Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първо мото изложение в София !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първо мото изложение в София !

Точно тази Агуста представителя я запали в залата. Уникален звук има! Поне вътре де. Очаквах повече екипировка да видя, ама ьок! Едни панталони на BMW, както и ръкавици, чорапи, очила. Ама точно панталоните от нещо, като дънков плат (дето си търся) бяха майка си и баща си (нещо около 460 лв. ). Ма нали са БМВ. Едни чорапи около 50лв. Баси мамата. На щанда на Харли даже не погледнах и цените на дрехите. Моторите Харли ми се видяха ефтини де. Ма и със съответното качество. Каските Арай около 1800лв. Е верно на място правят 10% отстъпка. Единствено дето се сдобих с автограф на Алекс Жекова. Даже ме снимаха с нея.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

И аз с Алекс Жекова на снимка,хонда имаха каталог с доста добри цени на екипировка ще поръчам някои неща тея дни от тях
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от T-Mac Преглед на мнение
        Прочетох и съм впечатлен, дори ако половината от това е вярно. А колко струва този мотоциклет, намират ли се резервни части и на какви цени и най-важното имо ли често нужда от тях?
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Отидох, влязох... и след 15мин. излязох. Очаквах че ще е зле ама то си беше мнгоо зле. А посещаемост имаше, не е като да нямаше. На мен ми харесаха 4 неща:

1. Новия в-стром 1000 - на живо изглежда по-добре, отколкото по снимки
          2. Много готино детско моторче
          3 и 4: Двете каки дето се кендереха по агустите
          Калин - О88 б579I9I
          Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.

Коментар

Абе гледам я тази Агуста Брутале Драгстър.... Ми то много грозно това бе хора... Според мен, това е някакъв ужасен сбирщайн от метали и ръбести пластмаси опасан още по-грозно с някакви жила и маркучи... Нито задница има, нито предница, нито свястна седалка, нито свястно табло... Чак куфари се опитали да му накачурят на това "чудо" та още по-грозно да стане?!?! Изобщо, нищо общо с великолепните творения от миналото на маестро Тамбурини в Агуста...
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

На изложбата много познати видях, бях за малко и почти не ми остана време да снимам от приказки,
              но колкото толкова...

Последно редактирано от Венцислав Петров; 24-02-15, 16:07.
              VPetrov.photography

Коментар

Направиха ми забележка , че имам пропуски..., та се коригирам...

VPetrov.photography

Коментар

Венци го пооправи това изложение, с такива снимки...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                    Паското е на всяко едно изложение ............. Определено е добър оратор и винаги събира тълпи, поклон за което!
                    Добър е На два пъти( за камерни и за без камерни гуми) се оставих да ме омагьоса с чара си Гумите обаче не го разбраха и не знаеха ,че не трябва да изпускат
                    Цветущи бяха и думите на гумаджията ,който се бореше с ,,нещото' ,което откри вътре
                    Последно редактирано от churov; 26-02-15, 21:35.
                    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      Иване да ти кажа честно с тая цена на кутия цигари за билет - трябва да ги избият някъде тия щандове .
                      Забавно - кое е първо - кокошката или яйцето ?
                      Платихме по 5 лева и направиха изложение или направиха изложение за което ни поискаха по 5 лева? Грабнахме се от цялата страна да гледаме изложение защото е по 5 лева?
                      Не мисля ,че всички ,които отидохме на изложението ,щяхме да се върнем ,ако ни бяха поискали по 10 , 15 , 20 , .... лв. Така ,че ние си свършихме ,,нашата работа'' , а организаторите са ни мааалко длъжници
                      Бирата вечерта си заслужаваше
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                        Забавно - кое е първо - кокошката или яйцето ?
                        ...
                        Не мисля ,че всички ,които отидохме на изложението ,щяхме да се върнем ,ако ни бяха поискали по 10 , 15 , 20 , .... лв. Така ,че ние си свършихме ,,нашата работа'' , а организаторите са ни мааалко длъжници
                        Ми тц. Не са ви длъжници. Никой не ви е длъжник. Посещавайки салона всички посетили го сключвате сделка с организаторите пари срещу услуга. Мога да съдя за салона само по публикуваните тук снимки, но от тях оставам с впечатлението че на място са били изложени в общи линии повече машини отколкото въобще ще бъдат продадени в България за годината. При това положение каквото и да съберат на място да оплакнете очите все е бонус, а цената си е съвсем читава дори за България, и ми се вижда повече от коректна. Коментара ми така или иначе беше по публикацията на колегата който обясняваше каква точно площ трябвало да се разгърне за 5 лева билет.

Трябва да сте наясно че подобни мероприятия не са за мотоциклетистите, каквото и да се рекламира. Поне не и на пазар с мащабите на българския.

Това по дефиниция е т.нар. "семейно мероприятие", събитие на което да заведеш децата да си оплакнат очите и да помечтаят. Те са истинската клиентела на салона, те са тези които идват на групи и оставят пари. А тях въобще не ги брига на коя марка кой модел не е бил там, и коя каска струвала по-скъпо отколкото в държава с развит мотоциклетен пазар. И като цяло са много по-блага клиентска маса - хем идват по повече, плащайки повече билети, хем са доволни и ще дойдат пак.

По видяното от снимките - този салон е да речем само два-три пъти по-зле от тоя при нас в Ню Йорк (той не че е нещо особено ню йоркския де), при разлика в мащабите на пазарите в щат Ню Йорк и в България около двеста към едно (и разлика в цената на билетите седем към едно).

За тези пропорции българския посетител определено е печеливш - смятам че е редно да го оцени, докато салона все още го има.

С думи прости - по-добре с него, отколкото без. Че иначе само бензина докато обикали човек от миркат през Еди през Бултрако през БМВ и през не ги знам новите ще струва бая повече
                        Последно редактирано от Goblin; 26-02-15, 22:45.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          Ми тц. Не са ви длъжници. Никой не ви е длъжник. Посещавайки салона всички посетили го сключвате сделка с организаторите пари срещу услуга. Мога да съдя за салона само по публикуваните тук снимки, но от тях оставам с впечатлението че на място са били изложени в общи линии повече машини отколкото въобще ще бъдат продадени в България за годината. При това положение каквото и да съберат на място да оплакнете очите все е бонус, а цената си е съвсем читава дори за България, и ми се вижда повече от коректна. Коментара ми така или иначе беше по публикацията на колегата който обясняваше каква точно площ трябвало да се разгърне за 5 лева билет.

Трябва да сте наясно че подобни мероприятия не са за мотоциклетистите, каквото и да се рекламира. Поне не и на пазар с мащабите на българския.

Това по дефиниция е т.нар. "семейно мероприятие", събитие на което да заведеш децата да си оплакнат очите и да помечтаят. Те са истинската клиентела на салона, те са тези които идват на групи и оставят пари. А тях въобще не ги брига на коя марка кой модел не е бил там, и коя каска струвала по-скъпо отколкото в държава с развит мотоциклетен пазар. И като цяло са много по-блага клиентска маса - хем идват по повече, плащайки повече билети, хем са доволни и ще дойдат пак.

По видяното от снимките - този салон е да речем само два-три пъти по-зле от тоя при нас в Ню Йорк (той не че е нещо особено ню йоркския де), при разлика в мащабите на пазарите в щат Ню Йорк и в България около двеста към едно (и разлика в цената на билетите седем към едно).

За тези пропорции българския посетител определено е печеливш - смятам че е редно да го оцени, докато салона все още го има.

С думи прости - по-добре с него, отколкото без. Че иначе само бензина докато обикали човек от миркат през Еди през Бултрако през БМВ и през не ги знам новите ще струва бая повече
                          Трябва ни още време, за да започнем да мислим по-този начин... Тук все още "всички са ни длъжни"!

Коментар

Мото салонът си беше както трябва! Мотори, хром, бегачки, приятели, зяпачи, деца със светещи очи... имаше и мацки ама сякаш някои бяха на служба 'непоряд'.

Тези, които не намериха какво да харесат е добре да се пробват да подобрят салона - да наемат зала, да организират изложители от Ariel до Урал, да докарат ZZ Top и ACDC да подгрява, а за мацки може да привлекат моделките на Victoria Secret - нещо напускат напоследък. Бирата да е не повече от 6 C° и не по-малко от 6 алкохолни такива... всеки изложител да дава тестов мотор за неопределено време, с асистентка да бута мотора като му свърши бензина...

това са само някои идеи за подобряване на следващото мото шоу!

И може би на главите ни!

Т
                            Good guys drive Land Rovers!

Коментар

"Абе гледам я тази Агуста Брутале Драгстър.... Ми то много грозно това бе хора... Според мен, това е някакъв ужасен сбирщайн от метали и ръбести пластмаси опасан още по-грозно с някакви жила и маркучи... Нито задница има, нито предница, нито свястна седалка, нито свястно табло."

В шок съм от подобни Коментари.
                              [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                              blood group 0+

Коментар

Децата се радваха освен на каките, детските моторетки, картингите и на големите моторетки
                                А и на мен ми хареса.
                                LZ1NIM/P
                                B pos

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X