Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Западния Бряг 2024

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Живи и здрави да сте, пичове ! Напълнихте ми душата страдна с младост и тръпка...
    ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Сега мислим едно зимно,че около брега зимата е мека,горе в планините снега е 10-15 метра и не става,може и Мексико с тракторите

Идеята беше поне Канада,ние навъртяхме мили,но до там не стигнахме,ако трябва да видим всеки Национален Парк и криво пътче ммммммммм Канада няма да я видим НИКОГА

Като почне-от ЛА,минеш през Санта Барбара,Златните миньорски градчета из Калифорния,Паркове,Хижи,селища на дървосекачи,вулкани и планини……няма как да се опише,караш и зяпаш,а брат ти зад теб ти вика в каската Карай,че един тегач влачи булдозер и иска да ме изпреварва.

Повечето главни пътища съм ги минавал с колата ма по главното не е интересно,като почнеш да смяташ дали 350 километра на бензина са достатъчни горе в гората е те там е купона

Голяма тая Америка, няма обикаляне.

Браво, Босе
    Настане вечер — месец изгрее,
    звезди обсипят сводът небесен;
    гора зашуми, вятър повее, —
    Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Няма и се даваме,обиколите продължават,ЙелоуСтоун следващия път,няма и 2 дни каране,3 да са,с обикоките 3 седмици

Венци има Козове 😳
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• the slow heart
      the slow heart коментира
      Редактиране на коментар
      Ами да цака, какво чака

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Дебне нещо,чак страх ме хваща 😳

• Венци- малкия
      Венци- малкия коментира
      Редактиране на коментар
      Имаше една 12 годишна домашнярка дето трябваше да я преборя преди тия снимки.

И алтернативен линк ако не се зареди правилно:
    https://www.youtube.com/watch?v=QufGO1RQJvI

Коментар

Коментар

А така,мерси Венци

малка разходка си спретнахме,малко под 2000 километра колко да си изпиля предната гума съвсем, тръгнахме на 40 градуса жега в трафика на ЛА и се прибрахме по тъмно на температури около нулата горе на Шърман прохода като там за 3 часа видяхме 2 коли

Снимки нямам,това нищо не е, На ионален Парк Секвоя,Шърман Пас, Кингс Каниона и околности,много яко беше ма за 3 дни май не си заслужава мъката,искам още
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X