иде

Коментар

Щом "няма проблем", аз съм за Домата утре в 19:00.
                          ______2
                          Е = MZ

Коментар

И аз ще дойда . Чудех се къде се загуби тоя Стивчо , пък то виж каква била работата .

Коментар

+1. Ако някой иска нещо от феншопа за Дакар 2012, работя наблизо и мисля да мина по-късно следобед за една тениска. Мога да взема и за вас и да ги донеса довечера.

Коментар

Последно с Димо и управата на Дон Домат се разбрахме, че се събираме между 1830 и 2000 часа. В тази времева рамка ще се определят местата за присъстващите, който дойде след това ще се настанява на общи основания . Иначе цялата градина е на наше разположение. Мисля, че е перфектно.
                                Кога ще започне самата презентация, оставям Димо да каже.
                                Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X