От: Дайте мнение за -Yamaha XT 660 Z (200
, Suzuki V-Strom , BMW F 800 GS
ВладиЧ, благодаря за предложението, не се бях заглеждал по този модел, но някакси не ме грабва
. Досега карах крос а ми се иска новия мотор поне малко да наподобява по външност на ендуро. То е ясно че няма как да става за гората но поне да може да се кара по хубав черен път и да не пазя всяка дупка. Може би след като дадохте мнение за XT и v-strom, това което е по близо до моето търсене е v-strom.
Моля колегите които карат този модел да споделят на какво да обърна внимание когато търся такъв. Слаби места, характерни дефекти и одобености на модела. Коя година да е, да има ли ABS, протектори и т. н.
Благодаря предварително на всички за старанието и изложените мнения
ВладиЧ, благодаря за предложението, не се бях заглеждал по този модел, но някакси не ме грабва
. Досега карах крос а ми се иска новия мотор поне малко да наподобява по външност на ендуро. То е ясно че няма как да става за гората но поне да може да се кара по хубав черен път и да не пазя всяка дупка. Може би след като дадохте мнение за XT и v-strom, това което е по близо до моето търсене е v-strom. Моля колегите които карат този модел да споделят на какво да обърна внимание когато търся такъв. Слаби места, характерни дефекти и одобености на модела. Коя година да е, да има ли ABS, протектори и т. н.
Благодаря предварително на всички за старанието и изложените мнения

Коментар