До: Черноморско приключение
Успех, искрен успех и спокойно пътуване.Здраве и късмет с всичко.
Успех, искрен успех и спокойно пътуване.Здраве и късмет с всичко.

) мотора беше "поразхвърлян". Днес за да му имплантират това :

... толкова е скапващо всичко накрая, че вечер едва гледам и определено няма да съм "добре наспан" преди тръгването ..

Човек с подобен опит и знания винаги е добре дошъл ...( Чел съм "Възможно ли е невъзможното ?")
) Ачо(prashco), Явор vromos.com и Тони (DEDRITUS) ще решават къде да опънем палатките, как бирата да не се стопли докато месото гори и т.н........................
Кратко. За около 2 часа, примерно от 10 до 12. И тримата сме водолази. После газ към Малко Търново. Ако успеем да стигнем до оня залив под Резово - ще спим там на палатки. Ако турците не дават да се спи точно там - се местим по на юг. За следващият ден трябва да минем Босфора и да хванем пътечките покрай морето в азиатската част. Това, което знаем за оначи част от маршрута е, че не е магистрала. Има доста населени места (селца) и много ограничения на скоростта. Така че ще се напредва бавно. .............
))
... толкова е скапващо всичко накрая, че вечер едва гледам и определено няма да съм "добре наспан" преди тръгванe......
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар