Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Западни Балкани 2010 - No Commerce

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Западни Балкани 2010 - No Commerce

Както разбирам няма проблеми да се включа,защото имам и желанието и възможността,стига да не ми изиграе лоша шега глезена,който все още не използвам,но до тогава смятам,че ще се възстановя.Лазов,аз също мисля да съм с тежък мотор,така че ще можем да си правим компания,ако се наложи да заобиколим,а едва ли ще не спрат стотина километра черен път.Все ще се оправим някак си.Предпочитам палаткуването,но ще преценям на място.Харесва ми идеята,че няма да препускаме,като подплашени коне,а ще имаме възможност да "видим" красотичките по пътя.Маршрута сте го избрали страхотно,поздравления!Така че,чакам да станат гергьовските агнета,та да палим машините.
    Гъз път да види!

Коментар

Егаси , и ти ли си с контузия... аз преди месец махнах патериците . Счупен много кофти десен глезен ,куцукам насам натам , но каквото и да става , ще пътувам, в крайна сметка мотора ще ме носи, не аз него . Даже и не е сигурно с какъв мотор, но това не ме вълнува много.

Коментар

Е тъкмо ще си оплакваме глезените...
        Гъз път да види!

Коментар

Лятото като минавах Копаоник, пътя беше много добър. Имаше само около 100 метра което тъкмо асфалтираха.

Коментар

Първоначално публикуван от 4EGEVARA Преглед на мнение
            Както разбирам няма проблеми да се включа,защото имам и желанието и възможността,стига да не ми изиграе лоша шега глезена,който все още не използвам,но до тогава смятам,че ще се възстановя.Лазов,аз също мисля да съм с тежък мотор,така че ще можем да си правим компания,ако се наложи да заобиколим,а едва ли ще не спрат стотина километра черен път.Все ще се оправим някак си.Предпочитам палаткуването,но ще преценям на място.Харесва ми идеята,че няма да препускаме,като подплашени коне,а ще имаме възможност да "видим" красотичките по пътя.Маршрута сте го избрали страхотно,поздравления!Така че,чакам да станат гергьовските агнета,та да палим машините.
            Радван се ,че вече имам и компания с тежките мотори.До тогава мисля,че към нас ще се присъединят още от нашия калибър.
            [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

С риск да попаря ентусиазЪма ви, ама изказването "едва ли ще не спрат стотина километра черен път" звучи твърде лековато Най - добре прочетете целия анонс на Гошката и хубаво си направете разчетите, щото 600 км/ден на круизър по ония ми ти живописни пътчета не са за всяка лъжица уста.

Коментар

Митето правилно е повдигнал въпроса , а и аз неколкократно писах тук-там - 600 км не са проблем , но за едно ,две карания , на третият ден почва да тежи . При най -благоприятните разчети се събират 10 часа върху мотора и нагоре . Разбира се че ще спираме - ядене , зареждане , снимане , кафета ... но дистанциите са си доста натоварващи. От друга страна самото каране не предполага военен строй , и маршрут без алтернативи - примерно офроада през Албания си се обикаля , по също толкова живописен , но асфалтов път в Черна гора през Матешево . От Белград до София има магистрала , която скъсява пътя двойно , и т.н.Срещите може да са направо на определените места за спане , при разминаване , т.е. варианти има, стига да се знае за какво става въпрос и какво да може да очаква човек от трипа , да се кефи , а не да се притеснява , и да се чуди как да се прибере . Та , тук е момента да обсъждаме и изясняваме , а не после .

Коментар

Съгласен съм,затова и радостното е,че ако са две тежки машини ще си правим компания ако се налага да се заобиколи.Няма да сме в тежест и ако правим уговорки да се чакаме на определено място е добро решение.В крайна сметка важно е да се случват нещата,ако можем ще минем,ако не ще заобиколим.Разчитам на опита ви по тези пътищата,ако смятате,че трябва да се мине с тежкия мотор по друг път ще минем от там,лично аз се ще се придържам към препоръките.Ще беседваме тук,но в крайна сметка е добре водача да обобщи мненията и да НАРЕДИ!

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                  С риск да попаря ентусиазЪма ви, ама изказването "едва ли ще не спрат стотина километра черен път" звучи твърде лековато Най - добре прочетете целия анонс на Гошката и хубаво си направете разчетите, щото 600 км/ден на круизър по ония ми ти живописни пътчета не са за всяка лъжица уста.
                  От анонса на Forry разбирам,че са сравнително кратки тези участъци,имат обход и са относително добри за черни пътища.
                  Последно редактирано от Тануцо; 20-01-10, 14:48.
                  Гъз път да види!

Коментар

Единственият по-проблемен участък по целият маршрут се очертава в Албания , и той е около 30-40 км - не асфалтиран път , но добре утъпкан, което е видимо от снимките. За сметка на това има алтеранативен път , без влизане в Албания. През Дурмитор (Черна гора) пътят го дават асфалтиран, макар и еднолентов . Факт е че там се движат коли , няма логика да не може да мине мотор ! Другото е дългото каране , и умората , но това си е субективно , всеки сам може да си прецени дали ще се справи , без да си разваля настроението . Пролетта като сезон пък преддлага изненади , които допълнително могат да променят ситуацията - по хладно време , дъжд , а може би и сняг по по високите части . И в крайна сметка , няма да ходим в Ю.Америка , това е Европа все пак , па макар и Балканската и част...

Коментар

За съм,и с двете ръце и две колела!
                      Гъз път да види!

Коментар

Първоначално публикуван от 4EGEVARA Преглед на мнение
                        За съм,и с двете ръце и две колела!
                        ... аз и с двата цилидъра заедно с подкрепата на шесте клапана!

Иво
                        Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

И АЗ,АЗ.АЗ
                          [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Ами щом има ентусиасти - ще се пътува. Вижте само на кой какви са му възможностите да лавира с времето и датите , аз нямам проблем, но при forry се появи . И позяпайте картите и инфо за местата по пътя , да не пропускаме интересното ( Както аз във Флоренция например ... като четох после как съм се разхождал по историята и какви чудеса всъщност съм видял, без да знам за какво става въпрос - ужас. Та е хубаво да се знае какво има по маршрута.). И обезателно - среща преди заминаването - т.е. един ден преди потегляне да се съберем в Сф и да обсъдим ясно ситуацията и пътуването , та на другият ден рано сутринта като тръгнем , да не го умуваме.

Коментар

Само да вметна, че не е необходимо абсолютно никой да се съобразява с моите заетости! Аз не съм задължителна фигура в пътуването! А, при мен всяка дата е предпоследна...уви! Просто работя на изключително странна схема и понякога (почти винаги) като се наканя да ходя някъде, се оказва, че ще трябва да съм на работа следващите 240 часа да речем...
                              Alvanovo motors - Сам съм си клуб, сам съм си президент!
                              Yamaha XJ 900 F, Yamaha FJ 1200, Suzuki GSX 1100 F
                              Fiat Grande Punto 1.4, Volvo 460 1.7 T, BMW 523i

Коментар

Ще се образоваме, а за виждането викам да го направим първите по-топли дни и по възможност някъде извън София... хем да поразтъпчем мотоциклетите след тежкият зимен сън!
                                Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X