Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW R 1200 GS Adventure 2014 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BMW R 1200 GS Adventure 2014 година

След като прочетох почти всички пътеписи в раздела за тежките мотори реших да осъществя една голяма моя мечта - за голямо ендуро, с което да мога да пътувам по далечни дестинации.
    Е мотора вече е факт ........... остава само да се науча да го карам и готово - мечтата ми ще се осъществи!
    Държа още в самото начало да поясня, че никога не съм карал мотор (като не броим един курс за категория А преди десетина години)
    Първите ми впечатления от 800м каране до близката бензиностанция и обратно са, че машината е тежка и въпреки това комфортно стабилна.
    Сега ми предстои регистрация, подробно запознаване с менюто на машината (нейните настройки) .... и чакам малко по-топло време.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140203_130857-1-1.jpg
Прегледи:1
Размер:50.9 КБ
ID:5560931Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140203_130907-1-1.jpg
Прегледи:1
Размер:60.2 КБ
ID:5560930
    Последно редактирано от Стефан Слабов; 04-02-14, 20:59.
    0887 246718

Коментар

Ами честито И си голяма работа да знаеш...Не бил карал мотор..и се хвърляш на тежко ендуро...По кротко отначало Като гледам гумите ти са Мишлен Анаке 3...тъкмо ще кажеш как е с тях
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Честито и от мен
        The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

Коментар

Честито!
          Много километри да изминеш и много пътеписи да изчетем

Изглежда внушително ...
          ______2
          Е = MZ

Коментар

Стефане, имам идеи за Събота, Неделя.
            Звънкай!!
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Честито!
              Със зраве да си го ползваш.
              BMW F800GS

Коментар

Честито!Много безаварийни километри!

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  Стефане, имам идеи за Събота, Неделя.
                  Звънкай!!
                  То мочето спомена, че не се е качвал на мотор от 10 години Сега ако тръгне и да кара посред зима без опит , че и на тежък мотор.....
                  ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                    То мочето спомена, че не се е качвал на мотор от 10 години Сега ако тръгне и да кара посред зима без опит , че и на тежък мотор.....
                    Споко бре ... най-много да стигнем до Бакаджика, като за първи път.

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Споко бре ... най-много да стигнем до Бакаджика, като за първи път.
                      Е не отидохме до Бакаджика, но се отчетохме с първите 50 км. Като изключим две полягания на мотора всичко останало беше много добре. Срещам трудности с потеглянето и острите десни завои с ниска скорост, но няма нищо непоправимо.
                      Тук е мястото да изкажа искрени те си благодарности на Румен (car test), за търпението и вниманието което ми обръща в подготовката на бъдещи те ни пътувания до далечни дестинации.
                      А иначе мотора е просто перфектен, да тежък е, но е много мощен и комфортен - седи като залепен за пътя .....
                      Последно редактирано от Стефан Слабов; 08-02-14, 21:41.
                      0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
                        Е не отидохме до Бакаджика, но се отчетохме с първите 50 км. Като изключим две полягания на мотора всичко останало беше много добре. Срещам трудности с потеглянето и острите десни завои с ниска скорост, но няма нищо непоправимо.
                        Тук е мястото да изкажа искрени те си благодарности на Румен (car test), за търпението и вниманието което ми обръща в подготовката на бъдещи те ни пътуване до далечни дестинации.
                        А иначе мотора е просто перфектен, да тежък е, но е много мощен и комфортен - седи като залепен за пътя .....
                        Супер...Да не пропуснете да постнете тук пътуванията....

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                          Супер...Да не пропуснете да постнете тук пътуванията....
                          Ти няма ли да дойдеш? ...

Коментар

Днес времето беше много хубаво, затова се разходихме до комплекс Пастървата в с. Енина.
                            Хапнахме по една ребена чорба и се прибрах ме. Общо около 240 км.
                            През целия път съм се забавлявал ..... да изписваш всеки завой е било голям кеф!
                            На 6-та от 100 до 200 км/ч ускорението е просто перфектно (само вятъра идва малко в повече).
                            ...... с нетърпение чакам следващия преход!
                            0887 246718

Коментар

Ти няма ли да дойдеш? ...
                              Програмата ми за лятото обикновенно е готова по това време За това лято съм планувал повече "черно" / да не ми мине котка път.../ Абе все ще се уговорм нещо...

Коментар

Честит да ти е! На много готини места да те заведе и само положителни емоции да ти донесе!

А аз пък чакам да се стопи снега да покараме каручките...
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X