Преди може би месец и повече по Дискавъри вървя реклама на някакви "кални" тестове на такива ретро мотори с кошове, съответно оборудвани с кросови гуми и т.н., тестваха ги на супер кална кросова писта, заедно със съвременни кросови мотори. За съжаление обаче гледах само рекламката, но така и не запомних кога ще е самото предаване, та не можах да го гледам, а сигурно щеше да е много интересно - някой случайно да не би да го е гледал?
Пък ако тръгнеш с това нещо из калта, след тебе е препоръчително да върви и един верижен трактор, че да те изтегли после
Абе вие се майтапите с "тежките" ама там кефа си е друг. Това което можеш да получиш от "тежките" от "козите"(леките ендура) неможеш да го вземеш никога...
Аз умирам от удоволствие да развъртам Африката по черни сухи пътища с мазни неравности и да я пързалям по завойте, кефа е ама много голям.... С бързи пиньони и голяма скорост е несравнимо удоволствието.... Просто окачването и тежеста на мотора ти дават нещо друго, което "козата" няма как да ти го даде.... И в такъв момент не бих избрал нищо друго освен тежко и много мощно ендуро(та в този ред на мисли се замечтах за един V-образен "Адвенчър S" със 100 кончета м/у краката )
Истината е, че с всяко нещо можеш да си направиш кеф, дори и с класическия кош който е пуснат по-горе...
А за сайдкара да не говорим, само как взима трапеца(е бившият де) на Горна росица
Абе вие се майтапите с "тежките" ама там кефа си е друг. Това което можеш да получиш от "тежките" от "козите"(леките ендура) неможеш да го вземеш никога...
Аз умирам от удоволствие да развъртам Африката по черни сухи пътища с мазни неравности и да я пързалям по завойте, кефа е ама много голям.... С бързи пиньони и голяма скорост е несравнимо удоволствието.... Просто окачването и тежеста на мотора ти дават нещо друго, което "козата" няма как да ти го даде....
+1000! Само за моторите с кош ми е друго мнението! Два пъти се опитвам да се науча да карам старо иже с кош, и двата опита завършиха трагикомично! Последния опит завърши след успешно събаряне на тухлена стеничка и падане в окоп на един военен полигон над Сандански! ТОВА ЧУДО Е НАПРАВО НЕУПРАВЛЯЕМО, пък и без предна спирачка и едва хващаща задна .... То всъщност задната не успях да я ползвам, щото незнайно как крака ми се заклещи между коша и мотора! За пръв път се сблъсках с нещо което чак пък толкова да не ми се отдава!!!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Абе с кош е кеф, ама да се научиш да го караш мотора с вдигнат кош
Баща ми едно време служебния ИЖ го караше с вдигнат докато се умори, даже един дето се возил отзад взел та скочил, татко като вдигнал коша
Иначе с коша също не е голяма философия, обаче ако коша ти е регулиран правилно, иначе яко влече на една страна ...
Коментар