Ами на мен освен да Ви пожелая приятно прекарване друго не ми остава.А и да ви замоля да пуснете снимки след като се върнете за да видим всички, които не сме били какво сме изпуснали
Всички ли отидохте на поход,бре?няма с кого две думи да обмениш.
А бе, не са всички, ама градовете се изпразват през август.
София днес около обед си беще направо пуста.
Пък то не е и за стоене тук по това време. Сега си е баш момента за малко планина
Да ,ама и аз и ти стоим пред компа за съжаление. Яд ме е днес да се бях качил поне до Боровец,да гледам старта ,защото снимки сигурно ще видим ,чак другата седмица.
Аааа, това е много временно явление за мен. Утре си бия камшика в посока по-приятни места И ще гледам по възможност да отида на свиждане и да се включа в колоната, пък макар и само за половин ден.
На 16 сутринта тръгват от с.Баните(близо е до Ардино). Вечерта се спи в Крумовград. На следващия ден се кара до Маджарово. Трасето би трябвало да включва Тракийската крепост Перперикон и гроба на Орфей Татул където за срамът на срамотийте не съм ходил.
Мисля да се включа за двата дена.
На 16 сутринта тръгват от с.Баните(близо е до Ардино). Вечерта се спи в Крумовград. На следващия ден се кара до Маджарово. Трасето би трябвало да включва Тракийската крепост Перперикон и гроба на Орфей Татул където за срамът на срамотийте не съм ходил.
Мисля да се включа за двата дена.
И аз и аз живот и здраве.Как може да не си ходил ,бре .То верно е отекчително/защото не можеш да видиш всичко за един ден/ама поне ти е на един к.. място.
Ами ....през Хасково. Яко съм навит .Може ме заведеш и на риба,Понтона...т.н.Въпреки ,че съм алергичен към рибата.Важно е приключенията.
Сабине ,гледам ,че си активен дай некво инфо.
Коментар