Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tiger Explorer или GS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Tiger Explorer или GS

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Тъкмо да се включа и ето правилния съвет. Мога да ти дам да покараш моя дукатник и сам да прецениш струг ли искаш или истински мотор
    Благодаря за предложението, но съм малко далече от теб
    Този уикенд ще опитам направя няколко теста и ще решавам, познавайки себе си най-вероятно решението ще бъде силно емоционално.
    The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

От януари излиза новия Rally Raid на Aprilia..,вече с 19-ка и на конкурентна цена...просто предложение избора си е твои. http://www.motoblog.it/post/343936/a...-rally-my-2015

Коментар

Първоначално публикуван от Mitko69 Преглед на мнение
        ....., познавайки себе си най-вероятно решението ще бъде силно емоционално.
        Това е най-важното. Дори мисля, че си избрал, ама все пак се двоумиш.
        още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Първоначално публикуван от fozy Преглед на мнение
          Това е най-важното. Дори мисля, че си избрал, ама все пак се двоумиш.
          Абсолютно позна, причината да се двоумя е, че мотора е на 1000 мили от мен и ще го взимам на тъмно...

Коментар

Първоначално публикуван от Mitko69 Преглед на мнение
            Абсолютно позна, причината да се двоумя е, че мотора е на 1000 мили от мен и ще го взимам на тъмно...
            е, то и жена някой път се взима на тъмно де... ама трябва да я покараш все пак... моторетката де...

Коментар

Днес карах един Тигър, дилъра ми даде мотор който се дава под наем, т.е. доста каран, но в приличен вид. Стори ми се малко тежък докато го бутах по паркинга, но в движение нямам забележки.
              Двата проблема които ми направиха впечатление са:
              Скоростния лост като, че ли е малко по дълъг, аз нося обувки номер 43 и петата ми трябваше да е на края на стъпенката за да работя със скоростите комфортно, може и да си внушавам, но това се коригира.
              Втората забележка е, че стрничните куфари имат аванс на движение около 3 см, това било направено с цел да не се лашка мотора много при скоростно разминаване когато те удря въздушната струя. Когато куфарите са празни се чува едно много неприятно чукане, което в първия момент реших, че е от кардана.
              Като ги свалихме всичко се оправи. Куфарите не ми харесаха изобщо, аз предпочитам с горно отваряне, но да не ставам претенциозен.
              Като цяло съм впечатлен, ГС-и съм карал достатъчно, така, че няма какво да тествам.
              Сега малко за цената.
              Тъй като имам да плащам 6 цифрена сума за колежа на дъщеря ми, нов ГС е ъпсурд в следващите 5 години, затова и се насочих в диапазона 2008-2010, за моя бюджет мога да взема ГС на около 15000 мили с куфари и краш барове и пълна сервизна история на възраст между 5 - 7 години. Както един колега спомена-ретро категория.
              Тигъра, който съм харесъл е на 9000 мили, идва с 3 куфара, адвенчър тава и слюда, нагреваеми ръкохватки и седалки, тракшън, АБС, ЛЕД допълнителни фарове, долни и горни краш барове, круиз контрол и 18 месеца гаранция, за същите пари + колкото ми излезе докарването или ако реша да летя самолетния билет.
              Довечера нарязвам салатата, наливам ракията и като дойде куража решавам.

Коментар

Хайде успех с решението! При всички случаи да е за добро!
                Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

ей, то си е такава краста, че... кое е по-по-най- за мене... пробвах-пробвах и накрая като се качих за 3 дена на една Мултистрада под наем за 3 дни и... отложих избора за догодина пак...
                  и моля ви се без 5 цифрени суми дори и да започват с 1... много си е за 2 гуми да не говорим,
                  че Мултистрадата започва с цифрата 2... как да кажеш "моя мотор" - ми той си е на банката
                  (иначе си бях харесал едно скромно Хонде - NC750Х - 55 коня, като за начинаещ, супер-2-на трансмисия - супер -цена-супер финансиране - супер гаранция...)
                  ама пусти кеф...
                  и успех! дано намериш твоя!
                  Последно редактирано от ivied; 27-09-14, 11:48. Причина: пусти кеф

Коментар

В крайна сметка вкарах една оферта на Тигъра. Продавача, нещо се бави, но няма да му давам зор.

Коментар

Стискам палци да размисли и темата да отиде към представяне на Тигъра.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Мой е.
                        Сега остава да му намеря транспорт да дойде до нас и хубаво време за тестове.
                        Мерси за съветите
                        http://www.tiger-explorer.com/index....ic,9517.0.html
                        Последно редактирано от Mitko69; 03-10-14, 03:01.

Коментар

Честито.
                          Със здраве да си го караш и много "+" емоции да ти донесе!
                          ......... сигурен съм, че ще споделиш впечатления, емоции, и пътеписи
                          0887 246718

Коментар

айде, хаирлия да е... Честито! И да продължиш темата с впечатления от моторетката!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Стискам палци да размисли и темата да отиде към представяне на Тигъра.
                              А вече и завиждам.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Даааа........направо си е за завист. Ама благородна. Честито! Това е правилният избор. Много безаварийни километри и хубави емоции!
                                BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
                                LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
                                Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X