Обява

Свий
Няма добавени обяви.

К'во викате за тежките мотори?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• К'во викате за тежките мотори?

Ето така се прави офроуд

Прикачени файлове

До: К'во викате за тежките мотори?

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
    Ще кажа,че са прекалено тежки Че за какво иначе човек ще иска да си продава супертенерето или да го заменя за нещо по-леко успех!

Коментар

На това му се вика "СТРУГ" !!
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

тва са много яки мотори
        ако не се лажа тва е ИЖ с кош или не
        KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Това прилича на М65, може додри да е оригинално BMW

Коментар

когато закъсаш с такова в калта и няма никой и нищо с което да си помогнеш разбираш бързо силата на лекия мотор

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
              когато закъсаш с такова в калта и няма никой и нищо с което да си помогнеш разбираш бързо силата на лекия мотор
              То с това няма закъсване... направо трактор

Коментар

абе няма няма и току закъсаш

Коментар

абе няма няма и току закъсаш
                  ...

Коментар

Преди може би месец и повече по Дискавъри вървя реклама на някакви "кални" тестове на такива ретро мотори с кошове, съответно оборудвани с кросови гуми и т.н., тестваха ги на супер кална кросова писта, заедно със съвременни кросови мотори. За съжаление обаче гледах само рекламката, но така и не запомних кога ще е самото предаване, та не можах да го гледам, а сигурно щеше да е много интересно - някой случайно да не би да го е гледал?

Пък ако тръгнеш с това нещо из калта, след тебе е препоръчително да върви и един верижен трактор, че да те изтегли после
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

За това се возят по двама,хе-хе,а може и по трима

Коментар

Абе вие се майтапите с "тежките" ама там кефа си е друг. Това което можеш да получиш от "тежките" от "козите"(леките ендура) неможеш да го вземеш никога...
                        Аз умирам от удоволствие да развъртам Африката по черни сухи пътища с мазни неравности и да я пързалям по завойте, кефа е ама много голям.... С бързи пиньони и голяма скорост е несравнимо удоволствието.... Просто окачването и тежеста на мотора ти дават нещо друго, което "козата" няма как да ти го даде.... И в такъв момент не бих избрал нищо друго освен тежко и много мощно ендуро(та в този ред на мисли се замечтах за един V-образен "Адвенчър S" със 100 кончета м/у краката )

Истината е, че с всяко нещо можеш да си направиш кеф, дори и с класическия кош който е пуснат по-горе...
                        А за сайдкара да не говорим, само как взима трапеца(е бившият де) на Горна росица

Коментар

и аз подкрепям Жоро XR наистина е голям кеф,а и ето хората по чужбина също
                          http://www.youtube.com/watch?v=2xeeb...elated&search=
                          Има някои падания ама това си е нормално
                          а и в кал си карат също
                          http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=3
                          Сигурно коловоза е станал по дълбок

...аз предпочитам едно ктм-че 950 super enduro
                          Последно редактирано от wheell; 19-10-07, 12:24.
                          от кал не се пази:)

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            Абе вие се майтапите с "тежките" ама там кефа си е друг. Това което можеш да получиш от "тежките" от "козите"(леките ендура) неможеш да го вземеш никога...
                            Аз умирам от удоволствие да развъртам Африката по черни сухи пътища с мазни неравности и да я пързалям по завойте, кефа е ама много голям.... С бързи пиньони и голяма скорост е несравнимо удоволствието.... Просто окачването и тежеста на мотора ти дават нещо друго, което "козата" няма как да ти го даде....
                            +1000! Само за моторите с кош ми е друго мнението! Два пъти се опитвам да се науча да карам старо иже с кош, и двата опита завършиха трагикомично! Последния опит завърши след успешно събаряне на тухлена стеничка и падане в окоп на един военен полигон над Сандански! ТОВА ЧУДО Е НАПРАВО НЕУПРАВЛЯЕМО, пък и без предна спирачка и едва хващаща задна .... То всъщност задната не успях да я ползвам, щото незнайно как крака ми се заклещи между коша и мотора! За пръв път се сблъсках с нещо което чак пък толкова да не ми се отдава!!!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Абе с кош е кеф, ама да се научиш да го караш мотора с вдигнат кош
                              Баща ми едно време служебния ИЖ го караше с вдигнат докато се умори, даже един дето се возил отзад взел та скочил, татко като вдигнал коша
                              Иначе с коша също не е голяма философия, обаче ако коша ти е регулиран правилно, иначе яко влече на една страна ...
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X