За тези, които все още четат пътеписи...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свободата Санчо, свободата...
Свий
X
-
БЛАГОДАРЯ
Аз лятото говорих с Продан който ми каза,че си тръгнал и се отказах да ти звъня.
С нашия плаващ график не можах да се впиша и като гледам е за твое добро,аз 500 мили на ден ваканционно каране много трудно правя. Това лято пак мислим едно каране около океана,но ние много се завираме по малки пътчета по планините.
За сега го мислим Август или нещо такова,зависи колко сме свободни,3-4 седмици около Пасифика,телефона ми го имаш
🥃🥃TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
Ще го имам впредвид, ако не съм в Бг, може и да се присъединя.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеБЛАГОДАРЯ
Аз лятото говорих с Продан който ми каза,че си тръгнал и се отказах да ти звъня.
С нашия плаващ график не можах да се впиша и като гледам е за твое добро,аз 500 мили на ден ваканционно каране много трудно правя. Това лято пак мислим едно каране около океана,но ние много се завираме по малки пътчета по планините.
За сега го мислим Август или нещо такова,зависи колко сме свободни,3-4 седмици около Пасифика,телефона ми го имаш
🥃🥃The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.
Коментар
-
Благодарско, чел съм ти всичките пътеписи и то по няколко пъти на един дъх, специално съм те препоръчвал на другите колеги от този форум и за страхотния формат, начин на писане и снимките по който си го направил на въпросния линк, още веднъж благодаря и почвам с нетърпение да чета и гледам снимки жадноПървоначално публикуван от Mitko69 Преглед на мнениеЗа тези, които все още четат пътеписи...
https://mitko69mtcorner.blogspot.com/
, можеш да станеш писател, умееш да пишеш и да усетим емоциите
- Харесвани 2
Коментар
-
Готино, здраво каране!!!! Особено ме впечатли на филмчето там из планините, по край снегът как караш с ръкавици без пръсти...
Вярно, че нещо останахме много малко тия, които караме, а после пишем. То и карачите са малко, а пък тия пишещите хептен малко. Пишем и за другите, но пишем и за себе си, за да помним.
Последно редактирано от ВладиЧ; 30-03-25, 09:21.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- Харесвани 4
Коментар
-
Благодаря за споделените приключения! Прочетох всичките ви пътеписи с огромно удоволствие! Тъй като нито карам мотор, нито живея в Щатите, то съм започнала с мечтата да обиколим с каравана някои от местата, за които сте разказал. Тепърва предстои сбъдването на мечтата ми. Дори агитка събирам
Още веднъж, благодаря! И да знаете, че е много интересно и очаквам бъдещи разкази!
Поздрави!
- Харесвани 2
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар