Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замислил съм се сериозно за R1200GS...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Замислил съм се сериозно за R1200GS...

Първоначално публикуван от Оги Преглед на мнение
    Нещо забавно: един калъф, на осми канал в КАТ, огледа мотора и каза: "На мен не ми се вярва, че този мотор е 2010 година" и край!!! [ATTACH=CONFIG]301420[/ATTACH]
    Честито за покупката и поздравления за приключението, което си спретнал

А за въпросния калъф на 8-ми канал и ние с един приятел имахме проблеми в петък, като регистрирахме едно Suzuki SV650 2006г., което явно е било учебно в Италия и в талона му пишеше 25 KW, но тоя се запъна и не искаше да го регистрира, защото първо такива мотори нямало досега и не са регистрирали и не можело да е 25 KW, не може 650cc да е толкова слаб, та трябваше да се ходи до Миркат, да дават служебна бележка и 2 часа разправии, след което имаше "къси, дълги, аварийни" и т.н. проверки, а междувременно един пич с АВО от преди 50 години мина без дори да го погледне....
    Per aspera ad astra.

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията!!! Най-искрено желая да ви се връщат и на вас всички пожелания, които получих

Гриша, старият мотор ще го продам, най-малкото, защото нямам къде да държа двата, и сега "живее" в сервиза на един приятел. Много ще се радвам да си остане тук, сиреч да го купи познат или приятел, защото, по мнението на Орлето от Пловдив и на Люси от Дарукар, моторът великолепен.
      Дай си мейла, за да ти пратя пресни снимки - вчера ходих да го снимам
      P.S. Като се качих на него, някак си по-голям, по-хард, по-як, по-внушителен ми се стори от новия... Новият е по... абе, по-глезено лигавичък, така да се каже... Дано да не се окаже, че голямата ми любов е 1100, а не 1200

Коментар

Ти го каза... изчакай края на сезона и тогава решавай кой да разкараш.
        Сериозно!
        You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

ili4 е абсолютно прав!

Но ти все пак прати снимки. Предвалително благодаря.
          Ето мейла: gbonchev@mail.bg

Поздрави!
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X