Аз лятото говорих с Продан който ми каза,че си тръгнал и се отказах да ти звъня.
С нашия плаващ график не можах да се впиша и като гледам е за твое добро,аз 500 мили на ден ваканционно каране много трудно правя. Това лято пак мислим едно каране около океана,но ние много се завираме по малки пътчета по планините.
За сега го мислим Август или нещо такова,зависи колко сме свободни,3-4 седмици около Пасифика,телефона ми го имаш
Аз лятото говорих с Продан който ми каза,че си тръгнал и се отказах да ти звъня.
С нашия плаващ график не можах да се впиша и като гледам е за твое добро,аз 500 мили на ден ваканционно каране много трудно правя. Това лято пак мислим едно каране около океана,но ние много се завираме по малки пътчета по планините.
За сега го мислим Август или нещо такова,зависи колко сме свободни,3-4 седмици около Пасифика,телефона ми го имаш
🥃🥃
Ще го имам впредвид, ако не съм в Бг, може и да се присъединя.
The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.
Аз пак ще тук пиша и ще се обаждам,календара е крив винаги,ние шефове нямаме,но ако изпадне нещо добро и ваканцията отива на кино,август принципно сме го задраскали от сега. Предния август беше двайсетина дни и около 9 000 мили каране - Исабела,Мамът,Йосемити,Тахо,Колумбия,Шаста………
Благодарско, чел съм ти всичките пътеписи и то по няколко пъти на един дъх, специално съм те препоръчвал на другите колеги от този форум и за страхотния формат, начин на писане и снимките по който си го направил на въпросния линк, още веднъж благодаря и почвам с нетърпение да чета и гледам снимки жадно , можеш да станеш писател, умееш да пишеш и да усетим емоциите
Готино, здраво каране!!!! Особено ме впечатли на филмчето там из планините, по край снегът как караш с ръкавици без пръсти... Вярно, че нещо останахме много малко тия, които караме, а после пишем. То и карачите са малко, а пък тия пишещите хептен малко. Пишем и за другите, но пишем и за себе си, за да помним.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар