Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новия ми GTR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новия ми GTR

H2R е невероятен мотор Владич,винаги като го видя го свързвам с тези азиятските дракони-просто ми изглежда така,много красив и много върви,феноменална машина

Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Да споделя сега какво има по мотора като екстри и какво няма разбира се,а също така и какво бих искал да има.

Какво има:
      Електрическа настройка на слюдата-много хубава и удобна екстра.
      Кийлес система за запалване,удобна екстра но по някога поражда проблемчета който вече знам как се отстраняват.
      Ръчна настройка на окачването,за мен лично тази екстра не ми е интересна,карам си го със заводските настройки и не виждам смисъл да ги пипам за сега.
      Сензори за налягане в гумите,мисля че тази екстра трябва да я има всеки мотор.
      Волтметър,нужна екстра за следене на състоянието на електрическата система.
      Тетралевъра от зад е невероятен,елиминира всякакви надигания и усуквания,все едно че караш мотор с верига а не с кардан.

Какво няма:
      Няма круиз контрол,от Кавазаки упорито отказват да поставят такъв,чува се че на модела за 2017 вече ще го има.
      Няма електрическа настройка на окачването,както споменах по горе,на мен лично тази екстра не ми е интересна.
      Няма подгряване на ръкохватките на по ранните модели,сега вече има на моделите от 2010 нататък.
      Няма линкнати спирачки,след 2010 вече има,също безинтересна екстра за мен.
      Няма ''Райд бай уаиър'',от до година май вече ще има за да им е лесно на Кавазаки да сложат круиз контрола и няколко мода за каране,като дъжд,спорт,туринг и тнт.
      Няма тракшън контрол на моделите от 2008-2009,от 2010 вече му слагат.

Какво бих искал да има:

Като че ли тракшън контрола и датчика за външна температура ми липсват,по новите модели ги имат тези неща.

Какво съм сложил и какво мисля да слагам още:

Сложих подгряващи ръкохватки на оксфорд,невероятни са
      Фенда екстенда на пирамид пластикс за да предпазвам радиатора от разни мръсотий
      Повдигачи 5см на кормилото
      Спойлер на МРА за слюдата
      ЛЕД светлини от пред

Какво бих искал да сложа:
      Куфар 47 литров,да си слагам каската,ръкавици,дъждобрани и други неща,страничните са големи но не са ми удобни за тази цел.
      Странични протектори на резервоара
      ГПС тракър,за мое спокойствие а и ще ми свали цената на застраховката,м/у другото вече съм го поръчал и чакам да дойде
      Омни круйзе,джаджа дето се слага на ръкохватката да ти застопори газта за да може да си разкършиш малко дясната ръка при по-дълги карания,по принцип не използвам круз контрола нито на колата ми,нито и на предишния ми мотор но по някога просто ти се иска да се размърдаш малко,омни круйза е идеален за това.
      Термометър за външна температура

Сигурно има и други неща който не съм ги споменал но с течение на времето и на тях ще им дойде реда
      Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Ето как някой от системите на мотора работят,тук се вижда как оригиналната слюда идва малко къса и се налага да се приведеш напред за да избягаш от струята,за това и смяната на слюдата става наложаща ако се цели по безшумно и комфортно пътуване.

Kawasaki GTR 1400

Коментар

Едно непринудено ,напълно импровизирано и непрофесионално ревю на машината направено от мен,направих го специално за форума без някаква предварителна подготовка
          Надявам се да ви хареса

Kawasaki GTR 1400

Коментар

Хареса ни и още как,изобщо не се притеснявай да се изявяваш ;-) Интересно ми е има ли шифтър на скоростите?Знам че не е типичната екстра за туристически мотор но все пак...Машината е страхотна да си я караш с кеф,искрено и се кефя :-)

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
              Надявам се шоуто в БГ да си струва и да има много изложени машини,ние който сме на вън ще чакаме с интерес за отзиви и снимки !!!
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march.jpg
Прегледи:1
Размер:176.6 КБ
ID:5708140Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (1).jpg
Размер:198.1 КБ
ID:5708141Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (2).jpg
Размер:152.0 КБ
ID:5708142Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (3).jpg
Размер:99.8 КБ
ID:5708143Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (4).jpg
Размер:179.0 КБ
ID:5708144Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (5).jpg
Размер:96.7 КБ
ID:5708145Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (6).jpg
Размер:235.2 КБ
ID:5708146Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (7).jpg
Размер:203.5 КБ
ID:5708147Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (8).jpg
Размер:106.2 КБ
ID:5708148Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (9).jpg
Размер:207.4 КБ
ID:5708149Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (10).jpg
Размер:124.4 КБ
ID:5708150Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (11).jpg
Размер:207.5 КБ
ID:5708151Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (12).jpg
Размер:225.2 КБ
ID:5708152Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (13).jpg
Размер:158.1 КБ
ID:5708153Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (14).jpg
Размер:172.4 КБ
ID:5708154Натиснете снимката за да я уголемите

Име:moto show bg 2016 march (15).jpg
Размер:181.7 КБ
ID:5708155ами не можах да снимам всичко, но ей така да има материал...не се бях подготвил и снимах с телефона, докато не ми се напълни картата. както и да е да кажа само,че освен основните японски марки имаше интересни неща и от вносителите на марката MV Agusta и така недооценявания ким...сещате се..к'о. за хората от чужбина специално ето това: http://topgear.bg/?go=article&p=deta...rticleId=10464
              Последно редактирано от boda nx; 28-03-16, 21:21. Причина: допълване на информация

Коментар

Благодаря за снимките колега ''Бода'',имало е какво да се види и се надявам да е можело да се сяда на моторите за по добър експириънс,айде до година да е още по-голямо шоуто
                Няма шифтър''НЕМО''даже не знам и дали има някаква опция-може би вече е измислено нещо,не съм карал до сега мотор с шифтър но колегите разправят че е благинка за по-спортно ориентираните ездачи,знам ли ???
                Последно редактирано от SIM; 28-03-16, 21:25.
                Kawasaki GTR 1400

Коментар

Ето и малко за екипировката ми и това което използвам покрай нея

Kawasaki GTR 1400

Коментар

Благодаря, че споделяш всичко ... получава се
                    0887 246718

Коментар

Благодаря на колегите за споделеното.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Получават ти се нещата пускай клипчета,гледаме с интерес☺

Коментар

Благодаря за труда, който полагаш, за да ни предоставиш всички подробности! Със сигурност, доста почитатели на модела или такива, които възнамеряват да си го купят, ще оценят това което правиш. Както се казва - информацията е повече от пари!

Много и незабравими моменти с мотора!

Коментар

Благодаря приятели,по-скоро е удоволствие и се надявам че ще има гледаемост а и това че ще мога да помогна на някои е просто безценно.
                            Когато аз прохождах в това мое хоби много ми се искаше да има такива ''Български'' клипчета в нета но уви там има само клипове с кантарене,въртене на гуми и бясно каране,к'во да правиш,явно това ги влече днешните юнаци
                            Поздрави
                            Kawasaki GTR 1400

Коментар

Адмирации за усилията да представиш мотоциклета и екипировката. Аз да попитам за панталоните, номерацията им отговаря ли на това което дават в таблиците? Там пише че М-34, L-36, XL-38, твоите отговарят ли на размера дънки който носиш и ако си ги пробвал в дъждовно време как се представят?Аз нямам магазин наблизо, където да ги пробвам и ще трябва да ги поръчам по интернет.
                              Поздрави.
                              Subaru Legacy 2.5
                              Suzuki GS500 E

Коментар

Привет Мартине,да отговарят,и аз като пробвам по принцип нещо първо си пробвам първо по размера на дънките и след това вече ако нещо не ми пасва пробвам и други размери,но все още мисля че е по-добре да пробваш нещо в магазина и след това да си го намериш из нета по-евтино,аз така правя за да няма после грешки и да се налага да връщам обратно.
                                Не е проблем ако не ти пасне да го върнеш,ако пазаруваш от Английски магазин онлайн-но сигурно вече го знаеш това понеже виждам че си и някъде по света
                                Всичко добро
                                Kawasaki GTR 1400

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X