Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Балканска разходка

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Балканска разходка

    Много увлекателно пишеш. Накъде е следващата "разходка"?

    Коментар


    • #17
      От: Балканска разходка

      Мдааа ето защо трябва да се пишат пътеписи. Ако не ме беше домързяло можеше да помогна малко. В района на Коница се мотахме с агентурата три пъти от началото на пролетта и определено разровихме каньоните и пътищата.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P4023828.jpg
Прегледи:1
Размер:183.1 КБ
ID:5242401
      Гледах в другата цитирана тема че колегата си е позволил екстрата да си опъне палатката долу в коритото на реката. Личен съвет е да не се правят такива експерименти защото коритата на реките там са каменни и ако завали някъде водата ще дойде веднага. В този случай каньончето след моста е описано в някои каяк гидовници като непринаваемо и пълно с блокажи и сифони. Даже няма и да разберат че сте вътре.
      Реката се казва Милеапотамос и се слиза до нея като се забиете в дъното на малкия площад в селото. Преминавайки през малката уличка държите дясно към края на селото и гледате да стигнете едни отвесни скали които се виждат . Под тях минава и пътя. Долу има брод и път който е маркиран покрай нея за да се качите с/у течението, но е черен и съветвам да не го хващате защото местни те казват че почти винаги е затрупан. На снимката се вижда и още един път който би трябвало да спестява 40 км. обиколка за да заобиколите реката и да и отидете в по горните части. Не посмяхме да го пробваме..
      Като гледам половината форум е тръгнал натам та ще взема да опиша малко повече "тайните" на тия каньони които видяхме ...
      Последно редактирано от bliss-stick; 11-01-11, 10:31.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X