Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първо мото изложение в София !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първо мото изложение в София !

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    ......Трябва да сте наясно че подобни мероприятия не са за мотоциклетистите, каквото и да се рекламира. Поне не и на пазар с мащабите на българския.........
    Прочетох целият ти пост.Прочетох го отново.Цитираното го прочетох и трети път.....Явно много съм се объркал... ама нямаше и захарен памук и въртележки ,че да се усетя ,че е детска сбирка ....купувам мотор на всеки 2 години , а какво правя аз на мото изложение за деца
    Жив и здрав Развесели ме
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

В общи линии нищо не каза. Дори и да си си купил моторите (през две години) все на баш това мотоизложение - пак не е в противоречие с това което написах. А все нещо ме кара да мисля че не си

Не съм искал да те заболи от истината, но явно те одраскало поне малко. Съжалявам за което. Междувременно - ти си отишъл там сам и с изисквания, друг е отишъл с цялото семейство и без изисквания. Познай коя от двете клиентски единици организатора ще поиска да види и догодина, ако трябваше да избира (зер в идеалния вариант ще ви иска и двете единици). Теб или тях.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И аз четох поста на Гоблин, ама ми стана интересно от последните 2 поста. Ще се опитам и да поразсъждавам: Наема на големи зали в ненатоварен сезон изобщо не е голям. За изложителите са по-големи разходите да транспортират машини, да подредят щандове, да обучат и пратят екип. А ако не искат да продават нови машини да не продават. Няма да правяд извънредни разходи, няма да събуват гащи пред клиентите. Ще си караме моторетки втора употреба.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Прочети ги пак, и продължавай докато направиш разлика между изложителите и организаторите на мероприятието, които са две съвсем различни единици с интереси съвпадащи до голяма степен, но не изцяло.

Коментар

Гоблилн,братче трудно ще ме ,,одраска'' такова ,,изказване '' .Приемам го че скучаеш и си запълваш времето . Относно маркетинга и логиката в търговията ,пак не си човека който ще ме поучи(стана ясно компетентността на изказването ти) .
            Споделих си мнението за ,,изложението'',а ти направи коментар ,който и сам не разбираш..
            Някои от моторите ми са купувани новички -така ,че имам някакъв принос .... Пак ти казвам -погледни весело на живота
            ПП не разбрах -щом си бил на изложението кое точно ти хареса и кое ,не ?
            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Прочети ги пак, и продължавай докато направиш разлика между изложителите и организаторите на мероприятието, които са две съвсем различни единици с интереси съвпадащи до голяма степен, но не изцяло.
              Да, в случая са се събрали само някои от вносителите на мотоциклети и екипировка, наели са си терен, договори ли са реклама в СМИ, направили са организация, поканили са колеги вносители на други марки и продавачи на дреболии за цвят. Някои от другите вносители са се съгласили да участват, а други на пук не са.
              Сега по-ясно ли е?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да, сега е по-ясно. Но си остава че организаторите никому нищо не дължат и че на фона на очакваната възвръщаемост в продажби при пазари с размерите на българския изложението е повече от адекватно.

Churov, като ти гледам изводите - нямаме дори пресечна точка в дискусията, тък че няма какво да обсъждаме. Не знам с какви точно демони се бориш и накъде точно са ти изместили полюсите та да решиш че съм се опитал да те "одраскам" споделяйки мнението си че грешиш и обосновавайки го, но предвид колко точно ме вълнува - надали и ще узная. Поздрави.

Коментар

Просто измести темата за изложението в горите тилилейски...Остави моите демони ,много те моля....Сънувай си мокрите сънища ....
                  Не ми каза ,Щом си бил на изложението ,кое ти хареса и кое ,не... Не мисля да си губя времето в безсмислени спорове с отявлено не компетентен човек...
                  Темата е за изложението и моето мнение е ,че ОРГАНИЗАТОРИТЕ не са си свършили работата-МОЕТО МНЕНИЕ. Ако обичаш ,не ме коментирай -мен и моите демони.... Заигравай се със своите собствени...
                  БЪди здрав ...
                  ,,... Но си остава че организаторите никому нищо не дължат ..." -
                  0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                    ... Ма нали са БМВ. Едни чорапи около 50лв. Баси мамата. На щанда на Харли даже не погледнах и цените на дрехите. Моторите Харли ми се видяха ефтини де. Ма и със съответното качество. Каските Арай около 1800лв. Е верно на място правят 10% отстъпка. Единствено дето се сдобих с автограф на Алекс Жекова. Даже ме снимаха с нея.
                    Скъпички са си БМВ ,но... това е живот ,Както каза Ронин Хонда имаха добри цени -а пък и те са си марка . Харлиите даже мислех да си поръчам онази дискотека -само 75 000 лв , но нещо цвета не ми хареса Тениските им бяха по 65 лв - кво им плащаш . То хубаво де , ама май доста хора са се снимали с Алекс Жекова -значи цената на снимките пада
                    0899187766

Коментар

Ъъъ, таковата, коя е Алекс Жекова, каква е връзката и с моторите и защо снимаката с нея е задължителна?
                      Простете за невежеството!
                      Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Първоначално публикуван от Ilarioncho Преглед на мнение
                        Ъъъ, таковата, коя е Алекс Жекова, каква е връзката и с моторите и защо снимаката с нея е задължителна?
                        Александра (Сани) Жекова, най-добрата ни сноубордистка, много готин човек, рекламно лице на скутерите Kymco (това по повод защо е била на салона)

Коментар

Хубаво ,щом има мероприятие значи нещо се прави-раздвижва-събужда!Хареса ми,дъщеря ми е на 7г. израснала е с мотори и ги обича,но на 15та минута ме попита :Къде са останалите мотори!?
                          Не съм и отговарял.Дано не остане с грешни разбирания за "изложение".
                          Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

За спомен[emoji7]
                            Прикачени файлове
                            Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                              Просто измести темата за изложението в горите тилилейски...Остави моите демони ,много те моля....Сънувай си мокрите сънища ...
                              Мокрите ми сънища са да има повече хора комуто света не е длъжен . Прочее по темата бях до тук, не се бях замислял какво ниво на компетентност се иска да прецениш че на пазар от 20 нови мотора годишно всеки салон, какъвто и да е, е чист подарък, и сега страшно се затормозих да не би да съм сгрешил нещо. Тюх

Коментар

Първоначално публикуван от Ilarioncho Преглед на мнение
                                Връзката и с моторите е ,че всеки иска да си я качи на задната седалка
                                0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X