От: Мнения за BMW F 650 GS
Здравейте!
Отскоро чета във форума и се надявам на жокер от съфорумци.
Проблема ми е следният:
Решил съм /след доста сондажи на мнение и проби/ да купувам моторетка, която ще е БМВ Ф650ГС.
Харесал съм таз моторетка
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...27&f1=detailss
Проблема е че съм от Пловдив и ми е сложно да дойда до Плевен само за един оглед.
Ще съм благодарен ако някой съфорумец от Плевен й хвърли едно око и каже дали си струва машинката.
Пък и някой жокер за продавача няма да е излишен /разбрах че внасял регулярно машини така че сигурно е известен в региона, дали е коректен - некоректен и т.н/.
Ако машината си струва идвам до Плевен да я пазаря.
На извършилия огледа ще се отплащам с бири!
Здравейте!
Отскоро чета във форума и се надявам на жокер от съфорумци.
Проблема ми е следният:
Решил съм /след доста сондажи на мнение и проби/ да купувам моторетка, която ще е БМВ Ф650ГС.
Харесал съм таз моторетка
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...27&f1=detailss
Проблема е че съм от Пловдив и ми е сложно да дойда до Плевен само за един оглед.
Ще съм благодарен ако някой съфорумец от Плевен й хвърли едно око и каже дали си струва машинката.
Пък и някой жокер за продавача няма да е излишен /разбрах че внасял регулярно машини така че сигурно е известен в региона, дали е коректен - некоректен и т.н/.
Ако машината си струва идвам до Плевен да я пазаря.
На извършилия огледа ще се отплащам с бири!
Успех
. Сега да дойдеме и на единствения проблем който имам от скоро и още не съм решил. Смених си акомулатора с нов и сега всеки път като паля мотора киометрите ми се рестартират на 0км ако някой може да помогне ще съм благодарен ако не като реша проблема ще влезна да напиша какво се е случило.Единствения мотора за който ще заменя мойта F 650-тка е F 800 GS 2008г.Сега да ви кача и няколко снимки и се надявам да съм помогнал с моя кратак опит.
От малък съм запален по всичко що е на колела, било то автомобили, мотоциклети та и велосипеди. Подкарвал съм чат пат разни мотори за черен път и асфалтови, от 3 години имам 500 кубиков скутер, но винаги като видя мотоциклет BMW се обръщам след него
Коментар