Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Западния Бряг 2024

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Западния Бряг 2024

Малко решихме да се поразходим с брата,идеята беше някъде нагоре,че тук в пустинята е леко над 40 градуса,взех паспорта ако се довлачим до Канада ма не стигнахме до там,много и красиви места има по тоя бряг,5000 мили и горница в 2 Шата само - Калифорния и Орегон,ако остане време ‘е се разходим пак преди да е паднал снега.

Тръгнахме 4 човека,след 4 дни и. 2ма им свърши времето,ние избутахме 17 дни.

Постоянни проблеми по време на разходката беше сметката с бензина,че правим само 200 мили на резервоар и Уискито,че из гората горе много няма.
    Проблеми при пътуването - на брата мотора му светна чек,температурен сензор на въздуха, при едно палене загуби газта,след рестартиране се оправи

2 Падания от моя страна с никаква скорост,един леко сцепен ботуш.

Грубо 1500,макс 2 бона на човек всичките разходи,прави се и с 1000 ако не се шмиткаш по ресторанти и не спиш по добри хотели.

Малко снимки след малко

TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7891.jpeg
Прегледи:198
Размер:1,021.1 КБ
ID:6972436 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7882.jpeg
Прегледи:201
Размер:423.6 КБ
ID:6972437 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7890.jpeg
Прегледи:199
Размер:633.1 КБ
ID:6972438 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7884.jpeg
Прегледи:198
Размер:1.00 МБ
ID:6972439 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7888.jpeg
Прегледи:197
Размер:1.10 МБ
ID:6972440

Началото,първите 2 дни бяха кофти,пробиване над ЛА,мамицата му Кочина
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от BENZBOSS; 30-08-24, 02:32.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Не се виждат снимките!

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Кофти

Нямам какво да направя

Спирам с опитите

• ikristiqn
        ikristiqn коментира
        Редактиране на коментар
        След като ги избереш, трябва и да ги качиш и да не са много големи ;-)

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        1683 снимки съм качил за почти 20 години,последните години обаче ми е мъка,остарявам явно и нямам търпение да се боря

След Йосемити и Сонора пас качихме то езерото Тахо,79 активни пожара имаше в близост,спря тока за една вечер,пустинно около нас,паднали пътища,малко офроуд,малко дъжд,МНОГО КЕФ
      Последно редактирано от BENZBOSS; 30-08-24, 02:24.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Снимките не се виждат!
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Кофти,аз си ги виждам

Спирам да се боря с Форума

Ако можеш да ми ги пратиш по Вайбър ще ги приложа в темата ...чакаме продължението !
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Благодаря ма няма да се боря,един път пуска,един път не,регистрации в галерии няма да правя,имам достатъчно,като не иска да качва ни една от пада директ……..живи и здрави,ще си пишем само

Аз моите снимки в този форум ги качвам с https://postimages.org/
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:
Прегледи:0
Размер:1.10 МБ
ID:6972380

И това ли не се вижда?

Баси,20 години ше станат от как го следя форума и оше се питаме кое се вижда и кое не
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            😳

Си ебало мамата,форума днес май е на кеф,довечера може пак да му се пробвам

• Esper
            Esper коментира
            Редактиране на коментар
            Бах т’ва дрво, Бах!
            Между другото оказа се, че и тука сме имали.
            Даже тука в Къцофско има една горичка, тетака от нищото!

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Верно е,съдени са и там такива ма им хваща едни векове за да се оформят като боабаб. Тук са останали доста по разни Национални паркове,но и много са изсечени,по парковете има и паднали,корените са им колкото къща,а през някои се ми Ава със среден размер Европейска кола,ние събрахме само 2 малки мотора в едно такова.

Идеята беше друга,но се захласканхе и ощавихме само 2 Щата и то с пропуските,не пропуснахме много,но с тия над 5000 мили видяхме да речем ммммммм 30% от основното,просто има адски много какво да се види.
            Тоталната дистанция е колко от нас до Анкъридж Аляска и обратно плюс София Берлин,един път масло сменях,нищо работа

Телефона ли не ми знаеш ?!

Да ти уйдисвам на акъла с мотор по чукарите нема да се навия.. ма снимките ще нагласа.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            Телефона ли не ми знаеш ?!

Да ти уйдисвам на акъла с мотор по чукарите нема да се навия.. ма снимките ще нагласа.
            То па един акъл……ма па какви чукари…….идвай да покараме

Топката/снимките ги прехвърлих на Венци,на мен форума ми се сърди нещо
            Последно редактирано от BENZBOSS; 30-08-24, 02:40.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

• blackfirefly
                    blackfirefly коментира
                    Редактиране на коментар
                    Много готино!!!!!

Аз само да попитам.. разцветките на моторите по закон ли в Калифорния ви накараха да са "gender diversity" или вие сами си избрахте едно за момченце и едно за момиченце ?

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Я па ти,на брата е черно с червена рама,мен много ми хареса ма ми падна на оферта синичко и бокс,4ти мотор купен без да съм го видял

Какво е на далавера,дреме ми за цвета,аз имам гащи с цвят Повърнато от куче.

Готино!!!! Абе с мотор не е, като с кола. Директно участваш и усещаш всичко. С колата все едно го гледаш на телевизор пейзажа край теб. Несравнимо е!
                  Иначе яко сте ги натоварили тия мотори. И гумите Дънлоп Мишън. 50х50% асфалт + черно. Правилните гуми!!!! Тук при нас тоя модел на Дънлоп са доста скъпи. Аз отдавна съм им хвърлил мерака на тия гуми, но само задната Дънлоп Мишън 150/70/17 ми е 457 лева, а същият размер Митас Е 07+ ми е 230 лева...
                  Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
                    ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
                    Редактиране на коментар
                    Единиственото предимство на мотора е , че можеш да спреш на по-тесни места да се любуваш на гледаката Докато шофираш, каквто и МПС да ползваш нищо друго освен пътя не виждаш качествено

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Половината багаж и то по-тежката му част е оборудване за къмпинг,цялото каране беше почти 3 седмици и се прави с 3 чифта чорапи,2 фанелки,една фанела и дъждобрани.

Влачехме и доста инструмент и малко части,една вътрешна гума,компресори……..и от цялата работа нищо освен флакона за мазане на верига не пипнах,другия път багажа на половина и да са живи и здрави пералните по хотелите.

Някои места съм ги карал с комбито и семейството - ми не е същото,с мотора дишаш гората,минеш покрай храст и ти замирише,виждаш всичко и се завираш майната си,на места беше тясно та мотора не можеш да обърнеш,имаше пътчета по 80-100 мили с нищо по тях,водят до билото на планина и това е………това с каква да е кола не става,кара се по билото на хълма като свърши пътя.

Гумите и тук не са евтини ма сега ми трябва предна след 13-15 000 мили,гледам съм я взел на 108 долара пък сега и търсят 150,ше ги дебна. Иначе тежка и твърда гума,шумна до много шумна предна,НО държи на каране,добра на макадам и мокро,следващата може да е Мотор GPS,да видим дали не е по-тиха,от задната забележки нямам.

Мотора има много предимства - тук по закон можем да се мушкаме между колите в задръстване,харчи 4-5 пъти по-малко от комбито,не го спират разни бариери или камъни по планините,не ми дреме дали е “катастрофирал” или къде ще го паркирам,нисък е и може да минава под дървета / колко искаш такива има /………ма па всеки Елен ти се струва като ДИНОЗАВЪР и точно толкова тъпо,ти му свиркаш а то гледа ли гледа
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 30-08-24, 16:53.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X