Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Едни бързи Алпи или в преследване на изгубената черешка :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Едни бързи Алпи или в преследване на изгубената черешка

Чудесен пътепис и прекрасни снимки!Благодаря.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Довечера ще си го дочета , пак ме засърбя нещо
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Чудесни снимки, благодаря.

А онова как правят Италианците сладоледа.
        Ами може да слагат и мляко )

Коментар

Свеж и приятен пътепис, написан хубаво и с чувство за хумор. Гарниран с прекрасни снимки. Какво по-хубаво от това в средата на зимата.Поздравления! А бензина и тука стана на цени като из Европата. Грижат се за нас да свикваме и да не се стресираме, като бръмчим натам.
          BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
          LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
          Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Адаш, освен едно голямо , голямо БЛАГОДАРЯ , друго не се сещам какво да ти кажа. Не можеш да си представиш колко ободряващо ми подейства твоя пътепис, след тия студове . Добре , че дават идните дни положителни температури , че не се издържа вече. КАРА МИ СЕ! Дано това лято успеем да покараме малко поне заедно. И не забравяй, че във Варна бирата(от мене по твой избор ) те чака. ПОЗДРАВИ И ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ!!!!!

Коментар

Благодаря!!!
              Прекрасно преживяване,прекрасни снимки !
              Най вероятно и човека е прекрасен !!

Коментар

Първоначално публикуван от balkanski Преглед на мнение
                След малко се върна и остави една чашка с нещо прозрачно вътре пред мене – "For bikerz!" каза,
                за байкъри демек, хе-хе-хе. Оказа се много приятна ракийка, с един страхотен сладникав вкус и аромат, който много ми напомняше нещо, но не се сещах какво.
                Питах го каква е и той каза – лешникова. Брей, точно така, лешници. Имаше вкус на някакъв скъп шоколад с много лешникова паста вътре.
                Е как нете беше срам да напишеш това за лешниковата ракия, знаешли колко хора няма да спим сега, а на някой нейния вкус толкова ни липсва, че се гласим отново да я вкусим , не си честен , барем едно шишенце да бе донесъл.
                Последно редактирано от drago varvar; 19-02-12, 21:02.
                Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Пътеписа е чудесен,за снимките нямам думи -невероятни са!!!А за тази ракия имен ми идва доста любопитно??

Коментар

Браво--страхотен пътепис, а и снимките са невероятни.
                    А за ракията--може би лешниците са сложени за вкус в ракията след като е сварена, италианците също правят такива работи.

Коментар

Чудесен пътепис и снимки , буренцето на чешкия мотор предполагам че е "топ каса" има си капак с ключалка , имам въпрос към Вас и всички които са пътували по тия маршрути - кое е най-подходящото време за за пътуване там ? Края на май -рано ли е ?

Коментар

Добре , бива ли такива неща да пускате във Форума, като на вън е около 0°C , а Африката е със свалена седалка ?
                        Цяла нощ няма да спя сега ... не стига , че чета Long Way Down в момента за заспиване , еми и твоя пътепис ще трябва да се меша в сънищата

Много е красиво , до там не бях стигал ... но не ми е далеч ... другия път преди да тръгнеш свиркай, може да се присъединя ...

Огромно БЛАГОДАРЯ!
                        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          Благодаря!!!
                          Прекрасно преживяване,прекрасни снимки !
                          Най вероятно и човека е прекрасен !!
                          ++++Много и от мен!! Джарта ,колко ли сняг ша са рии ся там а??? Не им завиждам!!
                          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Страхотен пътепис в неподражаемия ти стил. Хубаво, че оживи форума в пътешествията, че като гледам преспите навън дълго още ще караме на спомени.

Аз миналата година не можах да мина през Grossglockner, защото времето беше отвратително, но си обещах някой ден да се върна. Май за Алпите си трябва късмет с времето.

Коментар

Благодаря за пътеписа-мн.е приятен,докато навън има 2м сняг.За в бъдеще можеш да си носиш и трекинг обувки,само ги вържи добре,за да не стане като с Димо в Памир(аз ходя с кроксове,но не са за навсякъде).И при мен времето беше лошо на Гросглокнер,та съм планирал още едно,вече с моторетка(след има/няма 15-ина години).
                              Успех

Коментар

Ха-ха, голям интерес предизвика нещо лешниковата ракия...

За буренцето на чеха - сега видях на снимката, че май наистина е топ каса. Не знам защо тогава не съм го забелязал, хем ми беше пред очите.
                                Ама като видях чешкия номер и първото, което ми хрумна е, че тоя си носи бира с него и е някакъв луд. Всъщност доста по-вероятно е да си е багажник.

Относно времето - ами горе(Гросглокнер) си е на късмет, днес има слънце, утре е дъжд и е студено. Мисля, че времето там си е доста капризно.
                                В края на Май не знам как ще в района за разходка, аз лично ще гледам да отида пак през август, не ми се рискува да ме вали една седмица и да мръзна.
                                Човекът е човек, когато е на път...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X