Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От София до Синеморец с ендуро(Моренце с моторче II)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: От София до Синеморец с ендуро(Моренце с моторче II)

тогава гълабин уцели ..ама нааайй голямата жега ..когато минаваше през харманли..като го видях посред обяд навлякан с тия прпотектори ..блед беше като платно ..едва след няколко часа престой на климатик и 5-16 таратора и няколко кани айрян взе да приема предава що годе нормално ..имайте предвид че лятото край харманли любимец е СТРААХОТНАА жега не случайно край харманли растат кактуси .така че при планирането на похода гледайте да минете през този район или надвечер или РАНО сутрин..не се шегувам нещата наистина са сериозни -по нататък в сакара вече пак е топло но не чак толкова -по се трае ..особенно вече по натам като почнат и горичките няма проблем

Коментар

Митков специално покрай Харманли смятам да предприема партизанска тактика ще се предвижвам само нощем а иначе отам знам едно пътче леко към Любимец Градище Камилски дол към Ивайловград а там на язовира леко релакс ако не ни изядат сомовете че се носят едни легенди
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

непременно да ми се обадите
        ако ще да е 2 през ноща

Коментар

До: От София до Синеморец с ендуро(Моренце с моторче II)

гълъбине, привет - дафин съм
          вчера си взех бг+офф-роуд карта за гармина и се регистрирах в този сайт, ама май не е моя - вие сте доста хард. не сме се чували отдавна, за да се похваля че си смених мотора и сега съм с един R 1200 GS на BMW! много е як, но е туристически и няма как да караме заедно :-(
          преди две седмици направих подобно уикенд пътуване - петък-понеделник от софия до резово, но само по асфалт, като карах по едни места в странджата дето само пише че има път - беше гот.
          сега съм планирал 7-8 хил.км. до тоскана, южна франция и после през алпите - това беше и повода да взема zumo-то. като се върна - живот и здраве ако ви е интересно ще споделяме различни емоции, предизвикани от различни двуколесни мпс

Коментар

Браво,браво,браво,мойте поздравления за прехода.
            Аз скоро се регистрирах в този сайт.
            Имам един въпрос: Какви са тези "тракове" за които говорите???
            [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
            [/URL]

Коментар

До: Re: От София до Синеморец с ендуро(Моренце с моторче II)

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              Митков специално покрай Харманли смятам да предприема партизанска тактика ще се предвижвам само нощем а иначе отам знам едно пътче леко към Любимец Градище Камилски дол към Ивайловград а там на язовира леко релакс ако не ни изядат сомовете че се носят едни легенди
              Има ги и то големи
              Величко Попов
              0882496036
              [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                Имам един въпрос: Какви са тези "тракове" за които говорите???
                Най-общо казано, маршрут, записан с GPS приемник и съответно предназначен за такъв приемник. Може да се редактират и на компютъра с подходящ софтуер, за създаване не знам дали може на компютъра, не съм чак толкова навътре
                Поразрови се в този раздел от форума - ще научиш доста:
                http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=17
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Днес видях в действие за какво става вапрос
                  Благодаря за помоща
                  [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                  [/URL]

Коментар

момчета дайте идеи за хубаво и спокойно местенце (доколкото вече има такова) по морето, където може да се иде с мотори и колесар, съответно да има къде да се държат нощем и най-важното - готини терени за каране по странджа и по дюните на разни плажове.
                    несъм много запознат с южното черноморие така че приемам всякакви предложения
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Здравйте, искам само да задам, сигурен съм доста глуповат въпрос, как по д*****те се връщате? Чета за счупени мотори, ремонти,контузии, да не говорим за физическата умора.....и навсякъде чета "стигнахме!". Е добре де,а после ?- по същия маршрут или ви очакват колесари и джипове на финалната дестинация? Просто винаги съм правел каране за по 1 ден и не се бях замислял за проблеми при връщане.....Благодаря предварително!
                      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от SneFruu Преглед на мнение
                        Здравйте, искам само да задам, сигурен съм доста глуповат въпрос, как по д*****те се връщате? Чета за счупени мотори, ремонти,контузии, да не говорим за физическата умора.....и навсякъде чета "стигнахме!". Е добре де,а после ?- по същия маршрут или ви очакват колесари и джипове на финалната дестинация? Просто винаги съм правел каране за по 1 ден и не се бях замислял за проблеми при връщане.....Благодаря предварително!
                        След 3-ия ден каране ти е все едно.Можеш да караш колкото си искаш.Но обикновено се връщаме с колесари.
                        offroad фен
                        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X