Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Източни Родопи... Или, как се озовахме там, където нямаме никаква работа...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Източни Родопи... Или, как се озовахме там, където нямаме никаква работа...

Браво ВладиЧ, хубава разходка сте направили с Лехата. За съжаление меандрите на Бяла река много трудно могат да се видят с мотор. Лехата е успял най-вероятно да види само началото. Меандрите са разположени между селата Меден Бук и Гугутка, вие сте видяли какво е положението откъм Меден Бук. От към Гугутка има черен път който в зависимост от сезона е по-проходим или е по-зле, той пресича реката на едно две места на хубави бродове. Там където пътят свива на ляво за към някаква махала на която не и помня името, се намира една много интересна средновековна крепост, мисля, че я наричат Бялград. от крепостта е оцеляла малка част от крепостната стена, но за сметка на това донжонът е с височина около 10 метра и е толкова добре запазен, че може да се покатериш на него от където се открива страхотна гледка към Бяла река. Фактически от това място започват меандрите, но нататък път няма, само пеша. Аз съм ходил до крепостта и съм възхитен от мястото, и бях решил някой ден да оставиме едно превозно средство в Меден Бук, а с друго да отидем през село Гугутка до крепостта, оттам пеша до Меден Бук и т.н. Общо взето само това е начинът да се разгледа място, но ти имаш и още една възможност с парапланера за което ти завиждам!

Коментар

С параплана там ще трябва да се излети от Гърция, защото там са по-високите баири.... Друг вариант е с парамотор да се прелети над мястото, ама е опасно да не те свалят граничарите с някоя картечница.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
        Мааани , мааани Иля... Подлъгаха ме братче да маам из нивите, да се излагам на стари години...
        ВладиЧ, повярвах ти... не можа явно да преживееш, че се наложи да го разхождаш тоя мотор из нивите и взе, че го продаде
        Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Почувства го Омърсен Владич, ако се хванеш да пренапишеш нашия пътепис къде се вряхме по Странджата ще стане бестселър
          Yamaha XT​M600E '98
          Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Аз съм член на мотогрупа "Коларски път" Пазарджик. Една от целите им е да се отиде с мотора на къра и в калта, и в гората....
            След дълго обикаляне, около 37 000 км с въпросната Африка се убедих, че хората са прекарали, почти навсякъде пътища, като слънце покрити с асфалт, така че следващият мотор ще ми е БМВ 1150-1200 ГС, и с него няма да ходя на къра.... И даже и да ходя с него на къра, то няма да е по коловози от трактор, а по пътя....
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X