Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неосъществената мечта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неосъществената мечта

ами какво да кажа !?........Много ми се иска аз да бях написал за това пътешествие.
    Кефя ти се Любо !!

Коментар

Тука духа климатика и е студено. Там да не е като тука? Ужъстъ!
      )
      Щом мечтата е жива, значи ще се сбъдне ...
      Дай ако искаш към Нова година да натиснем когото трябва. Да не забравя. По това време трябва да е готова записвачка с нашлемна камера. По командата Шухер! спира да е кво да е видео, и прави истинска снимка с голяма разделителна способност. Май че е и стабилизирана.

Коментар

Чудесен пътепис! С душа, наблюдателност и талант правен. Четеш и получаваш и настроение и куп информация, и срещи с хора. А накрая даже се замислих философски: Защо "неосъществена" мечта? Когато мечтите се осъществят, обикновено не е по начина, по който сме си ги представили. А тук виждаме същинско пътешествие - мечта. Е, без Китай, но за Китай се очаква да си е там и след време. И стената няма да избяга.

Поздравления, Любо.
        Искам България чиста!

Коментар

Евала пич страхотен си!
          Николай Папазов

Коментар

Здравей Любо,
            Моля те сподели от къде най добре се влиза в Грузия и какви опасности може да се срещнат бо пътя.
            Благодаря ти.

Коментар

Прочетох статията и тази на Стефан в списанието и се метнах веднага във вашия форум-оставихте ме без дъх..извинявам се за книжния израз но емоциите напират
              Много ви благодаря че споделихте с нас преживяното

Коментар

Зависи с какво превозно средство си. Ако си с мотор, препоръчвам Пософ (ТР)-Вале (ГР), много атрактивен и запомнящ се път. С кола Хопа (ТР)-Батуми (ГР). На граничен пункт Сарп има голям поток от TIR-ове. Опасностите в Грузия произтичат само от алкохолен аспект. Ако се запознаеш с някой местен, бъди готов за конячен маратон. И в никакъв случай не отказвай когато те черпят, по- силно не можеш да ги обидиш.
                http://forum-lines.ru/rez/ab75176.gif

Коментар

Привет,
                  някъде из коментарите си споменаваш " подготовка на мотора " за такова дълго пътуване . Можеш ли да конкретизираш, като колкото по подробно , толкова по добре. Благодаря предварително

Коментар

Браво Любо. Не спираш да ме учудваш с твоите разходки. Между другото кога имаш рожден ден? Пожелавам ти всички мечти да ти се сбъдват!
                    '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от Marinur Преглед на мнение
                      Привет,
                      някъде из коментарите си споменаваш " подготовка на мотора " за такова дълго пътуване . Можеш ли да конкретизираш, като колкото по подробно , толкова по добре. Благодаря предварително
                      Виждам че си от Варна, ако се срещнем на живо ще разбереш. Моят тел-0889325504

Рожден ден имам на 11.06.

Благодаря за отзивите, радвам се че ви харесва това което правя и пиша.

Коментар

Любо, жалко, че не си успял да посетиш най-прозрачната и най-дълбоката езерна вода на света, но ти го пожелавам за догодина от сърце !
                        Между другото, преди няколко месеца говорих с бившия австрийски кросист Хели Фраувалнер, който кара в България на ралито и който направи с приятел околосветско пътешествие с мотор ползвайки маршрута към езерто Байкал през Урал, та той спомена за много неприятни срещи на руска земя !

http://www.tour-nordlicht.at/
                        http://www.helly-frauwallner.at/index.php

Така че, внимавай следващия път, а най-добре си вземи колеги с теб за да си осигуриш спокойствието !
                        Желая ти успех !
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

Благодаря за пътеписа и снимките, бяха ми много интересни! Амбицираха ме да направя една обиколка в Турция, само че с колата (като за начало)

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Африката Преглед на мнение
                            Виждам че си от Варна, ако се срещнем на живо ще разбереш. Моят тел-0889325504

Рожден ден имам на 11.06.

Благодаря за отзивите, радвам се че ви харесва това което правя и пиша.
                            Привет,

ако си зает да се видим поне напиши основните неща за подготовката

Коментар

Любо, казвам се Мария и много ми се иска да се запозная с теб ( и с другите пътешественици от форума). Това което описваш е и моя мечта, но като жена някакси не върви да я осъществявам сама, а нещо по улицата не срещам мераклии, още по-малко хора с възможности да го правят. Но затова са форумите. Карам мотор от 8 години. Живея за пътешествията. В момента карам BMW R 1100 GS (не искам да звучи претенциозно, просто факт, най-добрия мотор за дълъг път). Държа на студ, пек, глад и всички други екстри. Не е проблем да карам и до 800 - 1000 км. на ден. (правила съм го). Искам да участвам в такава експедиция, която описваш
                              Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Добре дошла в обществото на хората бягащи след мечтите си. А те за щастие са винаги някъде там зад хоризонта.
                                Това което си написала ми прозвуча като една приказка-жена с голямо ендуро, жадуваща да види света от седалката на любимия си мотор. Искренно се зарадвах и изненадах че някой иска да кара с мен. Нямам нищо против това, но си позволявам да те попитам какви маршрути си покрила до сега? Ако е възможно да ми изпратиш на мейла някакво подвърждение за това. Снимки, статии. Ще го напиша малко по-различно заради роботите-търсачки: ben65bg маймунка yahoo.com.
                                От 1.10. ще бъда в чужбина за две седмици и след като се върна можем да си направим една среща на живо.
                                Моят телефон е - 0889325504

Поздрави: Любо Африката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X