Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свободата Санчо, свободата...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Свободата Санчо, свободата...

За тези, които все още четат пътеписи...
    https://mitko69mtcorner.blogspot.com/
    The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

БЛАГОДАРЯ

Аз лятото говорих с Продан който ми каза,че си тръгнал и се отказах да ти звъня.

С нашия плаващ график не можах да се впиша и като гледам е за твое добро,аз 500 мили на ден ваканционно каране много трудно правя. Това лято пак мислим едно каране около океана,но ние много се завираме по малки пътчета по планините.

За сега го мислим Август или нещо такова,зависи колко сме свободни,3-4 седмици около Пасифика,телефона ми го имаш

🥃🥃
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      БЛАГОДАРЯ

Аз лятото говорих с Продан който ми каза,че си тръгнал и се отказах да ти звъня.

С нашия плаващ график не можах да се впиша и като гледам е за твое добро,аз 500 мили на ден ваканционно каране много трудно правя. Това лято пак мислим едно каране около океана,но ние много се завираме по малки пътчета по планините.

За сега го мислим Август или нещо такова,зависи колко сме свободни,3-4 седмици около Пасифика,телефона ми го имаш

🥃🥃
      Ще го имам впредвид, ако не съм в Бг, може и да се присъединя.
      The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Аз пак ще тук пиша и ще се обаждам,календара е крив винаги,ние шефове нямаме,но ако изпадне нещо добро и ваканцията отива на кино,август принципно сме го задраскали от сега. Предния август беше двайсетина дни и около 9 000 мили каране - Исабела,Мамът,Йосемити,Тахо,Колумбия,Шаста………

Първоначално публикуван от Mitko69 Преглед на мнение
      За тези, които все още четат пътеписи...
      https://mitko69mtcorner.blogspot.com/
      Благодарско, чел съм ти всичките пътеписи и то по няколко пъти на един дъх, специално съм те препоръчвал на другите колеги от този форум и за страхотния формат, начин на писане и снимките по който си го направил на въпросния линк, още веднъж благодаря и почвам с нетърпение да чета и гледам снимки жадно , можеш да станеш писател, умееш да пишеш и да усетим емоциите

Коментар

Готино, здраво каране!!!! Особено ме впечатли на филмчето там из планините, по край снегът как караш с ръкавици без пръсти... Вярно, че нещо останахме много малко тия, които караме, а после пишем. То и карачите са малко, а пък тия пишещите хептен малко. Пишем и за другите, но пишем и за себе си, за да помним.
        Последно редактирано от ВладиЧ; 30-03-25, 09:21.
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Браво,стабилно каране си направил!Красота голяма.БРАВО!

Коментар

Благодаря! Чета с интерес
            Панайот Бърдарски
            0887 60 77 22

Коментар

Четем, четем...
              Пък ще е удоволствие да се засечем и покараме на родна земя!
              Само да не ти отеснее и Европа...

Коментар

Хубаво пътуване и увлекателно написано. Много ми хареса последният абзац... моят вече е в България.
                П.П. Буболечките са щурци.
                Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Интересно бягсто от жегата в Аризона. Даже май прекалено сте избягали. Много благодаря за пътеписа.

Коментар

Добре си покарал, браво на тебе
                    Настане вечер — месец изгрее,
                    звезди обсипят сводът небесен;
                    гора зашуми, вятър повее, —
                    Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X