Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скандинавска приказка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Скандинавска приказка

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Мони, все се каня да те питам, дали този ритуал, в конбинация с това заклинание, помага в екстремни ситуации?
    Джиорджо,ритуали дал Господ!!!
    Какво ще кажеш за патентно право?!

Поздрави,
    търся си подписа....

Коментар

Мони благодаря ти.
      Признавам, че едва сега имах достатъчно време и голям "телевизор" за дапрочета написаното от теб.
      Пък аз чета бавно и внимавам. Много държави, много километри, много път ... Малко ми беше трудно да сърчвам отделните по-малки градове, за да видя кое точно е в Норвегия, кое във Финландия, но пък е трудно да се постне в една карта и да има достатъчно детайл. Територията е огромна.
      Мисля си, че за тази година вашето пътуване с Лъчо и Преслав е най-дългото и продължително мотопътешествие описвано във форума.
      Поздравления.
      Би ли повторил пътуването някога? Би ли променил маршрута? Би ли избрал друго време на годината? И последно - Имаше ли нужда от точно тези гуми?

П.П.
      Признавам, разкрил си ми дълбоко скритите инвестиции
      Впрочем не всички са мои. Някои са ментета - крадат само името за да правят добро впечатление на минаващите и после лъжат, че са мои
      Обаче не бях сигурен, че ще минете от там, иначе - знаеш щеше да има духова музика и червени килими или пък гореща сауна и мажоретки. Квото искаш. Знаеш стандарта е висок, няма да се отпускаме

______2
      Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
        Мони благодаря ти.
        Признавам, че едва сега имах достатъчно време и голям "телевизор" за дапрочета написаното от теб.
        Пък аз чета бавно и внимавам. Много държави, много километри, много път ... Малко ми беше трудно да сърчвам отделните по-малки градове, за да видя кое точно е в Норвегия, кое във Финландия, но пък е трудно да се постне в една карта и да има достатъчно детайл. Територията е огромна.
        Мисля си, че за тази година вашето пътуване с Лъчо и Преслав е най-дългото и продължително мотопътешествие описвано във форума.
        Поздравления.
        Би ли повторил пътуването някога? Би ли променил маршрута? Би ли избрал друго време на годината? И последно - Имаше ли нужда от точно тези гуми?

П.П.
        Признавам, разкрил си ми дълбоко скритите инвестиции
        Впрочем не всички са мои. Някои са ментета - крадат само името за да правят добро впечатление на минаващите и после лъжат, че са мои
        Обаче не бях сигурен, че ще минете от там, иначе - знаеш щеше да има духова музика и червени килими или пък гореща сауна и мажоретки. Квото искаш. Знаеш стандарта е висок, няма да се отпускаме

Димо,
        Предвид някои наши пропуски,като "Кит Сафари" в Анденес,"Стълбата на Троловете""Далсниба" и не на ппоследно място скалата "Прайкещолен",определено бих повторил дестинацията,но този път през прибалтийските държави+Санкт Петербург.Норвегия е невероятно красива държава с невероятно любезни и гостоприемни хора,все предпоставки за втори опит,въпреки скъпотията.Дали бих променил маршрута през Норвегия?!...еми не... нали обещаваш мажоретки и сауни .
        Continental TKC 80 си е мойта гума и при всяко по сериозно пътуване това отново ще е мойта гума.Относно годишното време ....хмм,да може би една идея по-късно,да кажем началото на юли,след това е излишно....прекалено натоварено от към туристи......ТАКА,ЧЕ ГОТВИ СЕ!!!!!!

Поздрави,
        търся си подписа....

Коментар

Колега Мони, по повод гумите - моето 690 ендуро е фабрично с тези гуми, вече съм на 4100 км и на задната ще изкара максимум до 5000 и ще е като твойта преди смяната, как успя да и направиш 10000 км , с каква скорост караш средно, че мойто е доста по-леко ( мисля че и ти имаш същото- моето е R)

Коментар

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
            ....през прибалтийските държави+Санкт Петербург.Норвегия е невероятно красива държава с невероятно любезни и гостоприемни хора,все предпоставки за втори опит....

Да взема ли да купувам куфари за GSите
            Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniim Преглед на мнение
              Колега Мони, по повод гумите - моето 690 ендуро е фабрично с тези гуми, вече съм на 4100 км и на задната ще изкара максимум до 5000 и ще е като твойта преди смяната, как успя да и направиш 10000 км , с каква скорост караш средно, че мойто е доста по-леко ( мисля че и ти имаш същото- моето е R)
              Моето е 690 Е,досега не съм карал с ТКЦ80,но си закупих и ще дам отзиви,а иначе на гоемия съм карал дори с 170/180 при пълен товар.
              Нямам идея защо толкова малко км си направил?!

Поздрави,
              търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                Да взема ли да купувам куфари за GSите

Да,ама да не стане "копчета за балтон",а балтона после?!...имам предвид,че ще ти трябва малко по-сериозен мотор!!!
                За колегите с BMW GS,уточнявам,че става въпрос за Suzuki GS!!!

Та стягай се де......

Поздрави,
                търся си подписа....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X