https://www.youtube.com/watch?v=cgc4...ab_channel=B4R
Доста започнаха да използват тази конфигурация за двуцилиндров двигател. Два резервоара-39 литра общо, само като за 500 кубика ми се струва малко тежичко-190кг?
От приключилата вчера EICMA в Милано:
Хонда и Сузуки са направили едно и също. И двете компании вадят по един чисто нов двигател parallel twin и го качват на два нови модела - един naked и един adventure.
При хонда това е 755cc на новия Хорнет 750 и на новия Трансалп 750.
При Сузуки това е двигателят 776cc на новия GSX 8S и на новия V Strom 800 DE
и от двете компании не обявяват цени за адвенчърите, където ще е голямата битка
Това е МОТОРА - (за мен де )
Пуснах и тема за новия ТРАНСАЛП - защото ще се кара!
Излиза на пазара в края месеца (април) при дилърите и се записвам! Уж за пробно, ама ще е тоя!
Намерих го. Испански е мотора с двигател на Хонда, но произвеждан от Лончин - Китай (двигателя). Видя ми се много интересен тоя мотор. Вярно, че 190 кила не са малко, но с тези килограми мотора излиза на пазара с централна стойка, ролбари, защита на ръцете, защитна плоча под двигателя и стойка за куфар отзад. Като се вземе и предвид, че може да се зареди с 39 литра гориво (има два резервоара), което осигурява автономност, от около 1000 км, вече 190 кила не изглеждат чак толкова много. В същност 190 кг е сухо тегло. Аман с тази тъпотия "сухо тегло". Значи реално мотора ще тежи някъде 210-220 кг зависи колко бензин ще заредиш.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар