Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Москва-Павликени-Рим-...-Варшава-...-Москва 2013. Пътешествие№2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Москва-Павликени-Рим-...-Варшава-...-Москва 2013. Пътешествие№2

Години ползвах сайтове за ферита и винаги съм се набутвал... На място цените са далеч по-добри...
    ,,...Чакам лятото и газззззз...'' за мен лятото започва през май с пътуване до.....
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
      Години ползвах сайтове за ферита и винаги съм се набутвал... На място цените са далеч по-добри...
      ,,...Чакам лятото и газззззз...'' за мен лятото започва през май с пътуване до.....
      Е с какво започва, че си търся идеи за крадене.

Коментар

И на мен не ми хареса това незавършено изречение отговор .
        HONDA XL650

Коментар

ами някой от пътуванията си ги спестявам тук,че да не ме урочаса някой ...Нека му дойде времето .....а и темата си е твоя
          Не обичам да говоря за подготовките от чисто суеверие
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
            На линка не излиза нищо освен картата.

Кой може да подскаже от къде по пътя мога да си купя това-онова за мен и мотора? Къде и кога ще има мото събори?
            Много ми се иска да посетя някой събор.
            Ето датите на мото съборите за този период:

21 – 23 Юни 2013 – МК Огнени сенки – Мотосреща – 10 години рожден ден на клуба, за мотоклубове с гръб – вход свободен, Плевен
            21-23 юни - Хиените МС - Хасково
            26 Юни – 2 Юли 2013 Heptagon Group BG и Музикантите Варна – Национален мотосъбор, Шкорпиловци
            28-30 юни - Тъндърс МС - Русе
            28 Юни – 2 Юли 2013 Ягула , Лом
            5 – 7 Юли 2013 – Калашниците, Нови хан
            5-7 юли - Средногорие МСС - Пирдоп
            5 – 7 Юли 2013 – МК Вагабондс, Национален мотосъбор, Цигов Чарк
            12 – 14 Юли 2013 – МК Планински братя – Берковица – Национален мотосъбор
            12 – 14 Юли 2013 – Old Bastards MCC – Национален мотосъбор – Велико Търново
            12 – 14 Юли 2013 – Night Wolves MG Bulgaria– Национален мотосъбор – Кюстендил
            18 – 21 Юли 2013 - МК Лястовичка 33 – Мотосреща – Полски тръмбеш
            19 – 21 Юли 2013 – МК Пирински вълци – Мото рок фест – Предела
            19-21 юли - БМА - Сливен
            26 – 28 Юли 2013 – МК Волни ездачи – Национален мотосъбор - Старозагорски минерални бани
            2-4 август - Железни братя МС - Панагюрище
            2 – 4 Август 2013 – МК Орлите – Добрич, Национален мотосъбор Шабла
            9 – 11 Август 2013 – МК Лудогорски братя – Национален мотосъбор Разград
            9 – 11 Август 2013 – МК Осоговски ездачи – Национален мотосъбор – Кюстендил
            16 – 18 Август 2013 – МК Змейовете – Национален мотосъбор – Павел баня
            22 – 25 Август 2013 – Bad Company MC – Мото-рок-фест – Велико Търново
            23-25 август - Боляри МК - Капиновски манастир
            30 Август – 1 Септември 2013 – МК Кралете на пътя – Благоевград
            ________________________________________________________________________________________
            Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
            HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

ОООО за Мотосъбора във В. Търново ми е мечта! Трябва да направя сефтето там!!!
              Благодаря Ba4e Mite
              А някакво инфо за Централна и западна Европа ще сенамери ли?
              HONDA XL650

Коментар

Когато идваш към Търново, при свободно време и естествено-желание, обади се. Ще се радвам да се запознаем. Успех!
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Аз живея в село Михалци. Така че няма как да не мина през Търново )))
                  Благодаря за предложението
                  HONDA XL650

Коментар

Е на този мотосъбор е задължително да отидеш.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=151840
                    ________________________________________________________________________________________
                    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Това го прочетох още през март и останах въсхитен. Ако не се лъжа с превода, тази година се събират в Рим, но през септеври, което ми е малко късно
                      Със сигурност е страхотно там, но няма да е тази година...
                      HONDA XL650

Коментар

Тъй като това пътешествие ще е първото в тази час на Европа, малко ме е страх, ако мотора ми направи проблем. Още съм зелен и незнам дали ще се справя с ремонта му на пътя. Много ще съм благодарен, ако ми посочите места или хора, към които ще мога да се обърна при непредвидена ситуация.
                        HONDA XL650

Коментар

Останаха малко по-малко от 2 месеца. Планът малко се променя, заради включването на още 1 мотор през първата половина на пътешествието, но пак се получава интересно. Ако успея да събера необходимите средства, ще направя този маршрут.
                          HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                            Останаха малко по-малко от 2 месеца. Планът малко се променя, заради включването на още 1 мотор през първата половина на пътешествието, но пак се получава интересно. Ако успея да събера необходимите средства, ще направя този маршрут.
                            Добро кръгче се е получило

Мога да ти дам контакти в Киев, ако ти трябва някаква помощ когато си там.

Коментар

Малко от моя опит в някой участъци на този кръг:

Коментар

Първоначално публикуван от Alexr Преглед на мнение
                                Малко от моя опит в някой участъци на този кръг:
                                Слушам внимателно
                                HONDA XL650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X