Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотористите с регистрационни номера на челата ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мотористите с регистрационни номера на челата ???

Ехе ... преди време гледах документация за една от латиноамериканските страни (даже по Discovery май беше) ... там е задължително да имат номер на каската и на якето или жилетката с която карат. Да ама в България няма толкова Hit and Run стрелци на мотори , колкото в Латинска Америка.
    Луда работа

Скоро време чакам, като вземеш книжка "А" категория вместо медицински преглед да ходиш да те чипосват.
    Системата ще е същата като с дистанционното отчитане на парното... + директна връзка към НАП, НОЙ, ББ , ЦЦ ... и тнт....
    Минава моторист покрай куките .... хоп .. Име, ЕГН ... после обяснявай , че си чакал на спирката от другата страна на улицата автобуса
    Последно редактирано от Faca; 10-05-12, 13:34.
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
      Това са журналистически глупости, новите камери които вече са инсталирани по пътищата на България засичат и снимат без проблем мотоциклетните регистрационни номера. Някой тъп драскач се е чудил каква простотия да забърка и ето ви тема за разговор .
      Явор хубаво ви каза , ама вие си пишете. Само се моля да не командироват някоя кука в Непал на обмяна на опит , че там има и предни номера на моторите-като нищо ще я измислят и тая тъпотия. Само ни спасява, че вече сме в ЕС и тия тикви щат не щат трябва да се съобразяват със закони дето други по- умни от тях са измислили. А там няма в нито един закон подобна тъпотия!!!!

Коментар

А защо да не върнат това,както едно време.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:018523366.jpg
Прегледи:1
Размер:66.4 КБ
ID:5372376
        DAIHATSU ФЕРОЗА 1.6 16V 0897968887

Коментар

Вярно е, че са глупости, обаче щом някой болен мозък си го е помислил и чак го е подложил на дискусия, сигурен съм ,че ще има развитие.
          Другият вариант е да кажат "ами няма да ви слагаме номера на каските, ама затова няма да отворим Цариградско". То това си е почерка на днешните болшевики.

Коментар

Който си купи нова каска трябва да я регистрира в КАТ

Коментар

Поредната безсмислена глупост, аз да слагам регистрационен номер на каската - хаХа....
              Май вече книжка не ми трябва, нито каска, а сигурно ще поискат и костюма да има айрбеци.
              П.П Аз имам две каски които най - често ги сменям в зависимост какъв мотор ще карам, а сега и регистрации, а може би и допълнителни данъци.

Коментар

Аз пък имам два мотора , но само една каска-и кво правим!?!
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

А каските тип 'тройка кебапчета'
                  Yamaha XT​M600E '98
                  Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Не виждам смисъл да коментирам глупостите и "сензациите" на някаква полуграмотна журналистка!!! Вероятно, колкото повече наближават изборите, толкова повече подобни "сензации" ще изпълват медийното пространство. Мераклии да вярват в подобни глупости ще се намерят!
                    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Трийте я таа тема бе...сигурно е късно вече , някой натегач може вече я е видял и наистина да има развитие ...те тия неща у нас се развиват мноо бързо , за разлика от хубавите...
                      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Няма какво да си крием главите като Щрауси.
                        Стана ясно, че някой болен общинарски мозък го е предложил.
                        Дори от КАТ казват, че няма проблем със снимането на номерата, но темата развива скорост и може да стане реалност!
                        От нас си зависи дали ще го допуснем.

http://tv7.bg/dobro-utro/news/9076252.html

Коментар

Поредната журналистическа ПОМИЯ. Как им се връзвате? Не мога да си обясня. Направете сега един протест за да не "стане реалност"
                          Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 12-05-12, 08:00.

Коментар

Преставям си как ще ни гледат примерно като караш в Германия или в която и да е бяла държава ,с номер на каската

Коментар

Номерата дори и да са татуирани на челата на мотористите ефекта пак ще е малък,който има номер си спазва закона защото знае че няма отърване,какво правим с моторите без номера,те къде да си слагат инициалите да се виждат,дори и аз правя същото,когато съм с номер съм примерен,но когато искам да съм извън закона просто го свалям и ме хващат за шпагата.

Коментар

Не само номер на каската, ами и същия да бъде и осветен.

Докато има комплексари, които си играят на "гоустрайдър" така ще бъде. Искам да съм в закона - не искам да съм закона. После що стана така? Ами така ще стане. И от такъв начин на мислене страдаме законните.
                                Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X