Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Сънят" на ...моториста, (моторджията, мотоциклетиста, моторайдера....)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Сънят" на ...моториста, (моторджията, мотоциклетиста, моторайдера....)

Имам два съня, специален поздрав за Събин:

1. В северна америка съм и карам от часове в проливен дъжд. Спирам на бензиностанция и влизам. Тялото ми е сухо, но от екипировката ми се източват литри водa, която прави локва под мен докато чакам да си платя. Един ме пита:
    "You ride a BMW?"
    Поглеждам към хондата си, която не се вижда добре зад колонките. Не ми се обяснява и казвам "Yes, why?"
    Стареца отвръща: "Only you guys ride in any weather?"

2. Спираме с приятел за сутрешна доза кафе в крайпътен ресторант. Той е с BMW. Старец на преклонна възраст гледа мотора му и вика:
    "Them mother-fuckers will run forever!"

You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Аиде и от мен един североамерикански сън:
      Спирам си за бензинец кротичко с Хондето и някакъв с БМВ и той до мен.Чул ме явно,че нещо съм изръсил на булгаристански и пита "От къде си?", "България" отговарям заядливо аз,като си мисла,че еи сега ще ме пита къде е това.Да,ама не!!!Знае чиляка!!!Следва обаче много неочакван за мен въпрос:"Абе я ми кажи,как му викате вие на тоя моя мотор,че на немски бил Бе Ем Ве,на англииски Би Ем дабълю,как ще да е по ваше му?"
      По нашему не знам как е,му думам,ама аз му викам Бара Масло и Вода!!!
      Наздраве!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
        Имам два съня...
        ili4-предвид цитирания пост, а и пост №3-превърна темата на стрелкови полигон... "на къси редове по два"!!

Поздрави!
        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
          ... Спираме с приятел за сутрешна доза кафе в крайпътен ресторант. Той е с BMW. Старец на преклонна възраст гледа мотора му и вика:
          "Them mother-fuckers will run forever!"

Което ме навежда на мисълта, че човек трябва да си подбира спътниците, дори и в сънищата си. Ако беше с мен, то вместо "старец на преклонна възраст", щеше да е "дългокрака, червенокоса и закачлива мома"...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Което ме навежда на мисълта, че човек трябва да си подбира спътниците, дори и в сънищата си. Ако беше с мен, то вместо "старец на преклонна възраст", щеше да е "дългокрака, червенокоса и закачлива мома"...
            "Аз от балет не разбирам, но от балерини разбирам"
            You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              giorgio, това само на сън или и на яве
              Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Да разсъня малко темата с един пресен сън.

Едно уточненине: Преди десетина години живеех на квартира, на 13-я етаж, в блок, в кв. „Хаджи Димитър”-гр. София. Естествено имах си съквартирант, който пък имаше котка-Жорко и два хамстера, а пък аз все още нямах мотор. Ами студент-какъв ти мотор!

Такаа, сънувам си тази нощ как една сутрин се събуждам във въпросната квартира, ставам правя си кафе и излизам на терасата с цигара. Гледам там...моя мотор (този с който съм в момента), а де, к′воо става тук бре ?!?
                На 13-я етаж...на терасата..., мотор, който дори не е произведен, а на всичкото отгоре върху него...
                Върху него-Жорко седнал на „предната” седалка с гръб към движението срещу него единия хамстер на „задната” седалка и...играят карти, че и псуват като хамали...а другия къде е...?

А стига бе!!!

Зачудих се тия що така са седнали!
                Просветна ми. Хамстера седи на „задната” щото е епо-висока и така котката неможе да му скива картите.
                Взе да става мъгляво и нататък не помня.
                А стига бе!!!
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X