Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Петербург до Камчатка по БАМ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От Петербург до Камчатка по БАМ.

Е, яко е това пътуване. И на мен ми беше много интересно да прочета всичко и да изгледам репортажите. И тъй като тази крайна точка, но по съвсем друг маршрут, ми е легнала много на сърцето ми беше и полезно. Владич продължавай да ровиш за такива маршрути. Пък знае ли човек, може и там да се срещнем.

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
      Ами да вземем да отидем ли...има ли мераклии. Хубавото е ,че с една виза обикаляш половината свят, а казват ,че там живеели най
      хубавите хора на земята а именно рускините.
      А лошото е, че дават виза само за един месец. Аз искам поне половин година да се лутам там

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
        А лошото е, че дават виза само за един месец. Аз искам поне половин година да се лутам там
        И за мен това е начина Да имам няколко месеца.

Има решение:
        375 евра за едногодишна, многократна бизнес виза.
        Основание за такава виза има всеки, който в предходната календарна година е посещавал Русия поне веднъж. Това е.

Има и още една-хуманитарна(безплатна), но там е твърде сложно. Трябва да се правим на такива, каквито не сме. Не, че с "бизнес" визите не е така, но поне е без въпроси. Плащаш и си готов.
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Писах ви по-горе. 175 евро тримесечна туристическа с приглашение, с двустранен вход и изход за Русия. Това дава възможност пътьом да посетиш и друга държава. Китай, Монголия, или Казахстан, каквото там си решиш и пак Русия. Следващата вече е бизнес визата за една година. За половин година виза няма.
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Без съмнение тази дестинация (без значение от изходната точка) е мечта за всеки мото пътешественик. Някои като ВладиЧ са по-близо до реализацията й други като мен са малко (ама само малко) по-далеко, а дотогава ? Ами дотогава ще преглъщаме по пътеписите на щастливците! Ето и един интересен сайт с тази и подобни дестинации http://www.africatwin.ru/travel/
            BMW F 800 GS Cum sapiente loquens perpaucis utere verbis! - Когато говориш с умни хора, употребявай колкото се може по-малко думи!

Коментар

Тия руснаци са голяма работа , с този мотор човека е минал над 6000км. ,като гледам от пътеписа май всичко е по черен път , Мотора е" ЗиД Пилот 72сс 4Т ендуро "

Коментар

Много интересни пътешествия има в този сайт. Ето едно от тях, което бях проучвал миналата година. Вaлентин Василевич Кулаков председател на парапланерният клуб в Магадан с едно Кавасаки КЛЕ 250 кубика за 71 дена минава 25000 км от Магадан през цяла Русия и Европа до Португалия и обратно до Русия.
                http://magadansky.ru/index.php?optio...=171&Itemid=44 Интересно е .
                Последно редактирано от ВладиЧ; 10-01-11, 18:52.
                Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                Златомир Попов - Forry

Коментар

Владич къде и как откри тоз герои.Мнного интересно четиво.Човека направо си е разкрил душата.Впечетление и то голямо ми направи как възприема европа.
                  Мъжете не порастват само сменят ИГРАЧКИТЕ.
                  HONDA VARADERO 1000

Коментар

Случайно открих, че председателя на парапланерният клуб в Магадан е и мотопътешественик. Писах му още миналата година и той ми даде някои съвети за пътешествието, което стягах през Русия. Човека се изненада, че парапланерист бил и мото пътешественик, но аз го уверих, че това не е чак толкова рядко срещано явление тук при нас. Имам още двама приятели, които са добри парапланеристи и правят здрави пътешествия с моторите си. Пецанов от Асеновград, който ходи до Португалия и обратно през 2008-а, а по-миналата година ходи и до Норд Кап с Трансалпа си, и Илийката Танчев, който също ходи до Норд Кап и за 25-тина дена направи 12 000 км с БМВ 1200 ГС.
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X