Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Славните ветерани - Honda Africa Twin , Yamaha Super Tenere , Suzuki DR BIG.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Славните ветерани - Honda Africa Twin , Yamaha Super Tenere , Suzuki DR BIG.

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Благодаря за линка. Чак се чудя дали не са цели седалки
    Принципно имах впредвид нещо по евтинко:

Относно ветераните: Ползвах 1-лице ед. число защото мнението важи за мен. Разбирам причините но не ги приемам. Визирам че е безмислено да си продам любимото СТ за ДР, ГС, ХР или АТ с +/-2,3 години разлика. Не бих заменил мотора (каквото и да е) за нещо което е по-старо или дори малко по-ново. Трябва само напред и нагоре. Не обичам да сменям нещата си често. Фори, споменаваш числа но не казваш броя мотори. Аз едвали до края на кариерата си ще направя 5-броя.
    Да прави сте че хората са постигнали повече и с по-малко, но нали се сещате че няма да си взема пак АВО-то и да тръгна с него на около св. тътешествие с разликата от сегашния ми.

П.П. БладиЧ "......напролет ще скоча на БМВ R 1200 GS Адвенчър..." е истината за теб. Трудно се преглъща цената но носете си новите дрехи момчета за да ....
    още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

До: Славните ветерани - Honda Africa Twin , Yamaha Super Tenere , Suzuki DR BIG.

Защо никъде не споменавате за Aprilia Pegaso 650
      Интерестно ми е да разбера мнението на доста по-опитни хора от мен, не искам да казвам, че е най-добрия мотор и т.н.

Коментар

Не се споменават още много модели - не им е тук мястото...

Коментар

Първоначално публикуван от go6o Преглед на мнение
          Не се споменават още много модели - не им е тук мястото...
          Не е за тук - вярно е!
          Аз карам от 3 години биг 800,а съм покарал около 300 километра градско такава на един приятел. Но мога да кажа едно - двигател Ротакс и японска електроника - ефекта на вървене за града - добър!

А аз да споделя за градското каране на ДР(из София).
          Много хора ме питат как из София с този "КЮТУК"...
          Ами екстра ми е - даже имайки се в предвид че съм 63 кила и висок 174!
          Честно по-лекото ендуро от типа 650 и около, е доста пъргаво и удобно за някои ситуации,но пък удобството(нека оставим вибрациите настрана - не ми пречат) на ДР като въртящ момент,тежък и минава меко като лодка отвсякъде,спира добре щот' килата натискат предното колело към асфалта...и т.н. в този дух!

А това дето някой по-нагоре беше написал дет' някой с Ямаха го посъветвал за Африка - аз съм за с 2 ръце,ама като порасна поне 180

Наздраве и хубав сезон!
          Ако все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X