Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коледно празненство - сряда 21.12.2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На кръчма в сряда

Първоначално публикуван от bulgarasen Преглед на мнение
    Вики, май закъснях с обаждането, но сега влизам във форума.
    Пишете ме и мен за коледната сбирка.
    Кувертите в ресторанта ли ще се плащат или да давам пари на който трябва? На кой трябва?
    Няма проблем! Като не се обади, аз просто погледнах в контакти и им позвъних, но ресторанта е зает за тази дата. А пък нали традицията повелява сбирката да е в сряда
    Иначе е много хубав ресторанта.

Коментар

Първоначално публикуван от S.Doychinov Преглед на мнение
      +1 човек и + едно дете - (пубертет) ) на кого и кога да пращаме парите за кувертите?
      Моля те за инфо детето- пубертет ( )от какво се интересува, за да му съобразя книгата с темата ?!?

Коментар

Записвам се и аз 1 възрастен + 1 дете 5 1/2 годинки.
        HONDA CBF1000

Коментар

+2-ма (възрастни) и от нас

Коментар

Аз също ще съм си в София, не е късно да се отбележа надявам се?

Коментар

Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнение
              Моля те за инфо детето- пубертет ( )от какво се интересува, за да му съобразя книгата с темата ?!?
              От Хейви-метъл, компютърни игри, калашников и WRC. И от още куп безмислени за нас възрастните неща )
              Вариантите за парите са в сряда преди обяд - лично на теб или вечерта на място. Както е по-удобно за теб.

Поклон за "саможертвата" която правиш с тази организация

Коментар

+2 полувъзрастни
                Зима иде

Коментар

Re: На кръчма в сряда

1+1/2 (бременна жена)
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

+1 полувъзрастен

Коментар

Първоначално публикуван от S.Doychinov Преглед на мнение
                      От Хейви-метъл, компютърни игри, калашников и WRC. И от още куп безмислени за нас възрастните неща )
                      Вариантите за парите са в сряда преди обяд - лично на теб или вечерта на място. Както е по-удобно за теб.

Поклон за "саможертвата" която правиш с тази организация
                      Утре вечер Бойко ще намине през ежеседмичната среща да посъбере малко, защото ще трябва да капарирам някаква сума.
                      А "саможертвата" е в мнооого големи кавички. Всъщност се получи много добре предишния път. И то благодарение на всички. Така че организацията е обща

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                        Аз също ще съм си в София, не е късно да се отбележа надявам се?
                        Естествено, че не е късно. Смятам да приемам заявки до 18,00ч. на 21.12.2011г. Просто след това джуджетата няма да сколасат с книжките за децата

Коментар

Утре вечер Бойко ще намине през ежеседмичната среща да посъбере малко, защото ще трябва да капарирам някаква сума.
                          А "саможертвата" е в мнооого големи кавички. Всъщност се получи много добре предишния път. И то благодарение на всички. Така че организацията е обща
                          Здрасти, моля!Значи мислех да ти мина през офиса,ама щом утре Бойко ще намине мога и там,както кажеш! За моя милост ще е вноската!Няма други-като Левски!
                          Иво (таксито) Андреев
                          0988 91 80 50
                          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

На 21.12.2011г. (сряда) от 18,00ч. срещата ни ще е Коледна и ще се проведе в ресторанта на хотел Брод.

http://hotelbrod.com/contacts/bg/address/

ДЯДО КОЛЕДА ПРИСТИГА В 18,30ч.!

И мене ме бройте. За двама възрастни ме бройте даже. Може Дядо Коледа да го пропуснем, че малко рано идва, но ще гледам да сме на време.

п.п. Нали няма да ме върнете, ако дойда без мотор?
                            "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                              И мене ме бройте. За двама възрастни ме бройте даже. Може Дядо Коледа да го пропуснем, че малко рано идва, но ще гледам да сме на време.

п.п. Нали няма да ме върнете, ако дойда без мотор?
                              Разбира се, че няма. Времето не се очертава като за тежки мотори. Най-много някой ендурист да ни изненада. Надявам се

Коментар

За Коледното парти...

+ 2 възрастни и + 2 невръстни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X