Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хартиени/PVC пътни карти за цял свят. От къде да поръчаме.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хартиени/PVC пътни карти за цял свят. От къде да поръчаме.

Ето един сайт за пътни карти. Картите са устойчиви на вода и са отпечатани на РVС. Аз имам на Сирия и Йордания от тази фирма и според мен са много добре. Хубавото е, че имат карти за много държави.

До: София-Кейп Таун - подготовката

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
    Ето един сайт за пътни карти. Картите са устойчиви на вода и са отпечатани на РVС. Аз имам на Сирия и Йордания от тази фирма и според мен са много добре. Хубавото е, че имат карти за много държави.

http://www.reise-know-how.de/
    Бойко, за карти можеш да поръчаш и от тук, тук и тук.
    От последните две места съм поръчвал - идват за 7-10дни.

Поздрави за начинанието, сигурен съм че ще успеете и после ще ни държите залепени за мониторите.
    ... пък дай Боже и с джипки да се престрашим

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
      Бойко, за карти можеш да поръчаш и от тук, тук и тук.
      От последните две места съм поръчвал - идват за 7-10дни.

Поздрави за начинанието, сигурен съм че ще успеете и после ще ни държите залепени за мониторите.
      ... пък дай Боже и с джипки да се престрашим

Румба,

Огромно БЛАГОДАРЯ!!!!!
      Особенно за този сайт с карти Michelin,точно се чудех от къде да търся линкове.Мисля,че това е едно от нещата,които са ни крайно необходими.

Поздрави,

П.С. Знаеш.....винаги си(сте) добре дошъл(ли) с джипките.... ;–)
      търся си подписа....

Коментар

И аз благодаря за картите! Ще поръчвам за Русия и за пътя на коприната.
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
          И аз благодаря за картите! Ще поръчвам за Русия и за пътя на коприната.
          Имам ги всичките + един пътен атлас на Русията+ травел гидове
          + подробни карти на район, който и теб те интересува- Байкал.
          Преди да поръчаш ако искаш да се видим на по бира /някоя "сряда" напр./ и да видиш какво би ти вършило работа.
          Част от азиатските ми карти в момента даже пътуват и са в раницата на един пътешественик-пешак.
          "Африканците" да ме извинят за офтопика.

Коментар

До: Хартиени/PVC пътни карти за цял свят. От къде да поръчаме.

Благодаря колега. Мисля сега в сряда да ходя на сбирката в София на това новото моторджийско място - ресторант Адикто. Ако можем да се видим там... Аз имам една карта на Русия, която е рекламна и доста смешна, и неточна... Та по нея се мъча да глася пътешествие.
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

Около Нова година ще поръчвам доста книги от Amazon и покрай тях и няколко карти за (Източна) Африка.
              Вече доста от нас пътуват по разни части на света и купуват различни пътни карти, пътеводители и атласи.
              Имам следното предложение:
              Да поставим началото на една "Картна библиотека". Така ще облекчим малко бюджета на предстоящите пътешественици и ще направим по-лесно планирането на маршрута. Който има някакви пътни карти и желае да ги сподели, да напише с какви карти и пътеводители разполага. Не е небходимо да стоят на едно място, а просто да се знае кой какво има.
              С времето тези карти, пътеводители, атласи и евентуално дневници и бележки ще придобият и значителна емоционална стойност.
              Какво мислите за това предложение?
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                Около Нова година ще поръчвам доста книги от Amazon и покрай тях и няколко карти за (Източна) Африка.
                Вече доста от нас пътуват по разни части на света и купуват различни пътни карти, пътеводители и атласи.
                Имам следното предложение:
                Да поставим началото на една "Картна библиотека". Така ще облекчим малко бюджета на предстоящите пътешественици и ще направим по-лесно планирането на маршрута. Който има някакви пътни карти и желае да ги сподели, да напише с какви карти и пътеводители разполага. Не е небходимо да стоят на едно място, а просто да се знае кой какво има.
                С времето тези карти, пътеводители, атласи и евентуално дневници и бележки ще придобият и значителна емоционална стойност.
                Абсолютно ЗА!!!!

От мен подробна карта на Тибет и Китай.
                Пътеводители на "Lonely Planet" за Сирия-Ливан,Йордания,Китай,Монголия,Централна Азия-Становете.Който смята,че ще са му от полза да "свирка".

Поздрави,
                търся си подписа....

Коментар

От мен два пътеводителя:

1) West Africa, Lonely Planet (5th edition '2002)- Mauritania, Senegal, Mali, Niger, The Gambia, Guinea-Bissau, Burkina Faso, Siera Leone, Cote D'ivoire, Ghana, Togo, Benin, Nigeria, Cameroon, Cape Verde, Guinea, Liberia.

2) South Africa, The AA KEY Guide. В този пътеводител има включен и пътен атлас, който е полезен за планиране на преходите.

Двата пътеводителя са проверени на място и според мен са много полезни.
                  Последно редактирано от Tramp; 16-11-09, 19:58.
                  There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                  No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                    ...
                    Да поставим началото на една "Картна библиотека". ...
                    .....
                    Страхотна идея!
                    То при мен вече се е получило горе-долу така.
                    Доста от картите ми пътуват без мен в момента.
                    Имам карти на почти цяла Азия- Становете, Пътят на коприната, Монголия,
                    Китай /само на Китай са 6 части 1:3 000 000/, гидове - Монголия, Централна Азия,
                    пътен атлас Русия, няколко едромащабни на отделни райони в Киргизстан и Узбекистан.
                    В момента чакам още.
                    Ще актуализирам по-късно конкретиката: карта, мащаб, издание, материал и т.н.

ВладиЧ, с радост ще се присъединя в сряда, само ме е страх да не ме лъзнете да мина на две колелета.
                    Имаше такива опити от един супермодератор.

Коментар

Crna Gora - 1:370 000 - хартиена
                      Česká Republika - 1:500 000 - хартиена
                      Schweiz / Suisse - 1:303 000 -хартиена
                      Österreich Supertouring - 1:150 000 - хартиена /това е много подробен пътен атлас. Тежи 1 кг. 70-80 гланцирани страници, спирала/
                      Deutschland - 1:300 000 - Autoatlas-хартиена -300 стр.
                      Deutschland - 1:400 000
                      Alpen - 1:750 000
                      Europa - 1:4 500 000
                      Последните три заедно в един хартиен атлас - 200 стр.
                      Slovenia - 1:500 000 - хартиена
                      Крьiм - 1: 300 000 - хартиена
                      South India - 1:1 200 000 plastic paper
                      South Africa, Lesotho&Swaziland road map"+ area maps of Gauteng, Cape Pennisula and Durban
                      Motorrad Tourenkarte (Wunderlich)
                      Motorradland Karten & Osttirol

Последните две са хартиени с турове из Алпите. Ще ги взема довечера за Драго

Чешката я запазвам за Бойко. Южноафриканската вече е в Мони.

Турция и Гърция не съм ги писал. Има ги във всяка бензиностанция у нас.
                      ______2
                      Е = MZ

Коментар

От: Хартиени/PVC пътни карти за цял свят. От къде да поръчаме.

Някой ,някъде беше подхвърлил координати на магазин за пътни карти в София... търсих,търсих,ама...
                        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                        0899187766

Коментар

Намерих търсеното от мен. Ако за някой представлява интерес ето картите на Албания и Македония - качеството е перфектно..https://htftp.offroad-bulgaria.com/churov/MAPS/
                          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                          0899187766

Коментар

Здравейте на всички!
                            Има ли някой от вас пътни карти на Становете, Русия, Грузия?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Вчера.

Зареждам...
                            X