По Великден из Източните Родопи
Подготовката и уговорките за това каране протекоха тук . В крайна сметка в четвъртък в четири часа се чухме с Тони, за да се разберем за пет
После в пет за шест и т.н. в седем тръгнахме ...
Няма да се впускам в обяснения ... но пристигнахме към 1:30
много весели, малко уморени, леко гладни и много жадни. В петък запристигаха и другите . Първо Светльо с Пегасото и докато се мотахме в очакване на другите, отскочихме до Монек. Аз снимки нямам, но там заварихме две фотографки, които май снимаха ... или не снимаха, не знам. Обаче , когато започна да вали градушката те се огледаха и изръсиха многозначително “Нас тук само градушка не ни е чукала” и побягнаха някъде на завет ...
После пристигнаха Илиян, Веселина, Иво, Мария ...
Павел Петков – Директорът на Историческия музей на Кърджали се зарадва на обаждането ми и срещата беше на другият ден в 10:30.
Най-нетърпелив за среща с древното светилище на бесите беше Драго залегнал с фотоапарата на втория завой
Ние се довлачихме с едночасово закъснение, но никой не ни се разсърди и успяхме да предадем веселото настроение на чакащите ...
От Перперикон са и първите ми снимки:

Всички внимателно слушаме разказа на историка ... шеги валят отляво и отдясно

Може да имаме спорове за различните мотори, но за фотоапаратите сме единодушни. Всички снимаме с Никон

Ето на това място е горял огъня, в който са посипали вино и се е извисил до небето предсказвайки предстоящото величие на Александър Македонски. Ние решихме, че който седне в него ще му се сбъднат мечтите, пък ако легне ...

Отгоре, отгоре идва всичко ...

Ето такъв Дворец ще ти направя миличко

Заради жегата или заради друго тук Или4 се почувства Бес и тръгна Бос
Нашият домакин го изгледа радостно и си обясни всичко с простичкото – Мотористи ...

Снимката за спомен е особено весела щото в кулминационният момент Драго извиква “Айде сега всички Хоооонннндаааааааа
”

Е сега е момента да качиме още снимки от Перперикон ...
Подготовката и уговорките за това каране протекоха тук . В крайна сметка в четвъртък в четири часа се чухме с Тони, за да се разберем за пет

После в пет за шест и т.н. в седем тръгнахме ...
Няма да се впускам в обяснения ... но пристигнахме към 1:30

После пристигнаха Илиян, Веселина, Иво, Мария ...
Павел Петков – Директорът на Историческия музей на Кърджали се зарадва на обаждането ми и срещата беше на другият ден в 10:30.
Най-нетърпелив за среща с древното светилище на бесите беше Драго залегнал с фотоапарата на втория завой

От Перперикон са и първите ми снимки:

Всички внимателно слушаме разказа на историка ... шеги валят отляво и отдясно

Може да имаме спорове за различните мотори, но за фотоапаратите сме единодушни. Всички снимаме с Никон

Ето на това място е горял огъня, в който са посипали вино и се е извисил до небето предсказвайки предстоящото величие на Александър Македонски. Ние решихме, че който седне в него ще му се сбъднат мечтите, пък ако легне ...

Отгоре, отгоре идва всичко ...

Ето такъв Дворец ще ти направя миличко

Заради жегата или заради друго тук Или4 се почувства Бес и тръгна Бос

Нашият домакин го изгледа радостно и си обясни всичко с простичкото – Мотористи ...

Снимката за спомен е особено весела щото в кулминационният момент Драго извиква “Айде сега всички Хоооонннндаааааааа

Е сега е момента да качиме още снимки от Перперикон ...
Коментар