Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM Adventure срещу BMW GS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM Adventure срещу BMW GS

Мисля, че КТМ сложиха точка на спора след като ще пуснат новия Адвенчър 1300. Признаха къде е истината. Много хубаво оранжево БМВ.

Коментар

Аз пък намерих и една по-друга снимка:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:KTM_1300.jpg
Прегледи:1
Размер:63.3 КБ
ID:5358577

Какво ли ще стигне на пазара...
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Ама много бързи бе. Аз ги бях писал 2015та...
        Човек да не пусне една снимка ...

Хехее, забравили са да му сложат клюн.
        А? А това радиаторче ли е в дупките? Като при Супертенере?

П.П.
        Има голям шанс горната картинка да е правена от някой, като мен - със сопата. Тази рама е от никъде - за никъде...
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Еиии, трябва да ви забранят фотошоп-а на вас!

Коментар

Не се меся в чужди спорове , но явно и в странство ги тресе:

Име:541567_400816973280921_100000578665836_1434047_1766144766_n.jpg
Размер:51.8 КБ
ID:5361746
            Последно редактирано от К.Наков; 01-04-12, 21:01.

Коментар

Да попитам, каква е причината кубатурата постоянно да расте, на година по 50,100..300сс?? За Ш/ч/опарите е ясно, ама точно за този тип моторциклети нещо не вдявам таз процедура...
              Има ли някаква утилитарна причина или...
              Gnome Rhone AX2 800 1938
              Yamaha XT600Z 1VJ 1986
              Husqvarna Te 510 1989
              Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Първоначално публикуван от gnomerhone Преглед на мнение
                Да попитам, каква е причината кубатурата постоянно да расте, на година по 50,100..300сс?? За Ш/ч/опарите е ясно, ама точно за този тип моторциклети нещо не вдявам таз процедура...
                Има ли някаква утилитарна причина или...
                Според мен, причината е същата като пикселите при фотоапаратите....МАРКЕТИНГ.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Според мен, причината е същата като пикселите при фотоапаратите....МАРКЕТИНГ.
                  Пикселите при фотоапаратите има доста повече смисъл. Може да снимаш по широко и да кропваш, може да печаташ на по големи формати...

Според мен има нещо общо със затлъстяването на хората

Ако не сменят кубатурата какво ще предложат за нов модел?? Възможно е и с годините някой неща да са ни станали по малки и да е необходима компенсация

Освен маркетинг-а мощните и бързи мотори отговарят на новото време, където всеки бърза и времето никога не стига. За един динамичен живот е необходим още по динамично МПС. Едно време беше различно. CZ350 го гледах със страх и си мечтаех за MZ150.
                  Последно редактирано от sabin; 03-04-12, 08:00.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                    ... Едно време беше различно...
                    То туй днешното кубици ли са - виснали цици!?! Едно време какви цици имашееее - същински кубици ...

Коментар

Хм...и едно време, и сега циците са си все виснали...Само дет едно време бяха двуоки, а сегиз мутираха до четириоки.
                      А кубиците..те са кат сапунен мехур
                      Gnome Rhone AX2 800 1938
                      Yamaha XT600Z 1VJ 1986
                      Husqvarna Te 510 1989
                      Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Внимавайте с БМВ-тата особено ако са със седалки Корбин : http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D..._i.176119.html

Коментар

• След 20 дни на път заедно с един f800gs имам следните наблюдения. 800-ката е много по икономична на гориво. Моя тунингован мотор харчи средно 5.60-5.80 на 100км докато бмв-то харчеше около 4.20 литра за 100 км. За сметка на това бмв-то имаше проблем с предницата по офроуд траковете, защото е много мека и без възможност за настройки. Отделно при минимални натоварвания по пясъците му светваше лампата за налягане на масло. Жоро, собственика на gs-a сподели с мен, че не разбирал какво въобще спорим за gs1xxx защото двата мотора нямали нищо общо. По скоро трябвало да сръвняваме 800-ката с ктм-а. Съгласен съм!

Коментар

На който не му стига мощноста на GS-a ето една "добавка" и хоп 180коня. Двоино турбо !!!

Турбо за BMW R1200GS

Име:IMG_0026.PNG
Размер:1.25 МБ
ID:5371520

Име:IMG_0027.PNG
Размер:365.4 КБ
ID:5371521

от dacarmotorsport.eu за ~8200евро . Всички Мутистради, триумфи yamaha и т.н.т. стават само спомен в огледалата за обратно виждане
                            Последно редактирано от gulemetov; 05-05-12, 21:16.
                            Тази криза край няма, всички продават никой не купува...

Коментар

[QUOTE=sabin;1842022]... Отделно при минимални натоварвания по пясъците му светваше лампата за налягане на масло.

Мигането на контролната лампа за налягане на маслото много ме озадачи. Бях сменил маслото (реномиран бранд) преди тръгване, нивото беше точно на макс, нямаше кодове за грешки. Оказа се, че от БМВ използват индикатора за маслото в комбинация с жълт предупредителен знак !, когато температурата на двигателя започне да се повишава и PCM (BMS) изпрати сигнал за включване до вентилатора на радиатора. Последния обаче, понякога отказва да се включи. Причината е, че разстоянието между перката и корпуса (кожуха) е много малко. Попадналата там прах, мръсотия, песъчинки оказват съпротивление на перката, това довежда до повишаване на тока във веригата. При този модел няма ел. предпазители. BMS следи тока във веригите и ако той надвиши определена предварително зададена стойност, решава, че има късо съединение и изключва съответната верига. Ако беше "нормална" верига, вентилатора щеше малко да се затрудни, докато първаначално завърти, но при F800 BMS го усеща моментално. От тук нататък добавям вентилатора към проверката преди пътуване. Просто трябва да се позавърти на ръка няколко пъти. Не е много cool, но от БМВ се грижат да не губя форма.

Коментар

• Първоначално публикуван от gulemetov Преглед на мнение
                                На който не му стига мощноста на GS-a ето една "добавка" и хоп 180коня. Двоино турбо !!!

Турбо за BMW R1200GS
                                [ATTACH=CONFIG]448207[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]448208[/ATTACH]

от dacarmotorsport.eu за ~8200евро . Всички Мутистради, триумфи yamaha и т.н.т. стават само спомен в огледалата за обратно виждане
                                Невероятен тунинг! Фирмата производител добре се е насочила към "кафеджийския" сегмент.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X