От: HONDA V4 Crosstourer Concept
ривет колеги,след дълго чакане много снимков материал и видео изгледани в интернет днес пристигна дългоочакваният Турър на Хонда а именно Кростурър.След четеното и гледането на снимки,на живо си е друга работа.На пръв поглед някой ще рече,хмммм нищо особенно,но яхнеш ли се оптгоре му е доста внушителен като размер.Със височината си от 185 малко ми остава да докосна земята има широк захват на кормилото и имам чувтвото ,че съм дребен за него.
При запалване на двигателя,шумът е доста плътен за разлика от VFR 1200 ок който е ваимстван двигателят и не само.....поради факта ,че липсва клапана на генерацията който при VFR-a се отваря след 5000 об/мин.Много приятна музика за ухото.Има отделен бутон за таркшън контрола позициониран отляво на кората до резервоара,който се деактивира с едно натискане,има вграден борд компютър отчитащ разход километри за преминнаването не мога да се сетя за средна скорост,доста добре е направено и също така четливо и разбираемо.Резервата е около 4 литра,като при влизане в резервен режим освен ,че премигва скалата на таблото а така също започва и да отчита литрите наобратно към 0 и показва колко имате налични в резервоара.Не можах да прочета цялата книжка с инструкцийте,утре ще публикувам и сервизният план на мотоциклета.Не съм много сигурен но мисля,че Хонда дава 3 години гаранция без ограничение на пробега ,както е при VFR-a.Незнам на мен специално ми хареса и ми допадна като стойка и визия,имах удоволствието да направя едно кръгче в двора утре ще се пробва но за съжаление както винаги първи се класират шефовете.
При подаване на газ ми направи впечатление,че дърпа доста рязко в сравнение с VFR от ниските.Тежеста му обае се усеща предвид височината на мотоциклета,което според мен не е проблем за опитните ездачи.Като цяло по добре би изглеждал с ролбари,халогени и по висока слюда (оригиналната има две позиций за закрепване).Фабрично е с ABS и тракшън,като опция идват и нагреваеми дръжки и други.С две думи оправда очакванията ми,че даже и ги надмина.Остава обаче да видим как се държи на пътя.Предлагам ви малко снимки и едно видео ако успея да ги кача.Наслаждавайте се

http://www.bikemovies.com/movie/015304/
Не ми харесва нещо това видео,на компа м и ги няма тези шумове странни,незнам нещо при качването сигурно.Ще направя друго
ривет колеги,след дълго чакане много снимков материал и видео изгледани в интернет днес пристигна дългоочакваният Турър на Хонда а именно Кростурър.След четеното и гледането на снимки,на живо си е друга работа.На пръв поглед някой ще рече,хмммм нищо особенно,но яхнеш ли се оптгоре му е доста внушителен като размер.Със височината си от 185 малко ми остава да докосна земята има широк захват на кормилото и имам чувтвото ,че съм дребен за него.

http://www.bikemovies.com/movie/015304/
Не ми харесва нещо това видео,на компа м и ги няма тези шумове странни,незнам нещо при качването сигурно.Ще направя друго
Коментар