Така най-после и на мен ми се отдава възможност да се поразходя с мотора а не само да чета за готини пътувания.Като новобранец разходката ще е в рамките на страната.Мотора е SUZUKI SAVAJE 400 , аз и жената и предполагам че около 35-40 кила багаж /но това зависи от навигатора
/.Смятам разходката да е 5-6 дена изцяло в северна България.
Първи етап .Созопол-Русе -Ряхово където ще гостуваме на приятели

Втори етап .Ряхово-Свищов-Белене-Плевен

Трете етап . Плевен- Лом-Видин

Четвърти етап .Видин-Магурата-Белоградчик-Монтана-Враца

Пети етап.Враца-Тетевен-Троян-Карлово

Шести етап------прибиране

Това за сега е плана .Моля ветераните в пътуванията да дадат предложени по този маршрут какво може да се види като забележителност.а също така приемам и съвети за нощувки в крайните точки .Няма да носим къмпингарско оборудване .Екскурзията мислим да я направим втората или третата седмица на месец май.Приемам съвети всякакви като основния го знам ДА СИ НАМЕРЯ СИГУРЕН ЧОВЕК С ПИКАП ИЛИ БУС

Първи етап .Созопол-Русе -Ряхово където ще гостуваме на приятели
Втори етап .Ряхово-Свищов-Белене-Плевен
Трете етап . Плевен- Лом-Видин
Четвърти етап .Видин-Магурата-Белоградчик-Монтана-Враца
Пети етап.Враца-Тетевен-Троян-Карлово
Шести етап------прибиране
Това за сега е плана .Моля ветераните в пътуванията да дадат предложени по този маршрут какво може да се види като забележителност.а също така приемам и съвети за нощувки в крайните точки .Няма да носим къмпингарско оборудване .Екскурзията мислим да я направим втората или третата седмица на месец май.Приемам съвети всякакви като основния го знам ДА СИ НАМЕРЯ СИГУРЕН ЧОВЕК С ПИКАП ИЛИ БУС

Коментар