Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Сардиния, Корсика и обратно 2025

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ден 10.

Днешния ден беше предимно магистрали, прибирахме се към дома. Щяхме отново да спим в Самобор, в любимия ни хотел Лавица. Но малко след Любляна, се сетих, че може да кривнем малко в страни и да зарадваме окото с още някоя красота. 🫣😀 Otočec, много хора са минавали покрай него транзит. Еее, аз не пропускам възможността да се отбия за час и да си напълня очите с малко красота😀

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:780_0063.jpg Прегледи:0 Размер:2.50 МБ ID:7022959

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:780_0056.jpg Прегледи:0 Размер:2.95 МБ ID:7022961

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:780_0051.jpg Прегледи:0 Размер:3.24 МБ ID:7022960

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:viber_изображение_2026-01-20_20-59-44-100.jpg Прегледи:0 Размер:241.1 КБ ID:7022981

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:viber_изображение_2026-01-20_20-59-44-265.jpg Прегледи:0 Размер:222.1 КБ ID:7022983

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:viber_изображение_2026-01-20_20-59-44-047.jpg Прегледи:0 Размер:225.9 КБ ID:7022982

Пристигнахме пак късния следобед. Хотел Лавица си бе все същия, персонал вече ни познава 🫣😀😀Следваше кратка разходка, пица, лафче и бири. Етапа за деня бе това:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Екранна снимка 2026-01-19 004656.jpg Прегледи:64 Размер:1,015.5 КБ ID:7022695

На следващия ден, който бе 11ти. потеглихме за София. Пак по магистралата, нищо интересно, бензиностанции и кафета. Малко след Ниш, се отбихме до Кафана Иван https://maps.app.goo.gl/qQK7AMgQ6sQ8pqaCA . Там последва обилно плюскане и леко, леко се прибрахме.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG-bf69e0908b1cc8868cc88ec8a9c6fe70-V.jpg Прегледи:13 Размер:221.4 КБ ID:7022886

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG-7bd3bd4eee16251a88b1b1ea507337f8-V.jpg Прегледи:13 Размер:213.4 КБ ID:7022888

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Екранна снимка 2026-01-19 005019.jpg Прегледи:63 Размер:1.52 МБ ID:7022696
    Последно редактирано от drago varvar; 21-01-26, 07:23.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Браво Драго! Един от малкото , които останаха да пишат за пьтувания вьв форума, сьщо и полезни линкове и маршрут

Коментар

Благодаря за споделеното! Върна ме 6 години назад

Коментар

Довечера взимам едни пуканки и го подхващам тоя пътепис с кеф.
          Много хубаво!
          Зима иде

Коментар

А мен ме нахокаха, защо съм носил фотоапарата, а съм качил грозни снимки. Довечера ще има редактиране на снимки. Пак няма да се спи
            Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Ама така де, за корсиканките остана една неяснота ...
              Настане вечер — месец изгрее,
              звезди обсипят сводът небесен;
              гора зашуми, вятър повее, —
              Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

• drago varvar
                drago varvar коментира
                Редактиране на коментар
                За корсиканките, не знам какво да кажа. Не знам кой какъв е в тази Франция (Корсика) много цветове на кожата, много раси, не знам кой кой е

Много характерни типажи има от местните, едно от малкото места в Европа където все още не са размити и преобладават белезите на старата континентална кръв/генетика. Цяла Европа иначе отдавна е с източно-европейски гени, вкл. Англия и т.н. викинги.
              Настане вечер — месец изгрее,
              звезди обсипят сводът небесен;
              гора зашуми, вятър повее, —
              Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

Благодаря за споделената разходка и чудесните снимки! Много ме разсмя със снимката дето е забранено да сереш и пикаеш в гората! Дали глобяват ако те хванат?

Коментар

• drago varvar
                  drago varvar коментира
                  Редактиране на коментар
                  Амииии, не ме глобиха 🫣 или не са ме хванали и не са ме глобили 🫢🤣

• Лунджов
                  Лунджов коментира
                  Редактиране на коментар
                  Супер, дано никога не ни хващат!

Направих корекциите на пост 8, дано не се разбъркат пак някъде снимките

Коментар

Не да спориш в темите за политика и конспирации, ами пускаш тука хиляди снимки от някви гадни дестинации в контраст с времето навън

Абе, огромно мерси все пак!
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                  X