Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2014 кой накъде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2014 кой накъде ?

Двама пътуваме към Италия с начало първият уикенд на Юли.
    Цел - Италия, Алпите, Stella Alpina Rally.
    Отиване - През цялата Адриатика, начало - Будва и нагоре.
    Връщане - не е измислено още, много вероятно е да бъде през Австрия - заради гулемият глокнер
    Имаме 14 дни общо в плана за път, мотаене, зяпане...
    Изобщо лентяйстване яко
    Враг усраине

Коментар

От Момчилград до с.Подкова(20км) е зле, но после е супер, чак не ти се спира на КПП-то

Коментар

Първоначално публикуван от Ro-di Преглед на мнение
        От 1 до 11 Май - тръгвам от Варна, през Кърджали и Маказа - Кавала, Халкидики по ръкавите, Тасос и обратно.
        Вероятно и аз ...по този маршрут , но по късно. Изобщо ако някой планува "близка" Гърция или Турция да се обади...Искаше ми се по далече ама ...много ми са "крастите"...
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

И аз да се похваля. Не само планираме, а и тръгваме два мотора на 01.05. за Кападокия. Що се поразходим из комшиите за 5 дни. Общо към 3 500 км. След това в началото на юни 3 мотора ще врътнем из Румъния, през двата прохода - Трансалпина и Трансфарагашан. Само здраве и късмет да е!
          BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
          LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
          Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

На прохода Кърджали - Маказа изобщо не се минава през Момчилград - Подкова. Пътя е идеален навсякъде. Това преминаване през Момчилград -Подкова е било някаква отбивка, до като окончателно направят пътят на самият проход.
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

Преди една седмица минахме през Маказа, въпросната отсечка беше забранена само за камиони.

Коментар

http://www.motoaventures.com/events/...ctoria-falls-t
                http://www.charleyboorman.com/news
                Ще ми се..,скъпичко ми ееееееееее.........

Коментар

Първоначално публикуван от ARTDENTAL Преглед на мнение
                  http://www.motoaventures.com/events/...ctoria-falls-t
                  http://www.charleyboorman.com/news
                  Ще ми се..,скъпичко ми ееееееееее.........
                  Не е лошо, но за тези пари мога да обиколя двете америки и да остане за Аляска...
                  The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

Да съгласен съм..,но нали Чарли Бурман трябва да си вземе хонорара..

Коментар

Първоначално публикуван от ARTDENTAL Преглед на мнение
                      Да съгласен съм..,но нали Чарли Бурман трябва да си вземе хонорара..
                      Момчета темата е много полезна и моето разбиране е , че е за РЕАЛНИ планове или възможни на 99%! Сега да си мечтаем ..няма смисъл
                      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                        Момчета темата е много полезна и моето разбиране е , че е за РЕАЛНИ планове или възможни на 99%...
                        Та в този ред на мисли, плановете и подготовката за Алпи 2014 вървят към своя край, остават някои дребни нещица да посвършим и да чакаме да изминат двата месеца до началото на пътешествието.
                        Към този момент сме двама, аз с Хонда Варадеро и колегата ssiikkoo със Сузуки Встром 1000.
                        Дата на тръгване определихме, като 23.07.2014г. като времетраене 10-12дни.
                        Маршрута минава през най-известните и красиви проходи, спане на палатки и хотели, в зависимост от времето.
                        А ето и самия маршрут:

Етап 1
                        Ако не успеем да се справим с разстоянието за деня, спане в Любляна.
                        Етап 2

Етап 3

Етап 4
                        В този етап след Stevlio ще се минава през прохода Гавия, но странно защо google maps не ми прави маршрут през него.
                        Етап 5
                        Тук според времето ще има изкачване с лифта за да зърнем Монблан отблизо.
                        Етап 6

Етап 7

Етап 8

Етап 9

Ако на някой му направи впечатление, че пропускаме нещо интересно по този маршрут, сега му е времето за корекции.

Коментар

Драго е нашия спец по Алпите, та той ще каже какво пропускате в детайли. Аз само забелязах, че пропускате http://en.wikipedia.org/wiki/Gavia_Pass но в момента гуугъл не рутира оттам - може би все още се води затворен. Там е много яко място - валя ни сняг през Август.
                          LZ2NKM

Коментар

Първоначално публикуван от К.Наков Преглед на мнение
                            .....

Ако на някой му направи впечатление, че пропускаме нещо интересно по този маршрут, сега му е времето за корекции.
                            Минавате много близо до МОНЦА. Ако сте фенове на F1, а и да не сте там има къмпинги, може да хвърлите едно око. Аз съжалявам, че го пропуснах.
                            още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Алпите, Алпите, Алпите... маршрути бол - и за 1-2-3 дена през седмица - две могат да се кръстосат отвсякъде - тях мисля да опознавам... но над 1200 м през май има още сняг...
                              Последно редактирано от ivied; 17-05-14, 11:09. Причина: сняг през май

Коментар

Винаги се пропуска нещо, нямам нет в момента, но ще тунинговам някой от етапите ви и ще ви ги пратя
                                Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X