Честито и от мен , със здраве да си го караш , и като му се накараш , да си купиш тежко ендуро. Двигателя е еднакъв с този на Трансалпа , но предавките са различни и от там идва разликата в разхода. Някъде по другите теми видях , че имаш намерение да го подкарваш по черни пътища , за целта е хубаво да му измислиш някаква защита на водната помпа.
Благодаря!
Относно карането по черно...всъщност нямам много такива намерения.Идеята ми е по-скоро в редки случаи ако се наложи за пикник или до някоя забележителност, да се излиза извън асфалта.Това обаче ще става само и единствено по утъпкани черни или макадамови пътища...без коловози и хард елементи.
Това са ми намеренията, ама какво ще се получи все още не знам.Между другото...и аз се заглеждам по защита за отдолу/дори мярах на един Девил като , че ли заводска такава/, но ..всичко по реда си
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
...
Минаха години, но мерака за мотор не ме оставя. Знам, че ще дойде време и аз като теб да си взема отново мотор.
Честито! Нека да ти носи радост и много безаварийни километри!
И аз знам, че ще дойде това време..не се и съмнявай, а и ...не отлагай...
Аз още преди 4-ри години бях с парите в джоба и тогава артисах с покупката на мотора.След това на няколко пъти отново и отново събирах париците...ама все "важни и неотложни" неща изскачаха, а живота си върви и не пита...
Така сега както писа..."На дърт гъз, зелен бъз"...ама то всъщност си толкова дърт колкото се чувстваш...
Все пак не чакай...идва момент в който вече и да искаш много неща не ти позволяват да изпълниш някоя своя мечта...
Поздрави!
NISSAN FOREVER
Честито и от мен, хиляди безварийни километри, здраве и късмет!
За жената не го мисли - и аз бях така: ти си луд, къде на тия години сега мотор ще караш!!!! мина време, улегнаха нещата, после ме пита: ще ме метнеш ли и мен с моторетката на работа??? че и децата взеха да се зарибяват
Честито! Пожелавам ти безброй усмивки с моторетката!
Тая година по 200-300, после по 2000-3000... апетита идва с яденето нали знаеш
А и като знам какви снимки и теми пускаш вече нямам търпение да прочета първия ти мотопис, пък ако ще да е от вас до кварталната бакалия
Относно фотото - най удачния вариант за мен е раница на резервоара. Малко омекотяващ и убиващ вибрациите материал по дъното и стените на раницата и си капитан. Моя D90 е пропътувал над 10000км. вече в тази конфигурация. Дъжд, пек и всякъкви условия, че дори и 2 падания - проблеми няма нито с фото-то, нито с раницата. Основн минус е това че раницата не се заключва и трябва постоянно да се наглежда, но не е огромен проблем - обикновено като не съм до мотора, фото-то ми е в ръката.
Още веднъж честито, моторетката е супер!
Калин - О88 б579I9I
Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.
Честито и от мен! Обаждай се ако имаш път към Ямбол и наоколо да бръмчим заедно
П.С. Дефлектора "цепи мрака" ...може и за въздушна спирачка да се използва
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Това с фотото ми е голям проблем и на мене! Имам раница за резервоара ама ми се струва че и там много друса. За сега най-безопасно ми се струва на гърдите ми, е не поемам рискове да падна де.
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Благодаря ви за пожеланията приятели.Искрено се надявам да имам много щастливи и запомнящи се моменти с новата придобивка.Ще се намери начин и за пренасяне по-безопасно на фотото, и за мотописи...
Живот и здраве да е.Сега първо ще я почовъркам малко, за да я приведа във вид който няма да ме дразнят разни козметики, ще я обслужа и след това...гас...
Поздрави!
NISSAN FOREVER
Честито и от мен Любо, изненадах се че си купил мотор, приличаш ми на улегнал семеен мъж , но както се казва, докато можеш да ходиш и ядеш сам, няма възрастови ограничения за мотори и др., честита да ти е и много прекрасни километри с мотора да навъртиш, и много нови снимки да правиш из обиколките си
Интересно...видях първо...втория мотор, а Африката едва след това...
Явно болестта е в напреднал стадий...
П.П.Предполагам сте си изкарали подобаващо, а и времето беше с моторджиите..
Поздрави!
NISSAN FOREVER
Коментар