Обява
Свий
Няма добавени обяви.
К'во викате за тежките мотори?
Свий
X
-
До: К'во викате за тежките мотори?
това първото е днепар 650 сигорно е с предаване и към коша това е мн добро виждълсъм да се заравят почти на цяло в кал и пак излизат и се карат по леско от колкото моторите с кош но без предаване към коша тогава те тегли на една странаАко не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.
Коментар
-
Тоя като гледам и корито на река е направил.Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение

KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Аз го гледах това предаване.Първоначално публикуван от HD Преглед на мнениеПреди може би месец и повече по Дискавъри вървя реклама на някакви "кални" тестове на такива ретро мотори с кошове, съответно оборудвани с кросови гуми и т.н., тестваха ги на супер кална кросова писта, заедно със съвременни кросови мотори. За съжаление обаче гледах само рекламката, но така и не запомних кога ще е самото предаване, та не можах да го гледам, а сигурно щеше да е много интересно - някой случайно да не би да го е гледал?
Пък ако тръгнеш с това нещо из калта, след тебе е препоръчително да върви и един верижен трактор, че да те изтегли после
То се води от един англичанин, който във всяка серия пробва различен мото спорт и участва в състезание, като целта му е да влезе някъде в класацията - обикновено при любители, ако има такива.
Та, за въпросното предаване. Този пич искаше да участва в крос-ендуро (6 км. трасе) в Англия с мотор с кош!!!! Оказа се, че най популярния мотор с кош в СВЕТОВЕН мащаб е Урал! Цената му започва от 6000 паунда (по 3 за левове) новия, като най търсени са с маскировъчна окраска.
Та този пич отиде в един град, на г**а на географията, където се произвеждат Уралите. Завода е същия какъвто е бил от преди 30-40 години - Уралите също. Почти всичко се прави на ръка.
Там два дни го тренира Съветския шампион по мотокрос с кош, един чичка като мечок - 120 кг. около 50 -55 г.
Към колелото на коша има кардан предаващ движението от мотора, и така става 2х2
. Мотора е наистина много проходим, но много труден за управление по пресечена местност. Разбира се, за всичко си има чалъми, които не се усвояват за 2 дни. Но . . . НЯМА закъсване, освен ако не го обърнеш.
След тази "екскурзия", англичанина участва в състезанието, като този път целта му беше да направи ЦЯЛА обиколка
. Е, направи 2! Но, закачи мотора (беше го взел на заем от друг англичанин, който се казва Крос
, и оня щеше да го убие!
Във филма казаха, че тези мотори придобивали все по-голяма популярност в Европа, а в Щатите са ревръщали в някаква модна истерия, и се поръчвали за месеци напред.
Коментар
-
Аааа, да бе, верно че той беше човека - знам го тоя, веднъж го гледах как искаше да се класира на състезание по Спийдуей - чак жал ми стана по едно време за него, толкова много падания, че дори той самия се отказа по някое време и остави тренировките за утрешния ден, понеже за днес достатъчно се бил понатъртилПървоначално публикуван от Furigan Преглед на мнениеАз го гледах това предаване.
То се води от един англичанин, който във всяка серия пробва различен мото спорт и участва в състезание, като целта му е да влезе някъде в класацията - обикновено при любители, ако има такива.
НО все пак на състезанието (което беше за любители) успя да се класира прилично (разбирайте не падна нито веднъж!
)
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Който го може... може го и с тежък мотор.Ако и да е Крис Пфайпфър.
http://www.dailymotion.com/video/x22...-the-dirt_auto
Коментар
-
браво Ники уникален клип. които го може си го можеПървоначално публикуван от Николай Преглед на мнениеКойто го може... може го и с тежък мотор.Ако и да е Крис Пфайпфър.
http://www.dailymotion.com/video/x22...-the-dirt_auto
. де да можех и аз тъй.
crf450 supermoto
Коментар
-
то остана само бмв-тоПървоначално публикуван от Николай Преглед на мнениеКато за начало вземи едно такова BMW ,ако не стане може и аз да пробвам.
crf450 supermoto
Коментар
-
Тежкия мотор наказва всяка грешка на ездача, а колкото и добър да е той като се измори почва да греши. Лекия е като играчка...Тежкия си е хамалогия, но си има и своето очарование и плюсове. Абе пълно щастие немаЖивей за всеки дъх!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар