До: Големи /тежки/ ендура ?
И още нещо за "Aprilia Dorsoduro 750":
И още нещо за "Aprilia Dorsoduro 750":
.
, а не за гъбарство, платноходство и т.н. !??
, имам го отскоро но просто съм очарован от вървеж возия всичко , караш си и си свиркаш километрите просто не се усещат , притежава мощност в изобилие , на 5-та без да сменяш предавка надолу от скорост 90 км/ч си ускорява спокойно и без усилие
даде ми разход 6,5 / 100 , със скорост 100-120 на по хубави отсечки 160 -170 , просто е идеален за нашите осеяни с дупки и неравности пътища момчето с което карах беше с Хонда Хорнет 600 и след 100 км пробег започна да се оплаква от болки в задните части
. Единственото което мога да изтъкна като недостатък е голямата височина на мотора ( оттам идва и усещането че тежи ) но това е проблем за хора с височина по малка от 175 см. , за по високите няма да е никакъв проблем
, + 2 чанти - дисаги. Бърза с не повече от 150км./ч., но реално не може да ги поддържа. Със 100-120, втори човек и пълно къмпинг оборудване харчи точно 6,5л/100км. Идиотоустойчив, държи на вода, кара се добре по пясък/кал с подходящите гуми и водач. Лесен за ремонт и поддръжка - елементарен двигател, разработен от такива сплави, че да не прегрява дори при работа на едно място. Много вибрации - почти като при КТМ
Не е капризен към бензин, масло. Не ме е оставял на пътя. И не на последно място - пада се добре с него - резервоарите (2бр. х 15л.) и ролбарите предпазват затиснат крак от контузии. Много точки на опора в земята и малки щети по мотора (козметични) След като го покараш няколко хиляди км. умаляват конете - 50к.с. но не е по-слаб от който и да е "Тръмпър".
| Model: | Suzuki V-Strom 650 |
| Year: | 2011 |
| Category: | Sport touring |
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар