Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замислил съм се сериозно за R1200GS...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Замислил съм се сериозно за R1200GS...

И аз да си кажа: замислил съм се сериозно за R1200GS. Не че моят R1100GS не ми е ОК за потребностите, но съм влюбен във външния вид на 1200. Та ако някой знае за някой такъв, с идеална история (имам предвид поддръжката), моля да драсне. Предпочитам модел след 2008 г.
    Засега съм проверил при Васко от Горубляне, и при Коко от Лозенец (от него купих настоящия си баварец, и съм изключително доволен), но и двамата нямат тъкмо в момента нищо такова. Не ми се купува мотоциклет от случайни хора, затова и пиша тук, а не обикалям по обяви от мобилето например.

От: BMW motorrad BG

Чудих се къде да поставя това питане... Ако не му е тук мястото, моля да бъде преместено!
    Някой познава ли този мотоциклет (респективно собственика му)? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...866&f1=details

Коментар

Прилича на предишния мотор на Орлето от Пловдив. Разпитай неговия къде е в момента...

Ако не е неговия - аз повече не знам.
      You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Орлето го купи чисто нов неговият, навъртя му 50 000 км и го продаде на един друг пловдивчанин Марио, който му навъртя още 20 000 км и също се опитваше да го продаде. Този е със софийски номера, тунингово стъкло и огледала, (на Орльо нямаше такива работи), но пък имаше куфари. Оригиналните пластмасовите на БМВ. Факта че този собственик е написал, че този модел от 2005 год е 108 коня говори, че не е много наясно с нещата. Ако това е на Орлин мотора, до като беше в Пловдив този мотор поддръжката му беше перфектна! В това отношение Орлин не прави никакви компромиси! Точно на време и винаги най-доброто! За следващите собственици, обаче не знам. По-скоро засиране....
        Последно редактирано от ВладиЧ; 20-12-10, 08:03.
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Да, това е старият мотор на Орлето, само че незнайно по какви причини сегашния собственик се опита да го скрие - обясняваше ми, че го бил купил без странични куфари, ама сега от и-бей купил стари, с които било падано и имало счупено по тях, твърдеше, че е поддържан само в ДаруКар от Людмил и т.н., и т.н.

Коментар

Благодаря за информацията!!!
            Но като я чета, разбирам, че и това не е моят мотор Някак си не ме грабват тия криеници и измишльотини на настоящия собственик.
            Ще му звънна и аз, за да видя мен какво ще ме налъже

Коментар

Не очаквах, че ще има толкова мнения по повод този мотор, затова публикувах тук въпроса си... ако модераторите преценят, нека пренесат коментарите на обявата на друго място.
              Ето какво получих като информация за мотора, при телефонния разговор: собственикът ми каза, че моторът е на Орлин. Конските сили били 108 заради ауспуха Акрапович. Куфарите ги нямало "по една или друга причина" както се изрази той и не ми каза каква е причината.
              И още нещо - Орлин ми каза, че моторът е бил с ролбари, които аз не виждам на снимката. Не зная каква е причината да липсват, мога само да правя догадки

Коментар

А-ха... не са много причините, които те карат да разкараш ролбари и куфари...
                Защо не го погледнеш мотора. Може да си струва, дори и да е изпускан - просто предложи по-ниска цена.
                Знаем ли колко време е стоял при сегашния собственик?

Коментар

Ролбарите ги няма. Куфарите са счупени. Сменено е защитното стъкло и огледалата... Май няма да е било само изпускане..
                  Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

... или е било изпускане, ама от високо...
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Орлето също предложи да отскочим и да огледа мотора. Следващата седмица, точно това ще направим и ще пиша.
                      Времето, което е бил при сегашния собственик е лесно да се разбере - Орлин дори го познава, защото са се срещали след като сегашния собственик е купил мотора.

Коментар

От: Замислил съм се сериозно за R1200GS...

Ето и продължението на темата

(не зная как да вградя снимките в коментара, затова пуснах линкове )

В събота летя за Лондон да си го взема.
                        Ще тръгна с него за БГ, та в тази връзка, ще са ми полезни всякакви съвети за маршрути с възможно най-малък риск от заснежени/заледени пътища, места за преспиване на премръзнал моторист , и места за бивакуване, ако ме затрупа сняг и трябва да чакам пролетта

Снощи говорих с Орлето (от Пловдив) и той ме посъветва да не минавам през Унгария-Сърбия-БГ, а през Словения - Хърватска - Сърбия - БГ.
                        Чудя се дали да не опитам този маршрут. Никога не съм го минавал (всъщност Хърватска съм я минавал пролетта, като правих обиколката на бивша Югославия, но тогава движех само по малки крайморски или планински пътища, заради удоволствието от красотата на природата.).

Ако пък някой има възможност да предложи място, където да оставим мотора за няколко седмици (докато поне спре снеговалежа), в Лондонско, също бих се замислил сериозно и най-вероятно бих отложил прибирането с мотора точно в момента.
                        Също така, ако някой знае за възможност да натоваря на някакъв надежден транспорт мотора и да ми го докарат, нека да сподели. Аз ще си се прибера със самолета.

Ами това е...
                        Ще черпя като се прибера в БГ
                        Последно редактирано от boiko73; 26-01-11, 23:44. Причина: неработещ първи линк

Коментар

Чудя се, дали не е по-безснежен маршрута от щом стъпя на континента, след Ламанша, да тръгна през Франция, към Италия и от там през Бари-Игуменица с ферито, и през гръцко та у нас.
                          Моля ако някой е минавал по подобен маршрут, да сподели информация и предположение дали ще е по-малко рисков от към заснежени пътища

Коментар

Това си е сложна работа. Алпите трябва да ги заобиколиш, каквото и да ти говорят...

Ако си с агресивни гуми може и да пробваш през снега, но се примири с факта, че ще го изпускаш. Gerbing е най-добрия ти приятел за такова пътуване.

Абе и аз бих ти го докарал - аз моя така го докарах с жена ми... но беше юни. Пусни ми лично ако ме вземеш на сериозно и може да се спазарим...

ПС: Топлите течения в северно море правят климата на острова и в Холандия много мек. Проблемите ти почват на континентална Европа. Заради отдалечаването ти от тези течения и Алпите.

Коментар

Оги,
                              като каза за транспорт. Xfact (Тони) като си купи дукатито от Англия го докара с DHL:
                              xfact
                              Вар1: Самолет и здраво дупе - това за мен е най-готиния вариант
                              Вар2: DHL. Сега всеки ще скочи и ще каже " Ма мноу скъпо бе.." Да ама не. Мога да покажа фактура: DHL Freight - UK-Sofia 800 лева )
                              Предвид сезона, мисля, че и за теб втория вариант ще е по...

...но аз лично бих опитал първия
                              Колкото повече толкова повече sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X