Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki DR650SE
Свий
X
-
Само дека ти е ръджаф кюнец0Първоначално публикуван от nii Преглед на мнениеза кво намекваш, Юда???
Е ко? Нели?
И така е, прав си.
Срам не срам - станАх си ондажия
Враг усраине
Коментар
-
Какво му е на номера?
Не съм виждал такъв, нещо нетипично има ма не знам още какво.
Да не го принтирал некой дизайнер?
Ааа чатнах се - синята бездна не е на место:

Ей провокираш ме да из изврънкам дъргела обратно.
Не завинаги за почивните дни.
Да ти се незнае и ръчкатела!
Враг усраине
Коментар
-
Сложна логистика включваща и скутера - затова така.Първоначално публикуван от nii Преглед на мнениеКак може да караш този Мотор с такова канче вместо каска??? Остава да си бил облечен с розови бермуди и джапанки CROCS???
Колко мухи изядох докато се прибера не и истина.
Но без бермуди и жапки поне,
Иначе ме дреме за визията - аз съм си колхозник с пареза на среден пръст.
Обещал съм обаче да плащам всичко, докато е в мен.
За всичко, включително бензина
Собственика поне ме познава - беше леко притеснен.
Та сигурно ще се минава и през кат за това време
Дръгел0 е първична сила, спомен от епоха без съвременни гейщини.
Даже ку не ме домързи ще му върна и титаниевия кюнец докато е в мен.
Със стоковата генерация работи по-добре ама е по-тих и от скутера.
И малко ми пречи на егото
Враг усраине
Коментар
-
И над година след последното мнение в темата, да докладвам.
В понеделник заминавам с мотора в Гърция, ще циркулирам до Пелопонес и насам натам та реших да го потегна.
Предните накладки бяха на 0,4мм а аз като виден софийски дришльо карам само с оригинални накладки NISSIN . В Миркат няма, но в Еди мото има същите с опаковка на Кавазаки, че и по-евтини дойдоха.
Смених маслото с един Мотул 10В-50 който съм купувал миналата година.
За капак на всичко, братовчед ми от САЩ ми донесе едни COGENT Dynamics DDC щуротии за предното окачване - https://procycle.us/product/158 които според интернета правят мотора много по-стабилен.
В събота , повлиян от първата студена бира в 10:00 и отсъствието на жена ми, реших да видя колко па е сложно това нещо, взех две шишета масло за колове 5W и докато повдигах мотора на два палета и една дъска си преклюцах гърба доста грубо
След няколко часа пиене на бира, 30 цигари и бърсане на масло от ВСИЧКО наоколо, успях да ги сложа. Снимки няма, щото не исках с мазните лапи челични да си пипам телефона.
В понеделник се назобих с 3 хапчета Волтарен, събрах смелост и подкарах - ами да ви кажа ефект има, ама не мога да ви го опиша. Вози доста по-твърдо отпред, по-добре поема неравности и не потъва толкова при спиране.
Остава да измия веригата (за първи път от 2023г насам) и съм готов за подвизи.
Наслаждавайки се на постигнатото, се замислих че много ми липсва пластмасовия резервоар дето го продадох на Esper , но някак ми се ще да е по-малък и лек. Реших че веднъж се живее, сетих се за едни пари дето колегите ми събраха за рождения ден да си купя подарък и поръчах пластмасов резервоар Clarke 14l https://procycle.us/product/370
Не знам кога ще дойде, но вероятно ще е след като се върна от Гърция.LZ1NDI
DR650SE K8
- 3 likes
Коментар
-
Всъщност поръчах син цвят, непрозрачен. Ще карам като досега - на шесто чувство кога свършва бензина.
Хамериканците пишат, че тоя 14л резервоар се раздува до близо 16 след около година, което ще ми даде доста километри преди резерва.
Твоя ацербис вече вероятно и той е над 23 литра (по мое време събираше 22)
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Коментар