Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа разходка с мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първа разходка с мотор

Така най-после и на мен ми се отдава възможност да се поразходя с мотора а не само да чета за готини пътувания.Като новобранец разходката ще е в рамките на страната.Мотора е SUZUKI SAVAJE 400 , аз и жената и предполагам че около 35-40 кила багаж /но това зависи от навигатора/.Смятам разходката да е 5-6 дена изцяло в северна България.

Първи етап .Созопол-Русе -Ряхово където ще гостуваме на приятели
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име.jpg
Прегледи:1
Размер:145.1 КБ
ID:6077418

Втори етап .Ряхово-Свищов-Белене-Плевен

Име:Без име1.jpg
Размер:164.8 КБ
ID:6077419

Трете етап . Плевен- Лом-Видин

Име:Без име2.jpg
Размер:142.4 КБ
ID:6077420

Четвърти етап .Видин-Магурата-Белоградчик-Монтана-Враца

Име:Без име3.jpg
Размер:170.3 КБ
ID:6077421

Пети етап.Враца-Тетевен-Троян-Карлово

Име:Без име4.jpg
Размер:160.9 КБ
ID:6077422

Шести етап------прибиране

Име:Без име5.jpg
Размер:156.9 КБ
ID:6077423

Това за сега е плана .Моля ветераните в пътуванията да дадат предложени по този маршрут какво може да се види като забележителност.а също така приемам и съвети за нощувки в крайните точки .Няма да носим къмпингарско оборудване .Екскурзията мислим да я направим втората или третата седмица на месец май.Приемам съвети всякакви като основния го знам ДА СИ НАМЕРЯ СИГУРЕН ЧОВЕК С ПИКАП ИЛИ БУС
    Последно редактирано от damon; 18-01-15, 23:34. Причина: корекция на параграфите
    Мотор и жена не се дават, мотора може да ти го счупят а на жената може да и хареса
    0889 619 319

От: ПЪРВА РАЗХОДКА С МОТОР

Е то какви съвети Все населени места! За първият етап знам хубаво място в стария град на Созопол на малка цена, но мисля , че отварят края на март! Кото наближи обади се ще питам
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
      За първият етап знам хубаво място в стария град на Созопол на малка цена, но мисля , че отварят края на март! Кото наближи обади се ще питам
      Като гледам старта и финала, май е по-вероятно колегата да знае най-хубавото и евтино място в целия Созопол, щото явно е оттам.
      Дори може да препоръча нещо той..

Коментар

Малко е слабичка тази моторетка за двама човека, че и с багаж... Само 24 коня... Но пък преходите не са големи по 200-300 км, така че ще стане макар и по-бавничко. Иначе моторетката кефи. Аз съм карал малко 650 кубиков Савидж. Това е градска моторетка за сам човек. Беше с назъбен ремък задната предавка и това също много ме кефеше. Много гъзарско чопърче....
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Щом тръгват от Созопол и пристигат пак там, вероятно са местни хората и знаят местенцата.
          Иначе по въпроса, центъра на Русе е доста красив с прекрасни стари сгради, Плевенската панорама, Кайлъка и езерата над него, Баба Вида, Белоградчишките скали, Леденика, Гложенския манастир, местността Костина в Рибарица с "кървавото кладенче",...Гугъл знае повече

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
            Като гледам старта и финала, май е по-вероятно колегата да знае най-хубавото и евтино място в целия Созопол, щото явно е оттам.
            Дори може да препоръча нещо той..
            Вярно Аз съм разбрал, че е от севера
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Ако имаш възможност и не си ходил, включи в маршрута и Ловешкия край - Крушунски водопади, Съева дупка, Деветашка пещера, Гарваница, Къкрина и Ловеч разбира се. Успех и приятни емоции. И снимки във форума.

Коментар

Благодаря на всички който се включиха .Да моторчето е слабичко но за това съм предвидил малки преходи ,и маршрута е горе долу примерен някъде може да покарам повече някъде по малко в зависимост от времето което отделим за всички неща който искаме да огледаме.Основните неща който съм набелязал са плевенската панорама,крепоста баба вида , пещерата магурата, крепоста белоградчик,пещерата леденика ,ще се поровя и в чичико гугъл за други неща по пътя .И да Созопол съм така че ако някой има нужда от помощ по нашия край каквото мога ще помагам ,
                Мотор и жена не се дават, мотора може да ти го счупят а на жената може да и хареса
                0889 619 319

Коментар

С бавна моторетка ще видите доста повече отколкото с бърза и ще е по-приключенско

Коментар

Никой не може да ти каже как да пътуваш и какво да видиш.
                    Това си ти и гледаш с твоите очи.
                    Първо си дай сметка кое ти е интересно, после порови в интернет, за да намериш такива места.
                    Направи си маршрута да минава през тях.
                    Дали ще си направиш график и резервации или ще импровизираш, си е твоя работа.
                    Дали ще караш по главните пътища с 100 или по второстепенните с 60, също.
                    Направи го и сам ще си отговориш на въпросите.
                    Дерзай!

Коментар

От: Първа разходка с мотор

Първото пътуване е най яко.Не пропускай удоволствието, сам да си планираш всичко.А пък грешките са най сладки...
                      Димитър Анастасов
                      d.anactacov@gmail.com

Коментар

Пътят Свищов--Белене ме изкефи максимално миналата година. Тесен, със завои и растителност затваряйки се над асфалта--имах илюзията че карам през тунел.

Коментар

Ако питаш мен не си правете предварителни резервации. По това време във всеки град с изключение на Русе ще има места в хотелите за не-повече от 60 лв. на вечер за двойна стая.

п.с. наскоро ходих по два пъти в Леденика и в Плевенската панорама. И за двете има доста противоречива и оскъдна информация относно работно време, часове на влизане и т.н. Не давайте 100%-тови надежди, че ще видите и двете, но можете да бъдете спокойни: Леденика е хубаво да се гледа през зимата, а панорамата си е една и съща и ще бъде и следващите много години ;-)

п.с.2. в Панорамата задължително в група с гид, иначе трудно можете да разберете каквото и да е.
                          ;-)
                          Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                          нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Браво, успех и приятно. Единственото което бих казал, ако не си се возил по тези маршрути е, че пътищата в този район на страната не са в добро състояние, дано това не ти развали настроението. За района Северозапад, ако те интересува нещо конкретно - питай. Моста при Видин предлага и нова опция - кафе в чужбина за 10 мин и хубави гледки, за мотори няма такса.

Коментар

За всички неща който решим да видим или ми препоръчате седмицата преди да тръгна ще се опитам да позвъня за да видя как работят за да мога да направя някакъв ориентировъчен маршрут.Иначе по принцип идеята е е палиш караш като единствената задача е по някое време да стигна до крайните точки.Ако някой знае хубави и на нормални цени хотелчета,мотелчета в крайните точки казвайте.Изключение правя само са Русе там сме при приятели.За пътищата то къде ли са идеални ,при честите ми пътувания до Русе съм много доволен ,ако и на другите е поне на половина така значи са идеални
                              0889 619 319

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X