Ето един сайт за пътни карти. Картите са устойчиви на вода и са отпечатани на РVС. Аз имам на Сирия и Йордания от тази фирма и според мен са много добре. Хубавото е, че имат карти за много държави.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хартиени/PVC пътни карти за цял свят. От къде да поръчаме.
Свий
X
-
До: София-Кейп Таун - подготовката
Бойко, за карти можеш да поръчаш и от тук, тук и тук.Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнениеЕто един сайт за пътни карти. Картите са устойчиви на вода и са отпечатани на РVС. Аз имам на Сирия и Йордания от тази фирма и според мен са много добре. Хубавото е, че имат карти за много държави.
http://www.reise-know-how.de/
От последните две места съм поръчвал - идват за 7-10дни.
Поздрави за начинанието, сигурен съм че ще успеете и после ще ни държите залепени за мониторите.
... пък дай Боже и с джипки да се престрашим
-
Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
Румба,
Огромно БЛАГОДАРЯ!!!!!
Особенно за този сайт с карти Michelin,точно се чудех от къде да търся линкове.Мисля,че това е едно от нещата,които са ни крайно необходими.
Поздрави,
П.С. Знаеш.....винаги си(сте) добре дошъл(ли) с джипките.... ;–)търся си подписа....
Коментар
-
И аз благодаря за картите! Ще поръчвам за Русия и за пътя на коприната.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Имам ги всичките + един пътен атлас на Русията+ травел гидовеПървоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнениеИ аз благодаря за картите! Ще поръчвам за Русия и за пътя на коприната.
+ подробни карти на район, който и теб те интересува- Байкал.
Преди да поръчаш ако искаш да се видим на по бира /някоя "сряда" напр./ и да видиш какво би ти вършило работа.
Част от азиатските ми карти в момента даже пътуват и са в раницата на един пътешественик-пешак.
"Африканците" да ме извинят за офтопика.
Коментар
-
До: Хартиени/PVC пътни карти за цял свят. От къде да поръчаме.
Благодаря колега. Мисля сега в сряда да ходя на сбирката в София на това новото моторджийско място - ресторант Адикто. Ако можем да се видим там... Аз имам една карта на Русия, която е рекламна и доста смешна, и неточна... Та по нея се мъча да глася пътешествие.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Около Нова година ще поръчвам доста книги от Amazon и покрай тях и няколко карти за (Източна
) Африка.
Вече доста от нас пътуват по разни части на света и купуват различни пътни карти, пътеводители и атласи.
Имам следното предложение:
Да поставим началото на една "Картна библиотека". Така ще облекчим малко бюджета на предстоящите пътешественици и ще направим по-лесно планирането на маршрута. Който има някакви пътни карти и желае да ги сподели, да напише с какви карти и пътеводители разполага. Не е небходимо да стоят на едно място, а просто да се знае кой какво има.
С времето тези карти, пътеводители, атласи и евентуално дневници и бележки ще придобият и значителна емоционална стойност.
Какво мислите за това предложение?There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Абсолютно ЗА!!!!Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеОколо Нова година ще поръчвам доста книги от Amazon и покрай тях и няколко карти за (Източна
) Африка.
Вече доста от нас пътуват по разни части на света и купуват различни пътни карти, пътеводители и атласи.
Имам следното предложение:
Да поставим началото на една "Картна библиотека". Така ще облекчим малко бюджета на предстоящите пътешественици и ще направим по-лесно планирането на маршрута. Който има някакви пътни карти и желае да ги сподели, да напише с какви карти и пътеводители разполага. Не е небходимо да стоят на едно място, а просто да се знае кой какво има.
С времето тези карти, пътеводители, атласи и евентуално дневници и бележки ще придобият и значителна емоционална стойност.
Какво мислите за това предложение?
От мен подробна карта на Тибет и Китай.
Пътеводители на "Lonely Planet" за Сирия-Ливан,Йордания,Китай,Монголия,Централна Азия-Становете.Който смята,че ще са му от полза да "свирка".
Поздрави,търся си подписа....
Коментар
-
От мен два пътеводителя:
1) West Africa, Lonely Planet (5th edition '2002)- Mauritania, Senegal, Mali, Niger, The Gambia, Guinea-Bissau, Burkina Faso, Siera Leone, Cote D'ivoire, Ghana, Togo, Benin, Nigeria, Cameroon, Cape Verde, Guinea, Liberia.
2) South Africa, The AA KEY Guide. В този пътеводител има включен и пътен атлас, който е полезен за планиране на преходите.
Двата пътеводителя са проверени на място и според мен са много полезни.Последно редактирано от Tramp; 16-11-09, 19:58.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Страхотна идея!Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение...
Да поставим началото на една "Картна библиотека". ...
.....
Какво мислите за това предложение?
То при мен вече се е получило горе-долу така.
Доста от картите ми пътуват без мен в момента.
Имам карти на почти цяла Азия- Становете, Пътят на коприната, Монголия,
Китай /само на Китай са 6 части 1:3 000 000/, гидове - Монголия, Централна Азия,
пътен атлас Русия, няколко едромащабни на отделни райони в Киргизстан и Узбекистан.
В момента чакам още.
Ще актуализирам по-късно конкретиката: карта, мащаб, издание, материал и т.н.
ВладиЧ, с радост ще се присъединя в сряда, само ме е страх да не ме лъзнете да мина на две колелета.
Имаше такива опити от един супермодератор.
Коментар
-
Crna Gora - 1:370 000 - хартиена
Česká Republika - 1:500 000 - хартиена
Schweiz / Suisse - 1:303 000 -хартиена
Österreich Supertouring - 1:150 000 - хартиена /това е много подробен пътен атлас. Тежи 1 кг. 70-80 гланцирани страници, спирала/
Deutschland - 1:300 000 - Autoatlas-хартиена -300 стр.
Deutschland - 1:400 000
Alpen - 1:750 000
Europa - 1:4 500 000
Последните три заедно в един хартиен атлас - 200 стр.
Slovenia - 1:500 000 - хартиена
Крьiм - 1: 300 000 - хартиена
South India - 1:1 200 000 plastic paper
South Africa, Lesotho&Swaziland road map"+ area maps of Gauteng, Cape Pennisula and Durban
Motorrad Tourenkarte (Wunderlich)
Motorradland Karten & Osttirol
Последните две са хартиени с турове из Алпите. Ще ги взема довечера за Драго
Чешката я запазвам за Бойко. Южноафриканската вече е в Мони.
Турция и Гърция не съм ги писал. Има ги във всяка бензиностанция у нас.______2
Е = MZ
Коментар
-
От: Хартиени/PVC пътни карти за цял свят. От къде да поръчаме.
Някой ,някъде беше подхвърлил координати на магазин за пътни карти в София... търсих,търсих,ама...PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
От: Хартиени/PVC пътни карти за цял свят. От къде да поръчаме.
Намерих търсеното от мен. Ако за някой представлява интерес ето картите на Албания и Македония - качеството е перфектно..https://htftp.offroad-bulgaria.com/churov/MAPS/PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар